- 3 Eylül 2012
- 21.866
- 57.585
- 798
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
Konu muallakta kalmis, anlayamadim.
Kotulugunu istediginiz kisiler kimdi ki sizin de caniniz yandi?
Ve ben kotu bir insana donusmek olarak dusunmem.
Eger bedduamdan oturu caninin yandigini dusundugum ve bu yuzden vicdan azabi cektigim birileri varsa zamaninda toyluguma geldigini, aci tecrube oldugunu dusunerek madem kotu durumdalarsa ya iyilikleri icin dua ederim ya da bir ust seviyeye cikarak yardim ederim.
Hop hop! Dur orada.Görümcem beni haksız yere çok üzdü, bu yüzden ondan nefret ettim.
Eşimle çok iyi anlaşırlardı ve onunla saatlerce konuşması bile batardı.
Ve keşke küsseler bir gün küserler mi diye düşündüm bunu yürekten istedim resmen.
Sonra küstüler hem de çok çirkin bir şekilde ama küsme sebebi eşimin iddaa yolunda herkesten gizli büyük borçlar yapması!
Bu konu hepsinden çok benim canımı yaktı tabi. Küstüler işte dileğim oldu ama böyle
Nefretimi öyle uçlarda yaşadım ki kendimi kaybettim.
Kimse için vicdan azabı çekmiyorum aslında herkes haketti kötü düşüncelerimi ama haklı da olsam isteklerimle
kötü bir insan oldum ben ve bu bana zarar veriyor artık birilerinin acısına sevinecek olmak çok çirkin işte bu yüzden mutsuzum
Her duan kabul oluyo mu sankiGörümcem beni haksız yere çok üzdü, bu yüzden ondan nefret ettim.
Eşimle çok iyi anlaşırlardı ve onunla saatlerce konuşması bile batardı.
Ve keşke küsseler bir gün küserler mi diye düşündüm bunu yürekten istedim resmen.
Sonra küstüler hem de çok çirkin bir şekilde ama küsme sebebi eşimin iddaa yolunda herkesten gizli büyük borçlar yapması!
Bu konu hepsinden çok benim canımı yaktı tabi. Küstüler işte dileğim oldu ama böyle
Nefretimi öyle uçlarda yaşadım ki kendimi kaybettim.
Kimse için vicdan azabı çekmiyorum aslında herkes haketti kötü düşüncelerimi ama haklı da olsam isteklerimle
kötü bir insan oldum ben ve bu bana zarar veriyor artık birilerinin acısına sevinecek olmak çok çirkin işte bu yüzden mutsuzum
nom eşin yine ne yaptı?
Eğer onla ilgili değilse, kusura bakma ama; sorunlarının birçoğunu o oluşturduğu için aklıma ilk o geldi.
Nomu ne oldu? Endiselendim ya
Bari burda açık ol dök içini
Konu yüzeysel kalmış
Ben tek eş olayını biliyorum
Ki onu bile bilmeyenler var
Az öz açıklayıcı yaz, rahatla gitsin
İçine atma, hasta olursun Allah korusun
Aynen dün düşündüm bunu.iyilere aptal diyorlar.yazikUyanmış olman daha iyi. çünkü artık iyi niyetli insanlara iyi değil de aptal muamelesi yapıyorlar. Ne sıkıntınız var bilmiyorum ama Allah yardımcınız olsun
Hepsinin konusu var aslında.
Yılların üyesi olunca tabi.
Her şey neyi nasıl isteyeceğimi bilememekle başladı.
Bir de verilen kuru sözlere inanmakla..
Yanlış şeyler için şikayet etmişim, isteklerimi eksik dualarla dile getirmişim.
Kitap olur detay verecek olsam o yüzden çok da girmemeye çalışıyorum.
Yediğim kazıklardan burdan köye yol olur.
Şimdi uyandım ama artık ben ben değilim işte.
İnsanların günahını alacak derecede güvensizim artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?