Beni kötü bir insana dönüştürdüler.. :(

Valla icinizdeki seytani bilemeyecegim ama insanlardan gordugunuz kotuluk ve yediginiz kaziklar sonunda sizde artik naif olamiyorsunuz bu dunyanin kurali bu iyiysen iyi niyetliysen cin fikirli kurnaz degilsen nereye gidersen git ezerler, adam yerin koymazlar ekmegini esini isini elinden alirlar. Hayat buna donustu artik siz kendinize dur deseni ne olacak gercekler ortada. Ha ama is seytana kadar variyorsa orda dur demeli bence kendinizi koruyacak kadar akilli olmaniz yeter bence

Canım bak, ben de onca şoku yaşasaydım emin ol senden daha farklı bir tepki vermezdim.
Bak hatta konuşmuştuk, benziyor karakterlerimiz diye. Ben de hemen kestirip atamam, öfkem hemen tükenmez. Acı verici bir biçimde zamanla parça parça kusarım. Buna sebep olan kişi de nasibini alır.
Şimdi eşin de bir bedel ödüyor. Eh yaptıklarından sonra az bile bence.

Ödüm patladi esinle ilgili yeni bisey cikti sandim
Biliyor musun ben eskiden insanlara daha kendilerini tanimadan 10 puan verirdim, hata yaptikca puan dusururdum baktim ki hic 10 puanin uzerine cikabilen yok herkes azaliyor gun gectikce daha daha azaliyor
Artik her yeni tanidigim insana -10 veriyorum, hele bir cabalasinlar da artiya gecsinler goreyim istiyorum. Cunku hep benden gitti hep beni yonttular, koca bir cinarken kurdana dondum

Velhasili, iyilikten bir mok gormedim bugune kadar, kotuluk zaten yapamam ama notr olabiliyorum. Yasasin sifir yasasin notr olmak

Tek bu değil canım.
Benim ağzımdan çıkan bir kaç kötü cümle var böyle canımın acısıyla.
Hani büyük konuşma gibi..

Hepsini bu olayla hatırladım ve evet böyle demiştim resmen dedim!
Anlıyor musun?

Resmen kendimi kaybedip ağzımdan ne çıkacağını tartmadım ben.
Sandım ki en büyük dert, acı bende.

Ne dediysem geldi burnumun dibinde bitti.

Evet ama benim için iyi değil.
Ben kimsenin umrunda değilim.
Annesi için ödü kopuyor.
Duyacak da kalpten gidecek kadın diye.
Abisine tavrı o yüzden.

Beni kim niye umursasın?
Vaktinde abisinin haksızlığı ile karşıma dikilmiş kişi bu..

El kızının canı çıksın boşversene..
Onlara bir şey olmasın aman herkes kendi canını düşünür..

Bir ben malım kendimi en son düşünürüm

Nom onu bunu boş ver de gerçekten, bu adam değiyor mu bunlara?

Vala bende senngıbıydım sımdı adamına gore muamele yapyorum hanı esku patsı53 öldu damarıma basann damarını ezıyorum basmıyorum bıle bole olnca ıyı oldu

Ben yitireli çok oldu :)
Aramıza hoşgeldin canım..
Eşimin ailesi bitireli yıllar olmuştu ama son olay zaten tuzu biberi oldu ve hepsini hayatımdan dolaylı da olsa çıkardım, umurumda degiller

Su yazdıklarından sonra evliligin için yaptığım tüm ılımlı yorumları geri alıyorum.
Annesi kalpten gidermiste ya sen?
Esinin sadece bir hatası oldu bunun dışında seni hep baş tacı etti sanıyordum. Uzuldum.

kötü bir insana dönüşmemişsin, büyümüşsün.
herkes gibi, hayat herkesi bir yaşta olgunlaştırıyor işte, istesek de istemesek de.

bu yeni durumun da avantajları ve dezavantajları var.

ben şahsen erken büyüyenlerdenim, çok kazık da yemedim kimseden ama, gözlemlerim bile bazı şeylere yetti diyebilirim.

yine de eski halimizi hatırlayıp özellikle genç nesili o şekilde seversek bence içimizdeki çocuğu hayatta tutmayı başarabiliriz.

kendine yüklenme, de ki, herkesin geçtiği feleğin çemberinden ben de geçtim, ve testi geçtim ki hala hayattayım hala akıl sağlığımı yitirmedim, hala içerlerde bir yerde de olsa bana gülümseyen bir çocuk var.

eşine de güvenmemeye devam et bir süre...

Eski konunuzu hatırlıyorum,şimdi yorumlara baktım,eşinizin size çok daha fazla değer verir pozisyonda olmasını ummuştum, yaptıklarından sonra ama sanırım öyle olmamış.
Konu içeriğinizede bu minvalde yorum yapacağım. Çok kötü şeyler yaşadınız ve ne yazık ki oldu bitti denemeyecek şekilde hayatınızı doğrudan etkileyecek bir duruma soktu eşiniz sizi,kendini,bu anlamda böyle düşünmenize şaşırmadım. Hepimiz iyi niyetimiz suistimal edile edile bu düşünce yapısına bürünüyoruz maalesef zaman zaman. Hani klasik"ben böyle değildim yaşarken oldum"durumu bir nevi.
Benim size tek önerebileceğim,bu insanlarla (eşiniz dahil)iletişimi kesmeyecekseniz,hala hayatınızda olacaklarsa affetmeniz,umursamamanız,aksi halde hep sırtınızda bir kambur bir yük olarak kalacak.
Ben uzun zaman oldu hırsla,kinle hareket etmiyorum"amaaan boşver"mottom oldu resmen. Aklıma dahi getirmiyorum çoğu zaman bana yapılanları zira aklıma getirdikçe içten içe hırslanıp kendime zarar veriyorum manen. İçimde büyüte büyüte sağlıģımdan oluyorum. Bıraktım.
Sizin durumunuzda zor biliyorum ama insanın içinde büyüttükleri çok ciddi zarar veriyor. Bunu bilir bunu söylerim.

+1
ayrıca konu sahini nomu , bu kötü bi insana dönüşmek değil. tecrübe edinmişsin, kendini koruyacak, kendini ezdirmeyecek hale gelmişsin.

Eşim değil, görümcem annesini düşünüyor bu yüzden eşimle küstü.
Bunu anlatmak istemiştim..

Ben dunyaya getirdigim oglum ve annem babam, kardeslerim disinda kimseye merhamet ve acima duymuyorum cunku haketmiyorlar ve iyi niyetimden dolayi beni de cok somurduler, tas kalpli yaptilar.
Esime bile merhamet edip acimam cunku ettigim an o da yuz bulup buradaki sikayet edilen kocalara donecek belki de.
En son ailemden baska kimseye ictenlikle guldugumu hatirlamiyorum yiprandim senin gibi.
Ama kendini suclayip uzulme, hem de onlar yuzunden..

Nom onu bunu boş ver de gerçekten, bu adam değiyor mu bunlara?

Hiç emin değilim ne yazık ki..
Çünkü güvenim yok ilerisi için.

Ama artıları da ağır basıyor ki gidemiyorum, ya da merhametim tam ölmemiş ne bileyim.

Eşim haltları yedi yedi hala bilmişlik taslıyor, kıymet bilmiyor durumu yok bu arada.
İt gibi pişman modunda, tüm hırçınlıklarıma rağmen alttan alıyor.
Ondan vazgeçmemem için kıvranıyor adeta.

Ama bu halleri benim içimdeki yangını söndürmüyor.

İçime tam anlamıyla sinmeyen ama tamamen bırakmaya da kıyamadığım bir adam işte.

Seni çok ama çok anlıyorum ya.
Yorulana kadar tepinsem bazen hırsım geçmiyor. O kişiyi iyice bir dövsem yine geçmez eminim, kendime zarar versem yine geçmez. Ya koskoca dünyada içimdeki cehennemi serinletecek hiçbir şey olmuyor ya, işte gerçek çaresizlik burada başlıyor.
Ve aynen pişmanlıklar da yetmiyor, keşke biraz kaşınsa da kaşısam diyorum. Ama sonra eh bir de gelsin tepeme s.çsın onca halttan sonra diyorum, onu da reddediyorum. Ama inanıyorum bir gün bırakırım ben bunu.

Sevgilinden bahsediyorsun sanırım..

Aman eğer emin değilsen, yorucu bir tipse evlenmeden bırak arkadaşım benden sana tavsiye..
Sonrası çok zor..

Ayyy bende ne kazıklar yedim kötü olmak için çok uğraştım ama olmuyor be kötü insanlardan uzak durmak daha iyi . Bir değişiklik oldu bende sınırlarım artık çok net kimsenin geçmesine izin vermiyorum kafam daha rahat. ve umursamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…