Beni küçük düşürdü

MasLova

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2016
95
6
1
Hanımlar konuya geçiyorum hemen.
Geçen gün eşimle kavga ettik kredi konusu yüzünden ama farklı konularda açıldı baya tartıştık akşamına kv davet etmişti yemek için bizi ve diğer oğluyla eltimi.Akşam gittik tabi eşimle konuşmuyoruz bile moralimiz bozuk onlarda anladılar ama birşey sormadılar masada konuşurken eltim birşey sordu bana benimde kafam dalgın tabi kafamı salladım evet anlamında neyse eşim onun soru sorduğunu duymuş ama bana bakmadığı için görmedinkafamı salladığımı yada gördü bilmiyorum ve dedi ki bana dönüp "x birşey sordu sana" o an sinirden başım döndü kalktım masadan salona geçtim..
Ne demek bu ya duymasam bile ben orada çocukmuyum ki beni uyarıyorsun küçük düşürüyosun ona karşı haksız mıyım?
Neyse işte ertesi gün konuşmaya başladık dediki kızgındım seni sinir etmek için öyle söyledim gel uzatmayalım filan
Bende dedim ki annenlere gittiğimizde (her hafta bir gün kvlere gidiyoruz eltim ve kaynımda geliyo) ben aslında maslovayı uyarmazdım ama onu sinir etmek için öyle dedim. Diyceksin dedim oda tamam dedi.
Sizce haksızmıyım yani ne yapsam içim soğur bilemedim

Bide diyoli pat diye söylersem anlarlar senin istediğini bunu,bi konu aç bende söyliyim

Geçen gün eşimle kavga ettik kredi konusu yüzünden ama farklı konularda açıldı baya tartıştık akşamına kv davet etmişti yemek için bizi ve diğer oğluyla eltimi.Akşam gittik tabi eşimle konuşmuyoruz bile moralimiz bozuk onlarda anladılar ama birşey sormadılar masada konuşurken eltim birşey sordu bana benimde kafam dalgın tabi kafamı salladım evet anlamında neyse eşim onun soru sorduğunu duymuş ama bana bakmadığı için görmedinkafamı salladığımı yada gördü bilmiyorum ve dedi ki bana dönüp "x birşey sordu sana" o an sinirden başım döndü kalktım masadan salona geçtim..
Ne demek bu ya duymasam bile ben orada çocukmuyum ki beni uyarıyorsun küçük düşürüyosun ona karşı haksız mıyım?
Neyse işte ertesi gün konuşmaya başladık dediki kızgındım seni sinir etmek için öyle söyledim gel uzatmayalım filan
Bende dedim ki annenlere gittiğimizde (her hafta bir gün kvlere gidiyoruz eltim ve kaynımda geliyo) ben aslında maslovayı uyarmazdım ama onu sinir etmek için öyle dedim. Diyceksin dedim oda tamam dedi.

seni uyarmasını boşverde, kredi olayını çözün..
diğeri halledilmeyecek birşey değil :KK51:

haklısın da orada susmak yerine kör müsün kafa salladım ya sana mı kaldı beni uyarmak diyebilirdin.

yani ben olsam bin tane laf sayardım o da bir daha böyle bişey yapamazdı. hemen o an tavır koymalısın bence.

Bende kafamı salladım zaten deseydin:KK14:

haklısın da orada susmak yerine kör müsün kafa salladım ya sana mı kaldı beni uyarmak diyebilirdin.

yani ben olsam bin tane laf sayardım o da bir daha böyle bişey yapamazdı. hemen o an tavır koymalısın bence.

Dedim zaten kafamı salladım dedim eltimde dedi ki cvp verdiya. Ama azarlamadım işte çünkü başım döndü o an sinirden

Dedim zaten kafamı salladım dedim eltimde dedi ki cvp verdiya. Ama azarlamadım işte çünkü başım döndü o an sinirden

yani bence haklısın ama şuan yapılabilecek çok fazla bişey yok zaten eşinde sinirlendirmek için yaptım gibilerinden bişi demiş şimdilik kapat istersen konuyu ama eğer tekrarlanırsa sende ona aynı şekilde tepkiler ver ki bir daha yapamasın.

Ay çok komik bi konu bence ya. Bunkadar hayatı eziyet etmeyin kendinize ne olur. Bi kere ne kadar kavga ederseniz edin evin kalışından çıkınca eşinize Gülün (şiddet vesaire dışında tabii) biz eşimle 4 yıllık evliyiz çok şiddetli kavgalar dahi etsek ailelerin yanında yüzümüz hep güler eve gelince yine küs :)) bu kadar küçük meseleleri gurur meselesi yapmayın,içinizde kin tutmayın

Yok arkadaşlar bu artık gurur meselesi oldu benim için kesinlikle söylerse konu kapanır söylemezse herzaman konuşurum bu konuda sanki benden büyük birine cevap vermemişim saygısızlık etmişimde uyarıyo beni valla rüyalarıma giriyor gece

kapıdan asla küs çıkmayın ,heleki bu şekilde misafirliğe gidiyorsunuz en azından eşiniz size birşey söylediğinde cevap verin ,karşı taraf tartıştığınızı anladığında rezil olmuyorsanız eşiniz uyarınca alınmaya gerek yok

O lafı söylediğinde salona çıkacağınıza kafamı salladım deseydiniz yeterli olurdu.Bir daha ki gidişinizde diyelim eşiniz sizin istediğiniz şeyi söyledi gönlünüz oldu .Fakat o anda sizin tavrınız ortamda hoş karşılanmamış olabilir.Siz de ,eşinizin ailesine,eşimin lafına darıldım,kusura bakmayın diyebilecek misiniz?:cool:Benim yakınım benim evimde,eşiyle tartışsa veya birbirlerine surat yapsa canımı sıkar bu durum.

O lafı söylediğinde salona çıkacağınıza kafamı salladım deseydiniz yeterli olurdu.Bir daha ki gidişinizde diyelim eşiniz sizin istediğiniz şeyi söyledi gönlünüz oldu .Fakat o anda sizin tavrınız ortamda hoş karşılanmamış olabilir.Siz de ,eşinizin ailesine,eşimin lafına darıldım,kusura bakmayın diyebilecek misiniz?:cool:Benim yakınım benim evimde,eşiyle tartışsa veya birbirlerine surat yapsa canımı sıkar bu durum.
Evet derim yani çünkü çok canım sıkıldı

Valla kredi mevzusunu bilmem nedir ne değildir fakat, küs ve kavgalı da olsanız bunu 3.şahıslara hissettirmek bence çok yanlış. Her ne olursa evinizde ki durumu evin dışındakilere asla yansıtmayın bence.

Ayrıca fazla alıngansınız, anlattığınız olayda ne var ki? gurur yapılacak birşey görmedim ben.

bu cümle için başınız döndüyse Allah selamete çıkarsın cidden aşağılıyıcı bir söz duysanız kalp krizinden gideceksiniz zannımca.

Back
X