Beni küçük düşürdü

anlamadım siz eşinizi uyarmıyor musunuz birine cevap vermediğinde.
ben eşimi uyarırım, hatta o da teşekkür eder, duymamışım diyerek.

Yanlış anlamayın ama sizin tekrar kvde o konuyu açmanız asıl sizi küçük düşürür. Aaa bak ewde kocasıyla kavga etti şimdide kendini küçük düşmedim kiii moduna sokuyo derler.
Bence hiç abartılacak şey değil ayrıca.... Lafı yeri geldiğinde söyleyin , sonrasında bi anlam ifade etmiyor.

Yeni banı kalkmış biri olarak bi süre yorumlarıma yanlış anlamayın diye başliycam sanırım burdan uzakta vakit geçmiyo :KK12:

Esiniz sizi fazla idare ediyor galiba ondan bu tavri aldiniz devlet meselesi haline getirdiniz, yapmayin bunlar yipratici seyler kendine ozguvenin olsun onu bunu eltiyi dusunurseniz boyle basit bir konuda sen uzulursun sonra bizler neler duyup yasiyoruzz
Ama eltimde bi tuhaf oldu yani bi havalara girdi inan bunu farkettim

Çok fazla dizi karakterlerine özeniyorsun sanırım. Bunda küçük düşecek ne var?
Ne alakası var ki anlamadım
böyle küçük şeyleri büyütme ama üsütünüde örtme cünkü küçüklere boyun eğince daha büyüğünü yapailir aranzdaki sorunları onlara yansıtmamaya calısın
Aynen öyle işte. Yüzden üstünü örtmem

bence eşiniz bu konuyla ilgili açıklama yapmasın çok saçma olur sadece sizi onların yanında yuceltsın ...
Yüceltse bile en azından özür dilemeli
Herkesin içinde senden Özür dilesin. Desin ki kusura bakmayın geçen hafta karimi kırdım davranışımla. Ben ondan Özür Diledim gönlünü aldım. Ama sizin yanınızda da Özür dilemek istiyorum.
Kesinlikle bunu yaparsa zaten tamamen unuturum olayı
Ben sana hak veriyorum. Böyle 3-5 kere daha davransa o insanların yanında, kimsenin sana saygısı kalmaz.

İnsanlar genelde aman abartıyorsun demişler. Çünkü çok göze batmayacak birsey bu. Hani esini sen taniyorsun 40 yilda bir bisey ise affetmissin zaten usteleme. Ama iste her kizdiginda abuk sabuk bir çıkışı olursa kötü. Çünkü böyle böyle birikir sonra bir bakmissin once kv sonra elti vs densiz densiz konuşmaya başlamislar seninle. O sebeple senin o ailenin önündeki itibarını zedeleyecek bir harekette bulunmuş. Onların yanında Özür dilerse faydali olur.

Aynen öyle şu an yaptığı hatanın farkında değil dediğin gibi kimsenin saygısı kalmaz ben şimdi ğipazartesiyi nasıl bekleyeceğim

Sen ne zaman kücük düsürülmüs olursun biliyormusun? Esin cidden annesine "ben maslova'yi uyarmazdim ama onu sinir etmek icin yaptim" derse. Cünkü ortada birsey yok, millet unutmus bile olur fakat o cümle ile ne kadar kücük hesaplar pesinde oldugun belli olur.

Ben halen söylenen laftaki sorunu anlamiyorum. Benim esim yada arkadaslarimda yapar bunu. Soruyu duymamis olabilirim. Bunun nesi yalnis? Asil yalnis olan ikinizin yüzünden milletin diken üstüne oturmasi ve oradada senin olay yapman.

Orada esin degil, sen kendini kücük düsürdün. Eger biri özür dilemeliyse o'da sensin.
Olabilir uyarmada değil sorun sorun ses tonunda ayrıca kızarak söylefi azarlar gibi yani

anlamadım siz eşinizi uyarmıyor musunuz birine cevap vermediğinde.
ben eşimi uyarırım, hatta o da teşekkür eder, duymamışım diyerek.
İşte uyarmadan ıyarmaya fark var

Ama eltimde bi tuhaf oldu yani bi havalara girdi inan bunu farkettim

Ne alakası var ki anlamadım

Aynen öyle işte. Yüzden üstünü örtmem

Yüceltse bile en azından özür dilemeli

Kesinlikle bunu yaparsa zaten tamamen unuturum olayı

Aynen öyle şu an yaptığı hatanın farkında değil dediğin gibi kimsenin saygısı kalmaz ben şimdi ğipazartesiyi nasıl bekleyeceğim

Olabilir uyarmada değil sorun sorun ses tonunda ayrıca kızarak söylefi azarlar gibi yani

İşte uyarmadan ıyarmaya fark var

Konu sahibi sen misin?

Back
X