• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beni lütfen yargilamayin( resimli)

Karpuzlu araba

Nirvana
Pro Üye
7 Ağustos 2017
9.951
37.165
548
29
Sizide sıkıyorum biliyorum aranızda bana sık konu aciyosun diyenler var . .aileme eşimle ilgili bişi anlatmıyorum etkilenmesin bana yuvani yıkma demesin diye . oyuzden sizinle konuşmak beni rahatlatıyor biraz da gücleniyorum ,hepinizden Allah razi olsun ,,,, dün çocuğu görmeye geldi kapının önünde bı 10 dakka sevdi falan tek kelime konuşmadım yanindada durmadım zaten annem falan görmüş agliyomus çocuğa sarılırken .tabi benim annem o ağlamış diye annemde ağladı sanki dersin annemin oğlu ben böyle bişi görmedim,,, bugün bana yine mesajlar falan atmış cevap vermedim ,,, canım çok sıkılıyor o arayınca mesaj atınca, yaptıkları aklıma geliyor defalarca yeminler sözler verip sonra yine başa sarmasi ,benim ona zaten güvenim kalmadı.imkansiz artık bizim bı araya gelmemiz,,,ama o bana bela olucak gibi duruyor, işler elimden geldigince kötülessin istemiyorum,,o bana zarar vermeye kalkismadigi sürece bende vermem yeterki yolumdan çekilsin ,yemin ederim dua ediyorum kendi gibi birini bulsun aşık olsun diye ,belki bu şekil düşer yakamdan ben çivi çiviyi söker mantığına inanıyorum....bazı arkadaslarim bana hiç korkmuyosun ya kendine zarar verirse diye falan soruyorlar(bikerede boğazına bıçak dayamisti kendini kesicekti kapıdan ciksaydim o an korktum afalladim kaldım evde) .ama artık korkmuyorum ölüm onun için bı kurtuluş enazindan gider mezarına dua ederim oğlumla,,,biz onunla birbirimizi çok sevmistik gerçekten çok sevdik , benim onu o şekil kabul etmicegimi biliyordu ben ona demiştim madde kullanma diye.onun yolu belli ,ben o yoldan gitmek istemiyorum enazindan oğlum için çocuğuma kötü bir örnek olsun istemiyorum ,çünkü biz evde hergun kavga kıyamet oluyordu bu madde yüzünden .oğlumu oyuncak larinin olduğu odaya koyuyordum korkmasın bizi öyle görmesin diye.ben şimdi yüzümde güller açıyor ama o aramayana kadar mesaj atmayana kadar .o atınca icimi bı huzursuzluk kaplıyor.ben nasıl onu nasıl kendimden vazgecirebilirim siz söyleyin.yeterki söyleyin konuşalım gerçekten ruhum daralıyor benim...
IMG_20200509_212413.webp

IMG_20200509_212436.webp

Sizide sıkıyorum biliyorum aranızda bana sık konu aciyosun diyenler var . .aileme eşimle ilgili bişi anlatmıyorum etkilenmesin bana yuvani yıkma demesin diye . oyuzden sizinle konuşmak beni rahatlatıyor biraz da gücleniyorum ,hepinizden Allah razi olsun ,,,, dün çocuğu görmeye geldi kapının önünde bı 10 dakka sevdi falan tek kelime konuşmadım yanindada durmadım zaten annem falan görmüş agliyomus çocuğa sarılırken .tabi benim annem o ağlamış diye annemde ağladı sanki dersin annemin oğlu ben böyle bişi görmedim,,, bugün bana yine mesajlar falan atmış cevap vermedim ,,, canım çok sıkılıyor o arayınca mesaj atınca, yaptıkları aklıma geliyor defalarca yeminler sözler verip sonra yine başa sarmasi ,benim ona zaten güvenim kalmadı.imkansiz artık bizim bı araya gelmemiz,,,ama o bana bela olucak gibi duruyor, işler elimden geldigince kötülessin istemiyorum,,o bana zarar vermeye kalkismadigi sürece bende vermem yeterki yolumdan çekilsin ,yemin ederim dua ediyorum kendi gibi birini bulsun aşık olsun diye ,belki bu şekil düşer yakamdan ben çivi çiviyi söker mantığına inanıyorum....bazı arkadaslarim bana hiç korkmuyosun ya kendine zarar verirse diye falan soruyorlar(bikerede boğazına bıçak dayamisti kendini kesicekti kapıdan ciksaydim o an korktum afalladim kaldım evde) .ama artık korkmuyorum ölüm onun için bı kurtuluş enazindan gider mezarına dua ederim oğlumla,,,biz onunla birbirimizi çok sevmistik gerçekten çok sevdik , benim onu o şekil kabul etmicegimi biliyordu ben ona demiştim madde kullanma diye.onun yolu belli ,ben o yoldan gitmek istemiyorum enazindan oğlum için çocuğuma kötü bir örnek olsun istemiyorum ,çünkü biz evde hergun kavga kıyamet oluyordu bu madde yüzünden .oğlumu oyuncak larinin olduğu odaya koyuyordum korkmasın bizi öyle görmesin diye.ben şimdi yüzümde güller açıyor ama o aramayana kadar mesaj atmayana kadar .o atınca icimi bı huzursuzluk kaplıyor.ben nasıl onu nasıl kendimden vazgecirebilirim siz söyleyin.yeterki söyleyin konuşalım gerçekten ruhum daralıyor benim...Eki Görüntüle 2632748
Eki Görüntüle 2632750
Okurken ben korktum yemin ederim 😟

Sizide sıkıyorum biliyorum aranızda bana sık konu aciyosun diyenler var . .aileme eşimle ilgili bişi anlatmıyorum etkilenmesin bana yuvani yıkma demesin diye . oyuzden sizinle konuşmak beni rahatlatıyor biraz da gücleniyorum ,hepinizden Allah razi olsun ,,,, dün çocuğu görmeye geldi kapının önünde bı 10 dakka sevdi falan tek kelime konuşmadım yanindada durmadım zaten annem falan görmüş agliyomus çocuğa sarılırken .tabi benim annem o ağlamış diye annemde ağladı sanki dersin annemin oğlu ben böyle bişi görmedim,,, bugün bana yine mesajlar falan atmış cevap vermedim ,,, canım çok sıkılıyor o arayınca mesaj atınca, yaptıkları aklıma geliyor defalarca yeminler sözler verip sonra yine başa sarmasi ,benim ona zaten güvenim kalmadı.imkansiz artık bizim bı araya gelmemiz,,,ama o bana bela olucak gibi duruyor, işler elimden geldigince kötülessin istemiyorum,,o bana zarar vermeye kalkismadigi sürece bende vermem yeterki yolumdan çekilsin ,yemin ederim dua ediyorum kendi gibi birini bulsun aşık olsun diye ,belki bu şekil düşer yakamdan ben çivi çiviyi söker mantığına inanıyorum....bazı arkadaslarim bana hiç korkmuyosun ya kendine zarar verirse diye falan soruyorlar(bikerede boğazına bıçak dayamisti kendini kesicekti kapıdan ciksaydim o an korktum afalladim kaldım evde) .ama artık korkmuyorum ölüm onun için bı kurtuluş enazindan gider mezarına dua ederim oğlumla,,,biz onunla birbirimizi çok sevmistik gerçekten çok sevdik , benim onu o şekil kabul etmicegimi biliyordu ben ona demiştim madde kullanma diye.onun yolu belli ,ben o yoldan gitmek istemiyorum enazindan oğlum için çocuğuma kötü bir örnek olsun istemiyorum ,çünkü biz evde hergun kavga kıyamet oluyordu bu madde yüzünden .oğlumu oyuncak larinin olduğu odaya koyuyordum korkmasın bizi öyle görmesin diye.ben şimdi yüzümde güller açıyor ama o aramayana kadar mesaj atmayana kadar .o atınca icimi bı huzursuzluk kaplıyor.ben nasıl onu nasıl kendimden vazgecirebilirim siz söyleyin.yeterki söyleyin konuşalım gerçekten ruhum daralıyor benim...Eki Görüntüle 2632748
Eki Görüntüle 2632750

Madde derken esrar mı?

Amin canım çok sağol .bende aynısını diyorum bana hicmi acimiyosun diye bana o sahipsiz dio kimsesiz diyor
Hıc birimiz sahipsiz degılız Allah var, kendimize sahip cıkmak dogru ve ıyı ınsan olmak ıcın de aklımız beynimiz var.
Herkes kendi secımını yasar. Adamın tercıhı muptezellık.

Cıcek gıbı karısı evladı var. Insanlar o evladı bulmak dogru duzgun kadınla hayat surmek ıcın neler vermez, bu eziyetten baska bisey etmemıs.
Neresine acıyalım bunun?
Yarın Allah korusun sana bisey yapsa, annen su acıma duygusu yuzunden kendinden nefret edecek.
Git sokaktaki kopege acı mama su ver, evladına hayatı zehir eden korkutan ınsana neden acırsın ki.
Senın zaten kırılma ama enteresan bir ailen var.
Uzaklaştırma kararı cıkardın mı bu adamla ilgili?

Back
X