• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beni lütfen yargilamayin( resimli)

Valla canım nolucaksa olsun yeterki düşsün yakamdan ben canımdan bezdim artik
Konularını biliyorum gencecık kadınsın uzuluyorum ailende durmuyor arkanda.
Bilmiyorum kı napılır, adam manyak mesajından belli.
Asla yanına tek basına gitme. Diyebileceğim tek sey bu.

Peki sana zarar verebilecek zihniyette biri mi ?
Kararında bence kesinlikle sabit dur.
Adam manyak.

İnan ben kestiremiyorum ,çok merhametli biri ama ofkelenince ağzından kopurdugunude bilirim .ben napicagi konusunda hiç bir fikrim yok.ben çocuğum için yaşıyorum zaten .yoksa bana zarar vericek falan umrumda olmazdı.ben kesin kararlıyım inceldigi yerden kopsun nolucaksa olsun artik

büyük büyük aşk lafları etmiş. sizin için her şeyi yaparmiş ama maddeyi hala bırakamış ne kadar da samimi(!)
şiddet ya da anlaşamamazlık var mıydı bunun haricinde bilmiyorum ama eğer şans vermek istiyosanız anca o tedavi olduktan sonra bu fikri değerlendirmeye alın. şuan sadece atıp tutuyor gibi görünüyor

Ordada psikoloji bozuk kadınlar var .ben orda gönül rahatlığıyla kafamı yastığa koyamam yanımda çocuğum varken .
Bu şekilde nereye kadar dayanacaksın ki ? Ailen de arkanda durmuyor. Gencecik kadınsın İnan ki çok üzülüyorum sen konu açtıkça.

Son zamanlardaki konularınız takip ediyorum hep, gerçekten endişeleniyorum sizin için. İnşallah sorunsuz kurtulursunuz bu manyaktan. Parazit gibi insanlara yapışıp bı de bu yapışkanliklarina sevgi diyorlar, bundan daha da tiksiniyorum gerçekten. Devamlı konu açmanız da bence çok iyi, sürekli sizden haberimiz oluyor böylece. En kısa zamanda kazasız belasız kurtulmanız dileğiyle

büyük büyük aşk lafları etmiş. sizin için her şeyi yaparmiş ama maddeyi hala bırakamış ne kadar da samimi(!)
şiddet ya da anlaşamamazlık var mıydı bunun haricinde bilmiyorum ama eğer şans vermek istiyosanız anca o tedavi olduktan sonra bu fikri değerlendirmeye alın. şuan sadece atıp tutuyor gibi görünüyor
Fiziksel siddet yoktu psikolojik şiddet vardı.ona şans vermiştim ameteme yatmıştı daha önce defalarca yattı 5.6 ay en fazla dayandı sonra yine başa sardik

Son zamanlardaki konularınız takip ediyorum hep, gerçekten endişeleniyorum sizin için. İnşallah sorunsuz kurtulursunuz bu manyaktan. Parazit gibi insanlara yapışıp bı de bu yapışkanliklarina sevgi diyorlar, bundan daha da tiksiniyorum gerçekten. Devamlı konu açmanız da bence çok iyi, sürekli sizden haberimiz oluyor böylece. En kısa zamanda kazasız belasız kurtulmanız dileğiyle
Amin tşk ederim ♥️ bazı arkadaşlar da yakınıyor o yüzden korkarak açmıştım aslında konuyu

Amin canım çok sağol .bende aynısını diyorum bana hicmi acimiyosun diye bana o sahipsiz dio kimsesiz diyor
öfff böyle analarada sinir oluyorum ya.
sahipsizmiş e nüfusuna alsin ozaman allah allah.
çocuguma torunuma bişey yapar demiyoda sahipsizmiş
sahipsizde azicik insan olsaydida yuvasinin karisinin cocugunun kiymetini bilseydi
eşinizde acitasyon acitasyon tam madde bagimlisi hareketleri yarin obur gun yine icer bu seferde icme bahanesi sen gittin dayanamiyorum iciyorum olur.
bunlara bahanemi yok.

Muhtemelen kullandığı maddeler de eşinizin kimyasını, düşünme yeteneğini bozuyor.
Yerinizde olsam, boşanma gerçekleşene kadar gelip bebeği görmesine izin vermezdim.
Adamın psikolojik durumu normal değil çünkü.
Mesajlarına ve aramalarına da sakın dönmeyin.
Allah yar ve yardımcınız olsun, tez zamanda kurtarsın sizi bu adamdan.
Dualarıma dahil edeceğim sizi.

Back
X