- 30 Aralık 2009
- 23.404
- 92.872
- 1.123
- Konu Sahibi Karpuzlu araba
Peki sana zarar verebilecek zihniyette biri mi ?
Kararında bence kesinlikle sabit dur.
Adam manyak.
Adam manyak.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende korkardım, hepsi başıma geldi . onun takıntılı olacağı asla aklımın ucundan geçmezdi sevgiliyken yeni anladimKorkutucu gerçekten.
Takıntılı insandan çok korkarım ben .
Valla canım nolucaksa olsun yeterki düşsün yakamdan ben canımdan bezdim artikOrası da dogru, kadavra olarak belki ise yarar.
Konularını biliyorum gencecık kadınsın uzuluyorum ailende durmuyor arkanda.Valla canım nolucaksa olsun yeterki düşsün yakamdan ben canımdan bezdim artik
Peki sana zarar verebilecek zihniyette biri mi ?
Adam manyak.
Yok gitmem .tek başıma disarida çıkmıyorum.beni yakalamasin diye.Konularını biliyorum gencecık kadınsın uzuluyorum ailende durmuyor arkanda.
Bilmiyorum kı napılır, adam manyak mesajından belli.
Asla yanına tek basına gitme. Diyebileceğim tek sey bu.
Ordada psikoloji bozuk kadınlar var .ben orda gönül rahatlığıyla kafamı yastığa koyamam yanımda çocuğum varken .Sevgili karpuz senin eski konularını da biliyorum. Sen en iyisi çocuğunu da al bir kadın sığınma evine git. Senin için de bebeğin için de en mantıklısı bu olur.
Bu şekilde nereye kadar dayanacaksın ki ? Ailen de arkanda durmuyor. Gencecik kadınsın İnan ki çok üzülüyorum sen konu açtıkça.Ordada psikoloji bozuk kadınlar var .ben orda gönül rahatlığıyla kafamı yastığa koyamam yanımda çocuğum varken .
Fiziksel siddet yoktu psikolojik şiddet vardı.ona şans vermiştim ameteme yatmıştı daha önce defalarca yattı 5.6 ay en fazla dayandı sonra yine başa sardikbüyük büyük aşk lafları etmiş. sizin için her şeyi yaparmiş ama maddeyi hala bırakamış ne kadar da samimi(!)
şiddet ya da anlaşamamazlık var mıydı bunun haricinde bilmiyorum ama eğer şans vermek istiyosanız anca o tedavi olduktan sonra bu fikri değerlendirmeye alın. şuan sadece atıp tutuyor gibi görünüyor
Tesekur ederimBu şekilde nereye kadar dayanacaksın ki ? Ailen de arkanda durmuyor. Gencecik kadınsın İnan ki çok üzülüyorum sen konu açtıkça.
Amin tşk ederimSon zamanlardaki konularınız takip ediyorum hep, gerçekten endişeleniyorum sizin için. İnşallah sorunsuz kurtulursunuz bu manyaktan. Parazit gibi insanlara yapışıp bı de bu yapışkanliklarina sevgi diyorlar, bundan daha da tiksiniyorum gerçekten. Devamlı konu açmanız da bence çok iyi, sürekli sizden haberimiz oluyor böylece. En kısa zamanda kazasız belasız kurtulmanız dileğiyle
öfff böyle analarada sinir oluyorum ya.Amin canım çok sağol .bende aynısını diyorum bana hicmi acimiyosun diye bana o sahipsiz dio kimsesiz diyor