• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beni lütfen yargilamayin( resimli)

Yalan dolan pez...k, keşke dediğini yapsa da kurtulsanız ama hayatta gerçekten onu dieğr tarafa gönderecek bir şey yapmaz. Sakın ama sakın inanmayın. Anneniz de artık uyansın. Yalan, numara bunlar. Canı sıkılmış, üzülmüş olabilir ama gerçekten pişman olan insan kendini düzeltmeye çalışırdı bu uyanık böyle avam numaralarla sizi tekrar kandırmaya çalışıyor. Ayrılın, kurtulun, mümkünse bir süre başka bir yere gidin, kimse anne babanız dahil bununla muhatap olmasın. Kaybettirin izinizi. Cevap da vermeyin. Pişman vs değil. Sadece şu anki durumdan kurtulmak, sizi kontrole devam etmek istiyor.
Bu arada en ufak şüpheye düştüğünüzde, konuşmak istediğinizde buraya gelin. Sakın kendinizi ve çocuğu ateşe atmayın.

Bu adam size aşık değil, saplantılı, bağımlı...
Katılıyorum.asla beni gerçekten sevdiğine inanmıyorum saplantılı sadece.asla ona inanmam bu adam yalan üzerine herşeye yemin ediyor .güvenim yok zaten

Ben artık ona şart falan koşmam . güvenmiyorum yine yapar biliyorum bu adam 10 defa ameteme yatmış biri,sonuç hüsran.cocugu gostermezsem iyice inada biner .gözümün önünde görüyor zaten.hemn kapı onunde

Ben de çok bir fayda göreceğinizi sanmıyorum çünkü tamamen irade işi. O kadar iradeli bir insan bunu kliniğe yatmadan da başarabiliyor genelde. Ama direkt kestirip atma tedavi olsun şans ver falan tarzı tepki çekmeyeyim diye öneride bulunayım demiştim. Siz zaten yaşayarak görmüşsünüz. Çocuk olayında da size daha çok sorun çıkartacağını düşünüyorsanız tabi ki siz bilirsiniz ama çok dikkat edin ve görüşler esnasında siz bulunmayın yanında. Uzaktan gözlemleme şansınız varsa öyle bakın.

Ben de çok bir fayda göreceğinizi sanmıyorum çünkü tamamen irade işi. O kadar iradeli bir insan bunu kliniğe yatmadan da başarabiliyor genelde. Ama direkt kestirip atma tedavi olsun şans ver falan tarzı tepki çekmeyeyim diye öneride bulunayım demiştim. Siz zaten yaşayarak görmüşsünüz. Çocuk olayında da size daha çok sorun çıkartacağını düşünüyorsanız tabi ki siz bilirsiniz ama çok dikkat edin ve görüşler esnasında siz bulunmayın yanında. Uzaktan gözlemleme şansınız varsa öyle bakın.
Annem ve kardeşim e baktiriyorum.oyle bişi yapamaz ,yemin ediyorum yaparsada oracıkta onu oldrrm yemin ediyorum yaparım herşeyi göze aldım ben

Yok asla cocuga zarar vermicegine eminim sesini bile yuksetmez ben biraz sesim yukselse bana kızardı o çocuk kızma diye.tabi haliyle yine güvenemem söz konusu çocuğum belli olmaz oyuzden dibinde görüyor çocuğu .biyere götüremez.kardesim annem falan baktiriyorum kapının önünde.hele hafif bir kaçırmaya bile yeltensin onu oracikta lsini srerim ,ben herşeyi göze aldim

Sizin canınızı sıkacağı bir sürü yol varken henüz çocuğa gelmemiştir. Eşiniz aslında iyi olan sonradan bağımlılıktan değişenlerden değil, eğitimi olmayan, eninde sonunda madde kullanmayı istediği gibi davranmak için hayat biçimi haline getirmiş bildiğiniz sosyopat kro.. Psikopat da olabilir. Siz ne olursa olsun çocuğu da göstermeyin buna. Boşanın bir an önce. Zaten mahkemeye bunun bağımlı olduğunu, tehditlerini, vs söylersiniz ve boşanmanız kolaylaşır. Çocuk bahanesi ile de size ulaşamasın. Mümkünse hafta sonu görüşme yasağı vs aldırmaya çalışın, avukata danışın. Tedavi şartı getirin zaten aylar için biraz nefes almış olursunuz.

Sizin canınızı sıkacağı bir sürü yol varken henüz çocuğa gelmemiştir. Eşiniz aslında iyi olan sonradan bağımlılıktan değişenlerden değil, eğitimi olmayan, eninde sonunda madde kullanmayı istediği gibi davranmak için hayat biçimi haline getirmiş bildiğiniz sosyopat kro.. Psikopat da olabilir. Siz ne olursa olsun çocuğu da göstermeyin buna. Boşanın bir an önce. Zaten mahkemeye bunun bağımlı olduğunu, tehditlerini, vs söylersiniz ve boşanmanız kolaylaşır. Çocuk bahanesi ile de size ulaşamasın. Mümkünse hafta sonu görüşme yasağı vs aldırmaya çalışın, avukata danışın. Tedavi şartı getirin zaten aylar için biraz nefes almış olursunuz.
Zaten o şekilde gelirse göstermem.kapinin önünde görüyor annem kardeşim falan gozlemliyor onu her.yani dibimde görebilir çocuğu başka türlü göstermem.ha eğer tedavi olursa hakimde kabul ederse o şekil haftasonu görebilir.baska türlü goremez

Ruh hastasi adam. Madem bu kadar seviyordu evliligini yurutmek icin ne gerekiyorsa yapmaliydi. Hikaye sevgisi. Kendine baktiracak adam ariyor. Konforu bozulunca mi aklina sevdigi gelmis. Gecmis olsun.
Bosanmak ve gerekirse uzaklastirma karari cikartmak lazim ki size 50 metreden fazla yaklasamasin.

Ruh hastasi adam. Madem bu kadar seviyordu evliligini yurutmek icin ne gerekiyorsa yapmaliydi. Hikaye sevgisi. Kendine baktiracak adam ariyor. Konforu bozulunca mi aklina sevdigi gelmis. Gecmis olsun.
Bosanmak ve gerekirse uzaklastirma karari cikartmak lazim ki size 50 metreden fazla yaklasamasin.
İşte bunları sindire sindire yapmam gerekiyor.is inada binerse herşey daaha kötü olir.once asla donmucegime emin olmali

Sizide sıkıyorum biliyorum aranızda bana sık konu aciyosun diyenler var . .aileme eşimle ilgili bişi anlatmıyorum etkilenmesin bana yuvani yıkma demesin diye . oyuzden sizinle konuşmak beni rahatlatıyor biraz da gücleniyorum ,hepinizden Allah razi olsun ,,,, dün çocuğu görmeye geldi kapının önünde bı 10 dakka sevdi falan tek kelime konuşmadım yanindada durmadım zaten annem falan görmüş agliyomus çocuğa sarılırken .tabi benim annem o ağlamış diye annemde ağladı sanki dersin annemin oğlu ben böyle bişi görmedim,,, bugün bana yine mesajlar falan atmış cevap vermedim ,,, canım çok sıkılıyor o arayınca mesaj atınca, yaptıkları aklıma geliyor defalarca yeminler sözler verip sonra yine başa sarmasi ,benim ona zaten güvenim kalmadı.imkansiz artık bizim bı araya gelmemiz,,,ama o bana bela olucak gibi duruyor, işler elimden geldigince kötülessin istemiyorum,,o bana zarar vermeye kalkismadigi sürece bende vermem yeterki yolumdan çekilsin ,yemin ederim dua ediyorum kendi gibi birini bulsun aşık olsun diye ,belki bu şekil düşer yakamdan ben çivi çiviyi söker mantığına inanıyorum....bazı arkadaslarim bana hiç korkmuyosun ya kendine zarar verirse diye falan soruyorlar(bikerede boğazına bıçak dayamisti kendini kesicekti kapıdan ciksaydim o an korktum afalladim kaldım evde) .ama artık korkmuyorum ölüm onun için bı kurtuluş enazindan gider mezarına dua ederim oğlumla,,,biz onunla birbirimizi çok sevmistik gerçekten çok sevdik , benim onu o şekil kabul etmicegimi biliyordu ben ona demiştim madde kullanma diye.onun yolu belli ,ben o yoldan gitmek istemiyorum enazindan oğlum için çocuğuma kötü bir örnek olsun istemiyorum ,çünkü biz evde hergun kavga kıyamet oluyordu bu madde yüzünden .oğlumu oyuncak larinin olduğu odaya koyuyordum korkmasın bizi öyle görmesin diye.ben şimdi yüzümde güller açıyor ama o aramayana kadar mesaj atmayana kadar .o atınca icimi bı huzursuzluk kaplıyor.ben nasıl onu nasıl kendimden vazgecirebilirim siz söyleyin.yeterki söyleyin konuşalım gerçekten ruhum daralıyor benim...Eki Görüntüle 2632748
Eki Görüntüle 2632750
Allah korusun sizi ya, size zarar vermesinden korktum ben tedbir alın mutlaka

Insallah eriyerek biter oyleyse, ne dıyım. Pazara kadar degıl mezara kadar da yazmıs keko.

Annen bence ona aglayacagına sana aglasın, mutsuz olan sensin.

Rabbım yardımcın olsun♥
Keko, cahil, garip... Türkçemizi yemiş bitirmiş. Sadece azıcık kısımda 15 hata saydım. Devamına gözüm ve gönlüm el vermedi 😬

Back
X