dilediğin gerçek olunca şükretmek kolay gerçek müslüman dileği gerçek olmayıncada şükredebilendir donorde eşinin çocuğu olacak fakat senden bir şey taşımayacak eşinin gayrı meşru bir çocuğu olsaydı ben kocamı seviyorum olsun ben bu çocuğada anne olurum dermiydin
hem kimin yumurtası bu nasıl bir kadın sen sanıyormusun yarın bir gün evladın bu olayı öğrenince donor kim benim biyolojik annem kim diye sormasın merak etmesin ben merak ederdim ne olursa olsun yurt dışında bu bilgiler gizlenmiyor:1no2: bu donor yardımıyla dünyaya gelen herkesin hakkı bilmek isterim benim babam kim veya annem kim neden yumurta bağışlamış
hem biliyorsun bu zina adı ne olursa olsun eşinle kadın arasında nikah yok neden erkek bir çocuk evlatlık alıp emzirmeyi düşünmüyorsun hem süt annesi olursun haram olmaz sen emzirip büyütürsen gerçek annesi gibi olursun benim tanıdığım çok insan var evlatlık alan öyle seviyorlarki çocuklarını
bak bir şeyi çok istiyor olabilirsin veya mecbur olabilirsin ama gidipte bunun ugruna 4 kişiyi(seni eşini donor kadını ve doğacak bebeği)etkileyecek bir günaha girme allahım sana en kısa zamanda bir kapı açsın rahmeti bol allahım dualarımız seninle olcaka.s.
ben düşüncelerimde yanlış konuşmuyorum hangi müftüye sorarsan sor bu günah günah da sana veya bana göre değişiklik göstermez ama başka dine mensup biriysen birşey diyemem roma daki papa bile tüp bebeğe izin vermiyor italyanlar bizim ülkede tüp bebek yaptıyor niye söylemek mecbur değil sen olsan aynı durumda öğrenmek istemezmiydin ben isterdim annem kim babam kim evlatlıkda alsan donorde olsa o insanı bir ömür boyu kandırmak doğrumu söyle doğrumu
Aman ne geni ne soyu sopu bennistemezdim sanki padişah soyu yürüyor
bazı seyler insanların acısından iyilikleri saklanabilir
donor eğer yarın öbür gün onu bulmasini isterse cocukta bu durumu bilirse iletişim kurulabiliyor
ama donor kime verildiniz felan bilmiyor zaten coguda bu seçeneği secmiyor beni bulmasın istiyolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?