merhaba ben de destekliyorum bulut ablayı ama bu açıdan hiç bakmamıştım duruma. yumurtalarını para için veren çok kadın var. başkalarına da pekala verebilir. bir çok genetik kardeşi olabilir sizin bebeğinizin. kimlikler gizli çünkü. tabiki kafanı karıştırıp üzmek değil niyetim bulut ablacım. sen her yönünü araştırmışsındır belki de. safkan ın yazdığını düşündüm de kafam karıştı benim debenneyaptımki allah yardımcın olsun hayırlısı ne ise onu nasip etsin sana rabbim. beraber dua edelim. :Saruboceq:
ALLAHIM GÖNLÜMDE OLANI HAKKIMDA HAYIRLI EYLE, HAKKIMDA HAYIRLI OLANA GÖNLÜMÜ RAZI EYLE. AMİN. :Saruboceq:
dınımızce caız mı bu durum hocalar genetık karısıklık olmasın dıye ızın vermıyor sana karısmak gıbı olmasın ama annesı genetık olarak baskası olacaksa ya ılerde annesının cocuguyla yanı kardesıyle evlenme durumu gıbı karısıklıklar olmasın dıye boyle seylere hocalar ızın vermıyor dıye bılıyorum ama tabı bu konuda fıkrım yok
hakkında hayırlısı olsun kardesım
denser kardeşim bunun önlemini almışlar bak yukarıda safkana cevabımda yazdım.merhaba ben de destekliyorum bulut ablayı ama bu açıdan hiç bakmamıştım duruma. yumurtalarını para için veren çok kadın var. başkalarına da pekala verebilir. bir çok genetik kardeşi olabilir sizin bebeğinizin. kimlikler gizli çünkü. tabiki kafanı karıştırıp üzmek değil niyetim bulut ablacım. sen her yönünü araştırmışsındır belki de. safkan ın yazdığını düşündüm de kafam karıştı benim debenneyaptımki allah yardımcın olsun hayırlısı ne ise onu nasip etsin sana rabbim. beraber dua edelim. :Saruboceq:
ALLAHIM GÖNLÜMDE OLANI HAKKIMDA HAYIRLI EYLE, HAKKIMDA HAYIRLI OLANA GÖNLÜMÜ RAZI EYLE. AMİN. :Saruboceq:
Ayrica yumurta donörlügü sperm gibi degil ki milyonlarca versin... Zaten her kadinin belli sayida yumurtasi var. Bir kadin bütün dünyaya dagitamaz ki yumurtalarini. Ayrica bu merkezlerin bu tip olasiliklara karsi gelistirdikleri bir takim önlemler olabilir.
Merhabalar arkadaşlar
Ben de de robertsian translokasyon var.Anlamı iki kromozom birbirine yapışıyor,tek bir kromozom gibi oluyor.Yapışıp tek gibi göründüğünden 45 kromozom var gibi görünüyor.. genetik materyal kaybı yok, o yüzden anne-baba sağlıklı oluyor.Çocuğuna geçitiğinde anomalili doğabiliyor.Özellikle 14.koromozom denk gelirse kesin özürlü çocuk doğuyor.
Bunun dışında 43 yaşına geldim.Bu sürede 6 micro bir doğal gebelik düşüğü ve dış gebelik yaşadım.Bu yüzden tek yumurtalığım alındı.
1 hafta önce de laporoskopi oldum.Diğer tüpümde hidrosalpenks şüphesiyle rahimden ayrıldı.Kist aspire edildi.Yapışıklıklar düzeltilebildiği kada müdahale edildi.
Tabiki bu kadar sürede artık adetim 1seneye yakındır gelmiyor.
Donor yumurta ile tüp bebek önerildi.İçimde anne olma isteği o kadar yoğun ki sıcak bakıyorum bu duruma.
Evlatlıkta alabilirdim ancak eşim evlatlığa sıcak bakmıyor ileride ailesi gelir çocuğu elimizden alır yada çocuk gerçek ailesini arar o zaman bu bize üzüntü verir diyor.
Bilmiyorum bu sürece geldik işte görüşlerinize açığım.Benim yerimde olsanız ne yapardınız?
Safkan bugün bir yazı okudum:İran'da bile yumurta bağışı ile anne olmak serbestmiş.
Senin dediğin olasılık düüşüncene de saygım var ama
Denizatının dediği gibi bir kadından zaten çok az yumurta alınabiliyor.Her ülkeden insanlar oraya geliyor.Yani çaıkşma olaslığı çok az.Her kadın sadace bir kişi için yumurta veriyor.
Bunun önlemini de almışlar.
Ayrica yumurta donörlügü sperm gibi degil ki milyonlarca versin... Zaten her kadinin belli sayida yumurtasi var. Bir kadin bütün dünyaya dagitamaz ki yumurtalarini. Ayrica bu merkezlerin bu tip olasiliklara karsi gelistirdikleri bir takim önlemler olabilir.
rabbim hakkinda hayirlisini nasip etsin ablacim bu konu oyle karisikki fikir bile veremiyorum
ama seni coook iyi anliyorum inan abla anne olmayan anlayamaz anne olma duygusunun nasil bir duygu oldugunu BEN ANNEYIM RABBIME BINLERCE KEZ SUKURLER OLSUNKI.okadar guzel bir duyguki rabbim sanada enkisa zamanda nasip etsin bu duyguyu kucagina aldiginda o guzel kokulari yokmu senin yuzune bakisi nebiliyim yaa harika bise bu RABBIM GONLUNDEKINI SANA HAYIRLI BIR SEKILDE NASIP ETSIN ANNE OLMAK ICIN RABBIMIN IZNIYLE ELINDEN NE GELIYORSA YAP ABLA INAN ANNE OLMAK HERSEYE HER ZORLUGA DEGER
DUALARIMDASIN ABLACIM BIZI HABERDAR ET GELISMELERDEN :1hug:
Hayatımmmm inşallah bu yorumlara ve kendini yormana bir gerek kalmaz da rabbim bir mucize yaradır kendi yumurtandan ola bebişlerini alırsın kucağınaaa.. Mucizelere inannn...
Canım üzülme sakın hayırlısı olsun olmazsa,belkı olur rabbım büüüük kocaman bol dua et :Saruboceq::kedi:
işi tamamen ticarete dökmemiş olmaları güzel bir haber. bak bizde senin sayende öğrenebiliyoruz ablacım allah yardımcın olsun. 1 kez miş şansın onda da hayırlısıyla tutar inşallah herşey gönlünce olsun.
rabbimm imtıhanını kolay geçirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?