Beni mecburiyetler buna itiyor,Siz yerimde olsanız ne yapardınız?

merhaba ben de destekliyorum bulut ablayı ama bu açıdan hiç bakmamıştım duruma. yumurtalarını para için veren çok kadın var. başkalarına da pekala verebilir. bir çok genetik kardeşi olabilir sizin bebeğinizin. kimlikler gizli çünkü. tabiki kafanı karıştırıp üzmek değil niyetim bulut ablacım. sen her yönünü araştırmışsındır belki de. safkan ın yazdığını düşündüm de kafam karıştı benim debenneyaptımki allah yardımcın olsun hayırlısı ne ise onu nasip etsin sana rabbim. beraber dua edelim. :Saruboceq:
ALLAHIM GÖNLÜMDE OLANI HAKKIMDA HAYIRLI EYLE, HAKKIMDA HAYIRLI OLANA GÖNLÜMÜ RAZI EYLE. AMİN. :Saruboceq:

Koskoca dünyada bu cocugun gidip yine donör yumurta yoluyla dünyaya gelmis( hem de ayni donörden) bir es bulma olasiligi kactir acaba?
Ama cok endiseleniyorsan, evlenme cagina geldiginde konusup, evlenecegi kisiyle ilgili süphesi varsa DNA testi yaptirmasini söyleyebilirsin.

Ayrica yumurta donörlügü sperm gibi degil ki milyonlarca versin... Zaten her kadinin belli sayida yumurtasi var. Bir kadin bütün dünyaya dagitamaz ki yumurtalarini. Ayrica bu merkezlerin bu tip olasiliklara karsi gelistirdikleri bir takim önlemler olabilir.

Safkan bugün bir yazı okudum:İran'da bile yumurta bağışı ile anne olmak serbestmiş.
Senin dediğin olasılık düüşüncene de saygım var ama
Denizatının dediği gibi bir kadından zaten çok az yumurta alınabiliyor.Her ülkeden insanlar oraya geliyor.Yani çaıkşma olaslığı çok az.Her kadın sadace bir kişi için yumurta veriyor.
Bunun önlemini de almışlar.

denser kardeşim bunun önlemini almışlar bak yukarıda safkana cevabımda yazdım.
Çok araştırıyorum merak etme canım.

Evet çok doğru kardeşim.Ben de araştırdığım kadarıyla bir kadın o merkeze sadece 1 kez bağış yapabiliyormuş.Zaten yasaklama getirilmek istendi.İyice denetime girdi bu tedavi yöntemi.
Benim kafama takılan Kıbrıs'ta 45 yaş sınırı varmış.Gerçi ben 44 e yeni basacağım ama.
İlk gidişimde anne olup dönmem gerek.Eşim 2.ci kez gitmeyi kabul etmez.
İnşallah ilk gidişte anneliği tadarız tüm isteyen dostlar ve ben...

rabbim hakkinda hayirlisini nasip etsin ablacim bu konu oyle karisikki fikir bile veremiyorum
ama seni coook iyi anliyorum inan abla anne olmayan anlayamaz anne olma duygusunun nasil bir duygu oldugunu BEN ANNEYIM RABBIME BINLERCE KEZ SUKURLER OLSUNKI.okadar guzel bir duyguki rabbim sanada enkisa zamanda nasip etsin bu duyguyu kucagina aldiginda o guzel kokulari yokmu senin yuzune bakisi nebiliyim yaa harika bise bu RABBIM GONLUNDEKINI SANA HAYIRLI BIR SEKILDE NASIP ETSIN ANNE OLMAK ICIN RABBIMIN IZNIYLE ELINDEN NE GELIYORSA YAP ABLA INAN ANNE OLMAK HERSEYE HER ZORLUGA DEGER
DUALARIMDASIN ABLACIM BIZI HABERDAR ET GELISMELERDEN :1hug:

Hayatımmmm inşallah bu yorumlara ve kendini yormana bir gerek kalmaz da rabbim bir mucize yaradır kendi yumurtandan ola bebişlerini alırsın kucağınaaa.. Mucizelere inannn...

benım de esım sıcak bakmıyor ama senın yasına kadar bebısım olmazsa alırım ben ya kim ne derse desın:1hug:

Canım üzülme sakın hayırlısı olsun olmazsa,belkı olur rabbım büüüük kocaman bol dua et :Saruboceq::kedi:

işi tamamen ticarete dökmemiş olmaları güzel bir haber. bak bizde senin sayende öğrenebiliyoruz ablacım allah yardımcın olsun. 1 kez miş şansın onda da hayırlısıyla tutar inşallah herşey gönlünce olsun.

katılıyorum

Sevgili kaymaklım çok teşekkür ediyorum güzel dualarına ve sözlerine.
Evet canım ben elimden geleni yapıyorum anne olmak için.Daha da Allah izin verdiği sürece devam edeceğim.
İnşallah bu son hakkımda anneliği tadarım.İnşallah sende 2.kez anne olmayı çok istiyorsun.İnşallah olursun.
Bana dua etmeye devam et çok ihtiyacım olacak.

Hayatımmmm inşallah bu yorumlara ve kendini yormana bir gerek kalmaz da rabbim bir mucize yaradır kendi yumurtandan ola bebişlerini alırsın kucağınaaa.. Mucizelere inannn...

Sağolasın Günaycım Allah için tabiki hiç bir şey zor değil fakat.
Benim artık kendi yumurtam yok ve tüplerim de alındı.
Tek yumurtalığımı da dış gebelikte alındığı için
Donöre kaldım.Bu son şansım yani.
Duaların benim le olsun.Benim de duıalarım sizlerle...

Evet güzel kardeşim aynen öyle.Bu gidişimde yavrummu kapıp gelmem lazım.Eşim bu son hakkın deyip duruyor.Zaten işin ekonomik yanı da var o da haklı tabi.
İnşallah canım duaların için çok sağol.

rabbimm imtıhanını kolay geçirsin.

Amin.
Kardeşim çok sağolasın.

Ben 21 inden sonra babamla ilgilenmek için bir süre yokum.Babacığımı iyi etmem lazım ki.
Gönül rahatlığıyla annelik yolculuğuna çıkabileyim.
Hepiniz en kısa sürede anneliği tadın İnşallah.

Dostlar bugün benim doğum günüm.
Ne yazık ki yine elim boş anne olmadan bir doğum günüm daha geçiyor.
Allah'tan dileğim
ınşallah bir dahaki doğum günüme kadar bebeklerim sağlıklı olarak elimde olur.
Ve ben yeniden doğmuş gibi olurum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…