beni nasıl affeder

Kendını ıfade edememıssın bıraz bekle sevgılın sakınlessın sonra derdını anlatırsın :34:

valla herşey bi tarafa, ben taa en başında bunu sana söylemesine şaşıyorum:))
belki annesi yarın ölecek siz boşu boşuna tartıştığınla kalcaksınız....
yani yarına ne olacağı mechul, sana şimdiden ne diye soruyor annemle otururmusun?
bilmem bana tuhaf geldi, belkide yanlış anlamadın, gerçekten sana onu sormuştur, sen red edince ilersi için demiştir.
yada ben kötü düşünüyorum herşeyi:))))

fikrime gelirse, üzerine fazla düşme, yanlış anlaşılmaysa zaten zamanla konu unutulcaktır.. ama illada şuan, içini rahatlatmak istiyosan, onun annesine ulaş telefonda hal hatır sor, evlerine gitme imkanın varsa annesine çiçek al, belki bu onu yumuşatır....

Kendını ıfade edememıssın bıraz bekle sevgılın sakınlessın sonra derdını anlatırsın :34:

evet malesef öyle oldu

valla herşey bi tarafa, ben taa en başında bunu sana söylemesine şaşıyorum:))
belki annesi yarın ölecek siz boşu boşuna tartıştığınla kalcaksınız....
yani yarına ne olacağı mechul, sana şimdiden ne diye soruyor annemle otururmusun?
bilmem bana tuhaf geldi, belkide yanlış anlamadın, gerçekten sana onu sormuştur, sen red edince ilersi için demiştir.
yada ben kötü düşünüyorum herşeyi:))))

fikrime gelirse, üzerine fazla düşme, yanlış anlaşılmaysa zaten zamanla konu unutulcaktır.. ama illada şuan, içini rahatlatmak istiyosan, onun annesine ulaş telefonda hal hatır sor, evlerine gitme imkanın varsa annesine çiçek al, belki bu onu yumuşatır....

yok bişey söylemedi ben sordum annen bizle mi kalıcak filan diye o da ister misin filan diye sordu bende hayır flan dedim işte sonra yazdığım gibi oldu annesine bişey alıp gidemem henüz annesi beni bilmiyo biraz daha zamanı varmış

Son düzenleme:
Su an sessız kalman en ıyısı ... Sevgılın kıncı mıdır ?

evet hiç bişeyi kolay kolay unutmaz

Aslına bakarsan kımse kımsenın aılesıne bakmak zorunda değil sen haklısın ama karşındakı ınsan boyle dusunmuyorsa yapacak bırsey yok gıbıı ...

Bu tarz konularda fevri davranmak çok yanlış aynı konu bizdede var nişanlım çekinerek sordu ama bence çekincek bişey yok bu sadece onun annesi değil benim annemde olabilir.O yüzden yaşancak yaşanır eğer erkek aradaki dengeyi kurabiliyorsa ki ona bu konuda güvenim sonsuz ben kayınvalidemi alırım yanıma bir güzel bakarım ona oda anne sonuçta bana dünyalardan çok sevdiğim adamı doğurdu :)

Back
X