Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben sorimmi önce ablammm :smiley-cool:
Beni nasıl bilisiniz kk hatınlarııı zemuszemus
Bende merak ediyorum acaba beni nası bilirsiniz ey cemaaatül KK :zemuszemus
ooo tebrikler alkisalkisalkis
öncelikle ne kadar cesur olduğunu gösterdin alkisalkisalkis
sevdiğine kedi gibi sokulan araştırmacı ve zeki birisinopuyorumnanaktan
:kedi:
sende kesinlikle çok anaç birisin ablam sevgi dolusun opuyorumnanaktan
kendini geliştirmeyi bilen bakımlı çok şık ayrıca çok zeki bir hatunsun :hooray:
Baya aktif alkisalkisalkis enerji dolu :jeyyar: ve psikopat :kedi:Ben sorimmi önce ablammm :smiley-cool:
Beni nasıl bilisiniz kk hatınlarııı zemuszemus
Sen güzelller güzeli sarışınşekersin opuyorumnanaktanBende merak ediyorum acaba beni nası bilirsiniz ey cemaaatül KK :zemuszemus
Ey ahali beni nasıl bilirsiniz deyin bakalım kk'nın güzel hatunları zemuszemus
Baya aktif alkisalkisalkis enerji dolu :jeyyar: ve psikopat :kedi:
kaydirigubbakcemile3
Sen güzelller güzeli sarışınşekersin opuyorumnanaktan
Yüreğinin güzelliği yüzüne vurmuş datlu bi gacı Şeniz
Beni nasıl bilirsiniz :kedi:
Barçman ablacım sende yazılarını zevkle takip ettiğim :1rolleyes: güzelliği dillere destan :asigim:
Kıskanılacak hatunsun vesselam :kedi:
oy ankım cesur alkisalkisalkis
dostluğa önem veren akıllı gırgır güzeller güzli bir fıstıksın senopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
beni nasıı bilüsünüüz![]()
sağol kadayıfım benim.opuyorumnanaktan
dost canlısı sevecen yardımsever lokum gibi kadınsın vesselam kaydirigubbakcemile3![]()
sedoşum canım çok samimi içten arkadaş canlısı melek gibim bi arkadaşımısdır.iiki tanımışım onu opuyorumnanaktan
beni nası bilrsiniz deyin bakim
Canımsın yaa :kedi:sedoşum canım çok samimi içten arkadaş canlısı melek gibim bi arkadaşımısdır.iiki tanımışım onu opuyorumnanaktan
Şenizyumuşacık pamuk gibi bilirimopuyorumnanaktanBarçman ablacım sende yazılarını zevkle takip ettiğim :1rolleyes: güzelliği dillere destan :asigim:
Kıskanılacak hatunsun vesselam :kedi:
Şenizbir içim su gibidir kendileri ayrıca serdarımın tepki verdiği nadir kişilerden:jeyyar:canımın içiiiiiŞenizBende merak ediyorum acaba beni nası bilirsiniz ey cemaaatül KK :zemuszemus
Şenizbenim şuan kader arkadaşım:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:güzel hamişim benimŞenizsedoşum canım çok samimi içten arkadaş canlısı melek gibim bi arkadaşımısdır.iiki tanımışım onu opuyorumnanaktan