- 22 Nisan 2015
- 7.357
- 25.439
- 548
Evet hayatım ben de böyle düşünüyorum. Bir kadın ve erkek arada bir etkilenme olmadıkça bu kadar uzun ve sürekli yazışır mı? Ortada konuşacak bir konu olsa dahi diyelim işle ilgili, o durumda bile derdini anlatırsın konu bir yerde biter. Hayatında biri var mı, bilmiyorum. Yalnız olduğunu söylüyor. Çevresinde çok insan olduğunu biliyorum ama o konuşacak kimseyi bulamadığından yakınıyor.
Bu durumda benimle paylaşabildiği için yazışıyordur diye düşünüyorum ama madem benimle böyle bir frekans yakaladın bu niye sadece kalvye başında devam etsin ki? Ben sevgili olmaktan bahsetmiyorum ama gerçekten ortada bir tuhaflık var bence de. Tanışınca büyü bozulur diye düşünmüş olabilir gerçekten. Ya o beni beğenmeyecek ya da ben onu. Ha tam tersi birbirimize bayılsak ne olacak ki, uzak şehirler, farklı hayatlar. Ayy böyle düşününce de iyi ki görüşmemişiz diye ona teşekkür edesim gelecek neredeyse. Ama ne olursa olsun il dışındayım diyerek burada olduğunu gizlememeliydi. Al sana işte büyüyü bozacak nur topu gibi bir yalan.
Evet ama sen zaten onu sosyal medyadan takip edip fotolarını görüyorsun. oda bunu biliyor.
yani kendi açısından beğenilmeme gibi bir korkusu yok gibi.
Senin o yolladığın foto dan etkilenmemiş olabilir.
onun için sende direk ona foto atma sakın :) atayım mı demişsin yorumların da.
sende sosyal medyadan foto paylaşmaya başla.. tavrı değişirse senindir, değişmezse kendi bilir :)