- 11 Haziran 2014
- 2.509
- 3.292
- 158
Yanıtların için sağolasın. Demek ki benim sanal ve gerçek arasına daha net çizigiler çekmem gerekiyor. Bu konu da haklısın.Sizden etkilenmediğini söylemiyorum. Hatta bilakis etkilenmiş ki yazışmaya devam ediyor diyorum. Bence aranızdaki tek fark onun sanal ver gerçeği birbirinden ayrı şeyler, sizinse birbirini tamamlayan şeyler olarak görmenizden kaynaklanıyor.
Geldiğini söylememesine gelince, eksik söylemek yalan söylemek değildir bence. Örneğin, siz İstanbul'da, o İzmir'de yaşıyorsa Ankara'ya gidiyorum dememiş ki, İzmir dışında olacağım demiş. Belki geldiğini söylerse sizin ısrarla görüşmek istemenizden ve bunu geri çeviremeyeceğinden korktu.
Bence sakin olup sorunuza cevap vermesini bekleyin. Vereceği cevabı mantıklı bulmazsanız onunla iletişiminizi (ilişkinizi demiyorum dikkat edin) yeniden gözden geçirmeniz en mantıklısı.
Burada olduğunu söylese elbette görüşmek isterdim ama asla ısrar etmezdim. Ama işte eksik söyleerek kendini yalancı olmaktan kurtarmış oluyor. Dürüstçe değil ama kurnazca. Belki de uzun açıklama yapmak istemedi.
Ben çok sakinim, yanıtını bekleyeceğim elbette. Belki buradan paylaşırım ve ne yapmam gerektiğini birlikte gözden geçiririz. Akıl akıldan üstündür. :)