- 5 Aralık 2017
- 2.113
- 5.382
- 88
- 35
Haklısınız o konuda tabi. Fakat niyeti aslında o yönde olmayıp şu bitirelim olayına kesinlikle karşıyım. Bitirilecek durum varsa zaten bitmelidir. Ayrılık lafı sırf lafta kalabilecek kadar hafif değil maalesef. Ki ayrılık tehdidi zaten kimseyi yola getirmez, aksine sizde olduğu gibi haklıyken haksız duruma düşürür. Bakın adam sizi suçlamış çekmiş gitmiş.Evet haklısınız bu da olabilir tabi. Yani onda da güvensizlik olmuştur benim bu tavrımdan dolayı. Ama ben de durduk yere sorun çıkarmıyorum ki. Bir şeyler eksik bir şeyler beni üzüyor rahatsız ediyor ki böyle davranıyorum. Mutlu bir kadın böyle sorunlar çıkarmaz. Karşımdaki insandan emin olamıyorum demek ki. Ama bakınca da diyorum ki sevmese neden benimle olsun. Cinsel bir beklentisi olsa 6 aydır belli ederdi. Maddi bir beklenti olsa öyle bir durum yok yani eşit şartlardayız. Bunları bile düşünüyorum artık.
Zaten haklı yere sorun çıkarmak aslında sorun çıkarmak değil hak aramaktır, ve bunun yolunda bitsin demek değildir. Yoksa sürekli bitsin deyip tehdit ediyorsa, bende bu beni sevmiyor diye düşünürüm.