- Konu Sahibi Celine1998
Eğer yardım edebilecek olan varsa cevap versin çok kararsızım
(

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
13 yaşındasın ama sen daha. Sence biraz erken değil mi?
uppss :) canımcım çok geçmiş olsun tatlım öncelikle.. bence de yaşın çook çok çok ama çook küçük...seni bir sene beklediyse (senin inanınışınla)yeterli olgunluğa erişene kadar da bekler..bence acele etme..belki de beklemez bunu da bilemezsin eğer ayrılırsanız ve ilerde gerçekten sevdiğin insanla tanıştığında bu ilk öpücüğü onunla yaşamak istersin..ama eğer ki hayatında olmaya devam ederse ozaman o ilk öpücüğün değeri ozaman daha büyük ve anlamlı olur.. bence bekle..
Haklısınız ama şimdi bizim neslimiz ilk çıktığı gün el ele tutuşuyo öpüşüyo biz 1 sene bekledik delicesine seviyoruz birbirimizi...Ben hastanedeyken moralimi yüksek tutmam için herşeyi yaptı ona çok güveniyorum kararsızım ama bende karşılık vermek istememe rağmen emin olamıyorum nedense :/
Nasıl söylesem bilmiyorum klasik bi laf olucak ama cidden farklı biri mutlu olması için ona canım demem bile yetiyo ayrılıcağımızı sanmıyorum çünkü ayrılır gibi olduğuz an anında tekrar çıkmaya başlıyoruz :/ Ben bilmiyorum kararsızım diğer çıktığım kimseye benzemiyo![]()
Haklısınız ama şimdi bizim neslimiz ilk çıktığı gün el ele tutuşuyo öpüşüyo biz 1 sene bekledik delicesine seviyoruz birbirimizi...
Bu neyin mazereti? Normal mi sizin yaşınızda çocukların ilk çıktığı gün ele ele tutuşup öpüşmesi?
Sizin yaşınızda sanatta, sporda başarı kazananlar da var bu nesilde... Neden örnekleri kültürel gelişimden, normal olandan seçmiyorsunuz? ...
Ayrıca sizin yaşınızda olup okuyamayan, zorla evlendirilen kızlar için sayısız kampanya düzenleniyor... Madem bu kadar normal daha vücudu şekil almamış kızların öpüşüp kaynaşması, neden ısrarla karşı çıkılıyor buna? Belki de bir bildikleri vardır değil mi, psikolojik fizyolojik gelişim sürecini tamamlamak gibi?![]()
Ayrıca madem "neslinizden" bu kadar farklısınız, 1 sene beklemişken biraz daha bekleyin derslerinize, kendinize geliştirmeye harcayın enerjinizi...![]()
Nasıl söylesem bilmiyorum klasik bi laf olucak ama cidden farklı biri mutlu olması için ona canım demem bile yetiyo ayrılıcağımızı sanmıyorum çünkü ayrılır gibi olduğuz an anında tekrar çıkmaya başlıyoruz :/ Ben bilmiyorum kararsızım diğer çıktığım kimseye benzemiyo![]()
Ben bunca zaman hem spor hemde tiyatro alanında başarılar sağladım atletizim koşuda 1.lik ve 2.liklerim var yüzmede ve voleyboldada öyle tiyatro alanında gayet başarılıyım yakında reklam çekimlerine katılacağım zaten bu alanlarda ciddi başarılarım var ayrıca ben bir mazeret söylemiyorum ki size :) Yanlış anlamışsınız demek istediğimi sanırım :) Ben zaten spor ve sanat alanlarında başarı sağladım bunu belirtmek isterim :)
bunlar güzel şeyler evet ''çocukluk aşkımla evlendim''hikayelerini çok biliyorum..bir an önce sağlığına kavuşursun umarım ..öpme öpülme mevzusuna gelirsek senin yaşında yanaktan masum bir öpücüğe bile ''hımmm?????????'' diye bakacak insanlara sormuşsun bu soruyu çünkü bazılarının senin yaşında kızı var... önünüzde uzuuuun yıllar var birbirinizi bu kadar çok seviyosanız herşeyi bu kadar çabuk tüketmeyin..çünkü bu gün bunu sorarsan yarın başka sorular sormaya başlarsın gibime geliyor.....
Bu cevap aslında beni biraz kırdı :/ Ben öyle bi kız diğilim hayatımda kimseye aşık olmadım şu ana kadar kimseyi gerçekten sevemedim bu arada hemcinsimle gayet iyi anlaşıyorum benim hakkımda kötü düşünen biri olduğu an ben ne hata yaptım diye oturup düşünmeye başlıyorum insnaların hakkımdaki düşünlerini bu kadar önemserken asla ama asla o tür sorular sormam aklımdan bile geçmedi şu ana kadar :/ Ben başta aşağılayıcı yorumlar istemediğimi söylemiştim aslında ama ben nesnel bi yargı istiyodum en iyisi benim yaşıma yakın çocukları olmayanlara sormak böyle doğru bir cevap alamicam gibi geliyor bana yinede herkese teşekkürler :/