• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beni öperse karşılık vermeli miyim?

Anlatsam aşağılama olmadan yardım edebilir misiniz? Yaşım biraz küçük belkide burası için ama tanıdığım kişilerin görüşlerindense tanımadığım farklı insanların görüşlerini almak istedim de :/

Öncelikle ben daha 13 yaşındayım 7. sınıfa gidiyorum kasım ayı gibi bi çocuk vardı çok hoşlandım ondan sonra kendimi fark ettirip konuşmaya başladık sonra bana çıkma teklifi etti bende bi an kararsız kaldım sonra evet dedim yaklaşık 1 kadar çıktık ama çok kötüydü hiç konuşmuyorduk okulda birbirimize selam vermekten bile acizdik çocuk bütün erkeklerden farklıydı ben güzel bi kız diğilim çevremdekiler her ne kadar güzelsin desede ben kabullenmiyorum neyse bu çocuk dış görüünüşüme bakmadan beni sadece karakterimle yorumlayan biriydi bana çok değer verdi ama ben vicdan azabı çektim onla konuşmadan çıkmak hoş gelmiyordu ve bi anda ona ayrılmalıyız diye bir mesaj atım atar atmaz aynı mesaj bana daha az kırıcı ve sevgi dolu olarak geldi beni sevmediğini artık deli gibi aşık olduğunu ama konuşmadan dayanamadığını ve bi süre ayrılsak mı diye yazmıştı sonra biz arkadaş olduk arada 1 kişiyle çıkar gibi oldum ama vicdanım el vermedi çıkmadık sonra asıl hika burdan sonra başlıyor:
Ben aralık ayında faranjit nedeniyle doktora gittim akciğer röntgeni istedi çektirdim faranjit olduğu doğrulandı okula gitmeye devam ettim bu arada hala eski sevgilimle çok yakın arkadaştık hergün mesaj atıp daha mı iyisin okula ne zaman dönücen özlettin kendini gibi şeyler söylüyordu...Sonra bi akşam ders çalışırken halsizlik geldi ve ateşim yükseldi 1 ay boyunca ateşim her gün çıktı kan verdim sonuçları çok yükek ve alçak değerlere sahipti. Bizde profesör doktor leyla ağaoğluna gittik ve bana Hoçkin Lenfoma adlı bi lenf kanseri olduğumu söyledi aslında söylemedi sadece küçük bir hastalığım olduğunu ve tedavi olmam gerektiğini söyledi hastaneye yattım 3 ay hastanede kaldım bu süre içerisinde biz eski sevgilimle iyice yakınlaştık okula gidemiyordum bu nedenle hep beni çok özlediğini yazıyodu sonunda 14 şubat 2011 de bana çıkma teklifi etti bende kabul ettim bana seni hiç unutmadım hep sana aşıkım dedi bende on ben sağı solu belli olmayan biriyim çok üzülebilirsin diye açıkladım o bu riski benim için göze alabiliceğini söyledi hala çıkıyoruz ve gerçekten diğer erkeklerden farklı 8 ay boyunca beni görmeden aşık olmaya devam etti bi ara şüphelendim peşine arkadaşımı taktım hiç bi kıza bakmadığını hatta samimi bile olmadığını söyledi...Şu an hastalığım geçti hergün acıbademde radyoterapi görüyorum sevgilim hergün görüşmek istediğini yazıyo bende onu çok özledim ama hastaneye ziyarete yanında en yakın arkadaşımla geldiğinde bile yüz yüze tek kelime edemedik onu gördüğüm an dilim tutuluyo konuşamıyorum dona kalıyorum oda aynı şekilde susuyo konuşamıyoruz...Kan değerlerim çok düşük şu an ve bağışıklık sistemim çok zayıf olduğu için görüşemiyoruz bir türlü ama o buna rağmen gerçekten beni çok seviyo onu farklı olduğu için çok seviyorum bende...Belki bu yaştan aşık mı olunur diyebilirsiniz ama biz gerçekten birbirimize aşığız çok seviyoruz birbirimizi neyse dün 4. ayımızdı ama aslında 1. yılımız 1 ay ayrıldık onra tekrar çıktık gibi oldu ve bugün bizim okulun son gün partisi var keşke gelseydin gibi şeyler söyledi ve akrabalarının bile gidiyo olmasına rağmen ben gitmiyorum diye oda gitmedi 2 gün önce konu öpüşmekten açıldı daha belki çok küçüksünüz diyebilirsiniz ama biz sağlığım yerindeyken birbirimizin değerini bilemedik şu anda fazlasıyle biliyoruz delicesine aşığız birbirimize gerçekten ruh ikizi gibiyiz neyse konuyu dağıtmıyim ben ona görüşünce (yanaktan) seni öpmeden bırakmam tağam mı? dedim oda sen benim için herkezden farklısın tatlım seninle öpüşürüm bile dedi bende eskiden yaşadığı bir olay nedeniyle yani bu sefer biri seni öptüğü için değil karşındakine aşık olduğun için karşılık verirsin di mi? dedi böyle konu uzadı ve biz ancak 1 ay sonra görüşebileceğiz bana seni öpsem napardın dedi bende ben çekingenim bilirsin deim oda peki ben 1 kere öpmeyi denesem geri çevirsen sırf çkingenliğin yüzünden senin için 1001 kere denemeye razıyım dedi bende aslında ona masum bi öpücük vermek istiyorum ama daha onu gördüğümde dilim tutulup konuşamıyorsam onu nasıl öpücem bilmiyorum ama gerçekten öpmek istiyorum bana istemezsen anlarım seni 1 sene beklemişim bi ömür boyu daha beklerim dedi onu gerçekten öpmek istiyorum ama nasıl bilmiyorum beni öperse karşılık vermelimiyim napmalıyım çok kararsızım lütfen yardım edin :(

13 yaşındasın ama sen daha. Sence biraz erken değil mi?

13 yaşındasın ama sen daha. Sence biraz erken değil mi?

Haklısınız ama şimdi bizim neslimiz ilk çıktığı gün el ele tutuşuyo öpüşüyo biz 1 sene bekledik delicesine seviyoruz birbirimizi...Ben hastanedeyken moralimi yüksek tutmam için herşeyi yaptı ona çok güveniyorum kararsızım ama bende karşılık vermek istememe rağmen emin olamıyorum nedense :/

uppss :) canımcım çok geçmiş olsun tatlım öncelikle.. bence de yaşın çook çok çok ama çook küçük...seni bir sene beklediyse (senin inanınışınla)yeterli olgunluğa erişene kadar da bekler..bence acele etme..belki de beklemez bunu da bilemezsin eğer ayrılırsanız ve ilerde gerçekten sevdiğin insanla tanıştığında bu ilk öpücüğü onunla yaşamak istersin..ama eğer ki hayatında olmaya devam ederse ozaman o ilk öpücüğün değeri ozaman daha büyük ve anlamlı olur.. bence bekle..

uppss :) canımcım çok geçmiş olsun tatlım öncelikle.. bence de yaşın çook çok çok ama çook küçük...seni bir sene beklediyse (senin inanınışınla)yeterli olgunluğa erişene kadar da bekler..bence acele etme..belki de beklemez bunu da bilemezsin eğer ayrılırsanız ve ilerde gerçekten sevdiğin insanla tanıştığında bu ilk öpücüğü onunla yaşamak istersin..ama eğer ki hayatında olmaya devam ederse ozaman o ilk öpücüğün değeri ozaman daha büyük ve anlamlı olur.. bence bekle..

Nasıl söylesem bilmiyorum klasik bi laf olucak ama cidden farklı biri mutlu olması için ona canım demem bile yetiyo ayrılıcağımızı sanmıyorum çünkü ayrılır gibi olduğuz an anında tekrar çıkmaya başlıyoruz :/ Ben bilmiyorum kararsızım diğer çıktığım kimseye benzemiyo :(

aman allahım dertlere bak :) içinden ne geliyorsa onu yasa canım ilk öpücüktür heycanlıdır güzeldir işte :) içinden ne geliyosa o

Haklısınız ama şimdi bizim neslimiz ilk çıktığı gün el ele tutuşuyo öpüşüyo biz 1 sene bekledik delicesine seviyoruz birbirimizi...Ben hastanedeyken moralimi yüksek tutmam için herşeyi yaptı ona çok güveniyorum kararsızım ama bende karşılık vermek istememe rağmen emin olamıyorum nedense :/

ama daha miniciksiniz siz ya 13 yaş çok küçük bi yaş. çok seviyorum demişsin. şuan eminim senin durumun hoşlantı. tamam sana destek olmuş yanında kalmış ama öpüşmek olayları için daha çok erken bence. sen bu olaylara şimdiden başlama. ileride büyüdüğün zaman yaparsın ama şimdi derslerine çalış arkadaşlarınla vakit geçir vs ama öpüşme olmaz

Nasıl söylesem bilmiyorum klasik bi laf olucak ama cidden farklı biri mutlu olması için ona canım demem bile yetiyo ayrılıcağımızı sanmıyorum çünkü ayrılır gibi olduğuz an anında tekrar çıkmaya başlıyoruz :/ Ben bilmiyorum kararsızım diğer çıktığım kimseye benzemiyo :(

tatlım sen zaten çocuu öpmeyi kafana koymuşsun :D :)

Haklısınız ama şimdi bizim neslimiz ilk çıktığı gün el ele tutuşuyo öpüşüyo biz 1 sene bekledik delicesine seviyoruz birbirimizi...

Bu neyin mazereti? Normal mi sizin yaşınızda çocukların ilk çıktığı gün ele ele tutuşup öpüşmesi?

Sizin yaşınızda sanatta, sporda başarı kazananlar da var bu nesilde... Neden örnekleri kültürel gelişimden, normal olandan seçmiyorsunuz? ...

Ayrıca sizin yaşınızda olup okuyamayan, zorla evlendirilen kızlar için sayısız kampanya düzenleniyor... Madem bu kadar normal daha vücudu şekil almamış kızların öpüşüp kaynaşması, neden ısrarla karşı çıkılıyor buna? Belki de bir bildikleri vardır değil mi, psikolojik fizyolojik gelişim sürecini tamamlamak gibi? :51:

Ayrıca madem "neslinizden" bu kadar farklısınız, 1 sene beklemişken biraz daha bekleyin derslerinize, kendinize geliştirmeye harcayın enerjinizi... :68:

Bu neyin mazereti? Normal mi sizin yaşınızda çocukların ilk çıktığı gün ele ele tutuşup öpüşmesi?

Sizin yaşınızda sanatta, sporda başarı kazananlar da var bu nesilde... Neden örnekleri kültürel gelişimden, normal olandan seçmiyorsunuz? ...

Ayrıca sizin yaşınızda olup okuyamayan, zorla evlendirilen kızlar için sayısız kampanya düzenleniyor... Madem bu kadar normal daha vücudu şekil almamış kızların öpüşüp kaynaşması, neden ısrarla karşı çıkılıyor buna? Belki de bir bildikleri vardır değil mi, psikolojik fizyolojik gelişim sürecini tamamlamak gibi? :51:

Ayrıca madem "neslinizden" bu kadar farklısınız, 1 sene beklemişken biraz daha bekleyin derslerinize, kendinize geliştirmeye harcayın enerjinizi... :68:

Ben bunca zaman hem spor hemde tiyatro alanında başarılar sağladım atletizim koşuda 1.lik ve 2.liklerim var yüzmede ve voleyboldada öyle tiyatro alanında gayet başarılıyım yakında reklam çekimlerine katılacağım zaten bu alanlarda ciddi başarılarım var ayrıca ben bir mazeret söylemiyorum ki size :) Yanlış anlamışsınız demek istediğimi sanırım :) Ben zaten spor ve sanat alanlarında başarı sağladım bunu belirtmek isterim :)

Ayrıca başkaları ilk günden öpüşüyor vs. demişsiniz de siz de 13 yaşında "diğer çıktığım kimseye benzemiyor" dediğinize, bu karşılaştırmaları yapacak kadar "çıktığınıza" göre başkalarını ötekileştirmek pek de makul değil...

Bu nesil ne kadar mutsuz... Ebeveynleri yeterince sevemiyor mu, hemcinsleriyle yeterince anlaşamıyorlar mı da eksikliği böyle gidermeye çalışıyorlar acaba... "Canım demem bile yetiyor mutlu olmasına" denmiş, o yaşta çocuk mutlu olmalı zaten, mutsuzsa bir sorun vardır... "Ayrılır gibi olduğumuz an tekrar çıkmaya başlıyoruz"... Ne yaşıyorsunuz da ayrılır gibi oluyorsunuz sonra nasıl yakınlaşıyorsunuz da tekrar "çıkmış" oluyorsunuz... Tuhaf...

Bunlar konuyu açarken endişe duyduğunuz üzere yapılan yargılamalar değil... Az evvel bir konuda 18 yaşında kız "Ben yaşıtlarımdan olgunum" demiş... Siz bu yaşta "Başkaları öpüşüyor" demişsiniz... Gelişim çağındaki çocuklar, gençler kendilerini diğerlerinden farklı, büyük görüyor... Sonra ne oluyor; sonsuz özgüven... Sonra ne oluyor; aklına esen yapılıyor... Sonra ne oluyor? Pişmanlık... Çünkü sandıkları kadar büyümediklerini, olgunlaşmadıklarını yaşayarak görüyorlar... Herkes yaşını yaşasa, yaşı kadar adım atsa geri dönüşü kolay olur en azından... "Boyundan büyük" adımlar insanı öyle bir noktaya getirir ki ne ileri gidebilirsin ne geri... :68:

bunlar güzel şeyler evet ''çocukluk aşkımla evlendim''hikayelerini çok biliyorum..bir an önce sağlığına kavuşursun umarım ..öpme öpülme mevzusuna gelirsek senin yaşında yanaktan masum bir öpücüğe bile ''hımmm?????????'' diye bakacak insanlara sormuşsun bu soruyu çünkü bazılarının senin yaşında kızı var... önünüzde uzuuuun yıllar var birbirinizi bu kadar çok seviyosanız herşeyi bu kadar çabuk tüketmeyin..çünkü bu gün bunu sorarsan yarın başka sorular sormaya başlarsın gibime geliyor.....

Ben bunca zaman hem spor hemde tiyatro alanında başarılar sağladım atletizim koşuda 1.lik ve 2.liklerim var yüzmede ve voleyboldada öyle tiyatro alanında gayet başarılıyım yakında reklam çekimlerine katılacağım zaten bu alanlarda ciddi başarılarım var ayrıca ben bir mazeret söylemiyorum ki size :) Yanlış anlamışsınız demek istediğimi sanırım :) Ben zaten spor ve sanat alanlarında başarı sağladım bunu belirtmek isterim :)

Spor, tiyatro tamamsa sıra aşka geldi demek... Ama benim bahsettiğim örneklerdeki kızlar ailesinin ve toplumun parmakla gösterdiği öpüşme ikileminde kalmayanlar, "Millet neler yapıyor" diyerek kendi yaptıklarını yüceltmeyenler... Asıl bu yanlış anlaşılmış galiba... Bunun sorumluluğunu taşıyacak, bu fikri kendi başınıza verecek kadar büyüdüyseniz konuyu neden açtınız anlamadım... "Öpüş, yok yok öpüşme" mi diyelim? :37:

Forumda bütün genç kızlar özel, yaşıtlarından olgun, türlü meziyetlere sahip, harika... Fakat bir yandan da eşsiz... "Ben onlar gibi yapmıyorum" iddiasında... Her neyse...

Doğru mazaret söylemiyorsunuz... Bir arkadaştan değilse "öpmeyi kafaya koymuşsunuz" bunu bildirmek, paylaşmak için açmışsınız konuyu... Ha bir de reklam çekimi varmış... Vatana millete hayırlı olsun... :51:

bunlar güzel şeyler evet ''çocukluk aşkımla evlendim''hikayelerini çok biliyorum..bir an önce sağlığına kavuşursun umarım ..öpme öpülme mevzusuna gelirsek senin yaşında yanaktan masum bir öpücüğe bile ''hımmm?????????'' diye bakacak insanlara sormuşsun bu soruyu çünkü bazılarının senin yaşında kızı var... önünüzde uzuuuun yıllar var birbirinizi bu kadar çok seviyosanız herşeyi bu kadar çabuk tüketmeyin..çünkü bu gün bunu sorarsan yarın başka sorular sormaya başlarsın gibime geliyor.....

Bu cevap aslında beni biraz kırdı :/ Ben öyle bi kız diğilim hayatımda kimseye aşık olmadım şu ana kadar kimseyi gerçekten sevemedim bu arada hemcinsimle gayet iyi anlaşıyorum benim hakkımda kötü düşünen biri olduğu an ben ne hata yaptım diye oturup düşünmeye başlıyorum insnaların hakkımdaki düşünlerini bu kadar önemserken asla ama asla o tür sorular sormam aklımdan bile geçmedi şu ana kadar :/ Ben başta aşağılayıcı yorumlar istemediğimi söylemiştim aslında ama ben nesnel bi yargı istiyodum en iyisi benim yaşıma yakın çocukları olmayanlara sormak böyle doğru bir cevap alamicam gibi geliyor bana yinede herkese teşekkürler :/

Bu cevap aslında beni biraz kırdı :/ Ben öyle bi kız diğilim hayatımda kimseye aşık olmadım şu ana kadar kimseyi gerçekten sevemedim bu arada hemcinsimle gayet iyi anlaşıyorum benim hakkımda kötü düşünen biri olduğu an ben ne hata yaptım diye oturup düşünmeye başlıyorum insnaların hakkımdaki düşünlerini bu kadar önemserken asla ama asla o tür sorular sormam aklımdan bile geçmedi şu ana kadar :/ Ben başta aşağılayıcı yorumlar istemediğimi söylemiştim aslında ama ben nesnel bi yargı istiyodum en iyisi benim yaşıma yakın çocukları olmayanlara sormak böyle doğru bir cevap alamicam gibi geliyor bana yinede herkese teşekkürler :/

tatlıcım şimdi benim ilk erkek arkadaşım 18 yaşında oldu böyle üyeleri olan bi sitedesin çoğu annen yaşında..sen bu azarlara şükret bide babandan yiceen dayak var :D:D şaka şaka..

bence herşeyi zaman bırak ulaşılmaz ol..büyü sonra öpermisin tükürür müsün bilemem..öptün diyelim sonra ayrıldın keşke öpmeseydim demelerin başlar.. geriye baktığın belkide pişmanlık duyarak hatırlayacağın birisi oluverir çok sevdiceğin.. bilemezsin.. ama dedim ya sen öpmeyi kafana koymuşsun..

Back
X