- Konu Sahibi Celine1998
Spor, tiyatro tamamsa sıra aşka geldi demek... Ama benim bahsettiğim örneklerdeki kızlar ailesinin ve toplumun parmakla gösterdiği öpüşme ikileminde kalmayanlar, "Millet neler yapıyor" diyerek kendi yaptıklarını yüceltmeyenler... Asıl bu yanlış anlaşılmış galiba... Bunun sorumluluğunu taşıyacak, bu fikri kendi başınıza verecek kadar büyüdüyseniz konuyu neden açtınız anlamadım... "Öpüş, yok yok öpüşme" mi diyelim?![]()
Forumda bütün genç kızlar özel, yaşıtlarından olgun, türlü meziyetlere sahip, harika... Fakat bir yandan da eşsiz... "Ben onlar gibi yapmıyorum" iddiasında... Her neyse...
Doğru mazaret söylemiyorsunuz... Bir arkadaştan değilse "öpmeyi kafaya koymuşsunuz" bunu bildirmek, paylaşmak için açmışsınız konuyu... Ha bir de reklam çekimi varmış... Vatana millete hayırlı olsun...![]()
Neyse imalarınızdan hoşlanmasamda ilginize teşekkür ederim :) Zaman ayırmış olmanız da önemliydi sağolun :) Ne isterseniz düşünün benim daha nesnel yargılayabilen kişilerle görüşmem gerek sanırım ayrıca "Öpüş, yok yok öpüşme" mi diyelim? bunu okurken güldüm ben sizden böyle birşey beklemiyorum ki sadece yorumlama istedim aşağılama gibi yorumlar okudum bir daha konu açmam siz rahat olun boşuna vakit kaybıda yaşamazsınız... :/