• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beni öperse karşılık vermeli miyim?

Çocuk diyip geçiyorum.. ;)

Ablacım benden sana bi tavsiye.

Daha yaşın küçük.
Sen derslerine bak.
Düşünüceğin şeyler bunlar olmasın..
İlerde zaten fazlasıyla yasıcaksın.
Simdi sana masum gelen sey ilerde senin icin kötü bi anı olabilir..
Bak yaz geldi yazın tadını cıkar.
Arkadaslıgınıza devam edin ama öpücük işlerine hiç bulaşmayın.

Aşağılamalar bitti sıra tavsiye vermekte demek...Madem tavsiye veriyoruz birbirimize benim de çok değil anlama kapasitenizi zorlamayacak 2-3 tavsiyem olacak...
Önyargılarınızdan vazgeçmelisiniz.
İnsanları aşağılamak kimseyi yüceltmez veya haklı çıkarmaz bunu öğrenesiziniz.
Ve akıl sağlığınızı kontrol ettirin bir psikoloğa görünün belki geçmişte yaşadığınız bir olay nedeniyle bu denli önyargılısınızdır bayan.
Sağolun...

Konu sahibi erkenden yatmış, biz arkasından laflıyoruz dediğimde bundan kötü bir anlam çıkarıp "Ben böyle bir kız değilim" mi diyorsunuz?:45:

Sizin bu konulara bakış açınız gerçekten farklı... Hangi sözleri nerelere çekiyorsunuz... 13 yaşında öpüşmeye dair konu açtınız diye erken yatmadan kastım nasıl düşündüğünüz şey olabilir? Biz değil ama siz kendinize neler yakıştırıyorsunuz, pes...

olay tacize tecavüze kadar uzandığı için kızda kendini bi şekilde anlatmaya çalıştıkça bazı yorumları yanlış anlamış olabilir bu kadar üstüne gitmeyin ama yaa.

Aşağılamalar bitti sıra tavsiye vermekte demek...Madem tavsiye veriyoruz birbirimize benim de çok değil anlama kapasitenizi zorlamayacak 2-3 tavsiyem olacak...
Ve akıl sağlığınızı kontrol ettirin bir psikoloğa görünün belki geçmişte yaşadığınız bir olay nedeniyle bu denli önyargılısınızdır bayan.
Sağolun...

Yok arkadas :)
Güzelim sana hiçbişey demiyorum.
Bak hakaret eden sensin.
Benim mizacım sert olabilir.
Sert bi insanım.
Ama sen insanlıktan anlamıyorsun.
İyi davranmakta kötü davranmakta sana yaramıyor!
Ben ön yargılıda degilim küçük sen rahat ol.

daha 13 yaşındasın 13!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! şimdiden öpmeye karşılık verirsen 2 sene sonra önüne geçemezsin heveslerinin haberin olsun!!!!!!! :95: :95::95: :95::95:

Asıl sen 13 yaşında bir çocuğun topicine tacizi tecavüzü yazarak ne anlatmaya çalıştın? Konu neydi nerelere geldi bayanlar sizler yüzünden. Bir kere de ordan burdan uç örnekler vermeyin ya.

Düzgün sorabilseydiniz cevabını alırdınız ki o yazdığım da bir başkasına cevaptı... Bu üslupla konuşulursa konu farklı yerlere gidiyor evet... Oysa çok değil, ilk 5 sayfada herkes aynı fikirdeydi... Sonra yanlış anlamalar başladı, sorsanız hepimiz hala aynı fikirdeyiz ama sinirler gerildi ve düzgün ifade edemiyoruz...

Bu tip üsluplar, konu sahibinin gerginleşerek yanlış anlamalarının artması ve konunun sonuçlanamayacak olması konunun kapatılması gereğini düşündürdü bana...

Umarım yetkililer dikkate alır da kimse daha fazla yanlış cümle kurmaz...

Çocuklarını küçücük yaşta boya küpüne çevirip cinsel meta gibi dolaştıran, kadınlaştıranlar sapkın zihniyetleri ayaklandırıyor... Onlar ki dizlerinizde bir etek giyseniz yiyecek gibi bakan, her mevzudan cinsellik nasiplenmeye çalışan gereksiz adamlar... Çocukları böyle bir toplumda 5-10 yaşlarında makyajlı, ojeli, boyalı saçlarla dolaştırmanın sakıncalarından birine değinildi... Neyi anlamadınız?

Burda umarım benden bahsetmiyorsunuzdur çünkü inanmamanız ihtimaline karşın şunu söyleyebiliri ki yemin ederim ben hayatımda makyaşta yapmadım saçıma boya dokundurmadım oje kullanmadım ben yaşıma göre giyinen bi kızım inanmayanınız varsa isteyene fotoğraf yollarım ama bilin ki o bahsettiğiniz kişilerle ilgim alakam yok hanımefendi...Teşekkürler...

Şimdi herkez fikrini açıkca söyleyebilir dimi??Bu konuda hepimizin hemfikir olduğumuzu düşünüyorum..Peki ozaman neden bazı kişiler..kendilerinin tersi düşünen kişilere ''saldırmaya çalışıyor''?istediğim örneği verir adap kuralları içersinde istediğim gibi konuşurum.Bunada aklı selim hiçkimse ters düşemez.Kendi kendinize kavga etmeyi bırakın derim ben..Zira ben devamında sizinle olamıcamm.Hı tartışamıcak olmamdan değil,bunu istemiyor olmamdan dolayı.Çünkü bir kişiye istediğini istediğin kadar anlat o sadece ''kendi anlayabildiği kadarını anlar''

Yok arkadas :)
Güzelim sana hiçbişey demiyorum.
Bak hakaret eden sensin.
Benim mizacım sert olabilir.
Sert bi insanım.
Ama sen insanlıktan anlamıyorsun.
İyi davranmakta kötü davranmakta sana yaramıyor!
Ben ön yargılıda degilim küçük sen rahat ol.

Size ben insanca konuştum ama belliki yabancı diliniz yok kusura bakmayın ;)

Düzgün sorabilseydiniz cevabını alırdınız ki o yazdığım da bir başkasına cevaptı... Bu üslupla konuşulursa konu farklı yerlere gidiyor evet... Oysa çok değil, ilk 5 sayfada herkes aynı fikirdeydi... Sonra yanlış anlamalar başladı, sorsanız hepimiz hala aynı fikirdeyiz ama sinirler gerildi ve düzgün ifade edemiyoruz...

Bu tip üsluplar, konu sahibinin gerginleşerek yanlış anlamalarının artması ve konunun sonuçlanamayacak olması konunun kapatılması gereğini düşündürdü bana...

Umarım yetkililer dikkate alır da kimse daha fazla yanlış cümle kurmaz...

Alakası ne diyorum, hala bana gereksiz açıklama yapıyorsun arkadaşım. Konuyla ne alakası var demek istiyorum. Safça sorulmuş öpüşmeli miyim sorusu nerelere uzandı. Şimdi benim yazdığım sert üsluplu (ki bence öyle değil) bir 'ne alaka' sorusu mu gerdi ortamı. Allah aşkına yazdığın yorumlara bak. 13 yaşındaki çocuğa verilecek cevaplar mı bunlar?

Burda umarım benden bahsetmiyorsunuzdur çünkü inanmamanız ihtimaline karşın şunu söyleyebiliri ki yemin ederim ben hayatımda makyaşta yapmadım saçıma boya dokundurmadım oje kullanmadım ben yaşıma göre giyinen bi kızım inanmayanınız varsa isteyene fotoğraf yollarım ama bilin ki o bahsettiğiniz kişilerle ilgim alakam yok hanımefendi...Teşekkürler...

Sizden bahsetmiyor..!!Sizin vesilenizle sizin sorununuzla kardeş olan farklı bir durumdan bahsediyor.Birgün belki bunları yaşayan biri burayı okurda 'dışarıdan nasıl göründüğünün farkına varıp vazgeçer diye..''Ayrıca sürekli olumsuz olduğunu düşündüğün yazılara alıntı yapıyor olman diğer arkadaşlarında dediği gibi garip.Bunu yapma git ailene etrafında sana akıl verebilicek kişiler vardır onlara ve anlat derdini sorununu herneyse seninle en iyi ilgilenicek olan onlardır.

daha 13 yaşındasın 13!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! şimdiden öpmeye karşılık verirsen 2 sene sonra önüne geçemezsin heveslerinin haberin olsun!!!!!!! :95: :95::95: :95::95:

Anlamadım -.- Açıkça söyleyin hanımefendi düşüncelerinizi ordan burdan kıvırarak diğil adam gibi yüzüme karşı tam söyleyin siz utanmıyor musunuz birini tanımadan yargılamaya ha? Ben bunu düşündürtecek birşey sormadım insanca sonrdum size yabancı diliniz yoksa insanca konuşmayı anlamayı öğrenin derim ben size...

Öncelikle kendini ifade etme tarzına hayran kaldığımı belirtmek istiyorum.Aramızda 5-6 yaş var.Forum geneline göre yakın yaşlarda sayılırız.İlk heyecanlar,ilk duygular bunlar güzel şeyler de ''öpüşme'' için ben de erken olduğunu düşünüyorum canım.Tatlı tatlı sohbetler,sahilde gezmeler,sinema vs. daha hoş olmaz mı bir süre birbirinizi iyice tanıyın.İleride mutlaka olacak şeyler bunlar zaten.
Başarılı bir öğrenciymişsin,böyle devam eder umarım.

Senin yaşlarında akrabalarım,komşularım olduğu için bu soruyu pek yadırgamadım.Onların da anlattıklarına şok oluyordum,zaman bayağı değişmiş sanırım.Biz de çok eski sayılmayız ama nesil gittikçe değişiyor tabi.Umarım ileride pişman olacağın şeyler yapmazsın.Bu hepimiz için geçerli,benim ilk erkek arkadaşım bu sene oldu.Umarım hiçbirimiz pişman olmayız seçtiğimiz kişilerden.

Ayrıca çok geçmiş olsun.Allah bir daha yaşatmaz umarım böyle bir hastalığı

Sağolun...

Of..of..of..of..dur güzelimm..Ne oluyo az önce aşağılanmaktanmı bahsediyodu biri?Senin şuanda yaptığın ne peki?Sen kaç yaşındaısn ben bilmiyorumda 13sün 15sin hadi.Sen saygısızsın birdefa.ne demek o öyle kapasitenizi zorlamıcak şeyler söylicem akıl sağlınını kontrol et falan..Yokkk..ben kesinlikle inanıyorum senin artık yaşının küçük olduğuna..yaşın gibi davran..Yaşının 10 kat üzerinde laflarda etme.Saygısızlık ukalık hiç etme.Git öpüşüyormusun öpüşmüyormusun ne istiyorsan onu yap..Bak bu yazın bana değil başka bir arkadaşa ama saygısızlığın o kadar ileri boyuttaki ben kendimi yorum yapmaktan alı koyamadım..Sen zaten şu konuşma tarzınla kimseyi dinlicek birine benzemiyorsun..SAYGISIZLIK ETME....!

Alakası ne diyorum, hala bana gereksiz açıklama yapıyorsun arkadaşım. Konuyla ne alakası var demek istiyorum. Safça sorulmuş öpüşmeli miyim sorusu nerelere uzandı. Şimdi benim yazdığım sert üsluplu (ki bence öyle değil) bir 'ne alaka' sorusu mu gerdi ortamı. Allah aşkına yazdığın yorumlara bak. 13 yaşındaki çocuğa verilecek cevaplar mı bunlar?

Size açıklama yapmadım ki gereksiz olsun...Düzgün üslupla sorsaydınız cevaplardım derdim... Mesele ikimizin anlaşması değil zaten, gerginliğin son bulması çünkü herkes aynı fikirde...

Yorumların çoğu sizin gibi "Ben insanca konuştum, senin yabancı dilin yok galiba" "Senin akıl sağlığından şüphe ediyorum, psikologa görün" diyen konu sahibinin üzerine gidildiğini düşünenlere cevaptır... Onlar da 13 yaşından büyüktür... Üstelik hakkını yemeyeyim konu sahibi bana gayet düzgün cevaplar verdi ama bu yazdıklarımı da kendi gibi düşünmeyenlere söyledi ve yanlış, saygısızca buluyorum... Eminim o da bunları sinirle yazıyor ve daha sonra okuyup bu tarzda konuştuğu için pişman olacak...

Ayrıca mesele 13 yaşındaki çocuğun anlayamamasıysa bence 13 yaşında çocuk öpüşmekten de anlamaz... O kadar çok "olgun" dediniz ki biz de öyle sandık, öyle cümleler kurduk...

Yineliyorum konunun kapatılması gereğini, artık fikirler değil nahoş laflar çarpışıyor... Hoş değil...

Konu sahibi erkenden yatmış, biz arkasından laflıyoruz dediğimde bundan kötü bir anlam çıkarıp "Ben böyle bir kız değilim" mi diyorsunuz?:45:

Sizin bu konulara bakış açınız gerçekten farklı... Hangi sözleri nerelere çekiyorsunuz... 13 yaşında öpüşmeye dair konu açtınız diye erken yatmadan kastım nasıl düşündüğünüz şey olabilir? Biz değil ama siz kendinize neler yakıştırıyorsunuz, pes...

Özür dilerim gerçekten ifade ettiğinizi anlamadım gerçekten kusura bakmayın :(

Sizin akıl sağlınızın yerinde olup olmadığı konusunda şüphelerim var hanımefendi!! Ne akla hizmet bu yönde önyargılarda bulunabiliyorsunuz acaba? Benim karakterimi biliyor musunuz?? Okuduklarımda bu yönde düşündürecek birşeyler yazmadığımı düşünüyorum! Bu yazdıklarınız hiç hoş diğil üzgünüm ama yargısız infazda bulunuyorsunuz..Ne dediğinidi umursamıyorum size kulağımı tıkıyorum pardon gözlerimi! Elimlen gonuşun -.-'

Öncelikle o nasıl bir ifadedir ya :44: Böyle bir ortamda bunu cidden söyleyebiliyorsan daha çok zamanın var büyümek için demek ki :50:

Ayrıca ben de birçok kişiye katılıyorum,13 yaş böyle şeyler için çok erken. Bu yaşta duyguların çok çabuk değişir,tamam uzun zamandır aranızda birşeyler var ama belki de ilerde sana çok saçma gelecek.Bunları şimdi bilemeyiz.
Böyle şeylerle kafanı karıştırma bence normal arkadaşlığınıza/ilişkinize devam edin.Seninle ilgilenmesi,yanında olması güzel şeyler tabi ki. Ama bunlar yetmez,öpüşmek için çok erken sonuç olarak. :34:

Bu arada insanlara " aynı dilden konuşmuyoruz,yabancı diliniz yok mu,insanca" gibi şeyler söylemen de hiç hoş değil.Burda derdini anlatmışsın,sana yardımcı olmaya,doğru yolu göstermeye çalışanlara karşı böyle davranmaya hakkın yok bence :45:

Özür dilerim gerçekten ifade ettiğinizi anlamadım gerçekten kusura bakmayın :(

Bence daha ağır ifadeler kullandığınız diğer büyüklerinizden de özür dileyin... Hatırlarsanız konunuzu açarken aşağılanmaktan endişe ediyordunuz... Şimdi ise kendiniz hakaret ediyorsunuz... Görüşlerimizi öğrendiniz, size uygun olanları uygulayacaksınız... Bunlardan daha farklı öneriler de gelmeyecek zaten; olumlu olumsuz yanıtlar verildi... Konunuzu yetkililerden rica edip kapatmanız halinde ne siz ne de başkaları daha fazla gerilmeden anlaşma sağlanacak, en azından kimse daha fazla kırmayacak, kırılmayacak...

Garip olan siz dahil herkes aynı fikirde... Özetle "Her şeyin vakti var" diyoruz forum olarak... Buna ek olarak sevdiklerinize, kendinize yakın hissettiğiniz büyüklerinize de bu konuyu danışmanızı öneriyoruz... O halde neden tartışıyoruz? :44:

Of..of..of..of..dur güzelimm..Ne oluyo az önce aşağılanmaktanmı bahsediyodu biri?Senin şuanda yaptığın ne peki?Sen kaç yaşındaısn ben bilmiyorumda 13sün 15sin hadi.Sen saygısızsın birdefa.ne demek o öyle kapasitenizi zorlamıcak şeyler söylicem akıl sağlınını kontrol et falan..Yokkk..ben kesinlikle inanıyorum senin artık yaşının küçük olduğuna..yaşın gibi davran..Yaşının 10 kat üzerinde laflarda etme.Saygısızlık ukalık hiç etme.Git öpüşüyormusun öpüşmüyormusun ne istiyorsan onu yap..Bak bu yazın bana değil başka bir arkadaşa ama saygısızlığın o kadar ileri boyuttaki ben kendimi yorum yapmaktan alı koyamadım..Sen zaten şu konuşma tarzınla kimseyi dinlicek birine benzemiyorsun..SAYGISIZLIK ETME....!

Peki birde siz yazdıklarınıza baksanız? Ben hoş karşılamıyorum sizin yazma tarzınızı ben herkese saygı gösteririm bana saygı göstermezse biri aşağılarsa tavrımı koyarım bena aşağılama yapmadan olumsuz cevap verenlere ben burda medenice yaklaşıyorum sizce bu kadar üstüme gelinmesi normal mi? Eğer bu kadar çok üstüme gelinirse bende cevap veririm bu doğru yalan diğil... Eğer siz bunu saygısızlık olarak algılıyorsanız evet ben SAYGISIZIM terbiyesizlik olark mı düşünüyorsunuz o zamn ben TERBİYESİZİM kim nasıl düşünürse ben masumca sordum size tüm saflığımla burdakilerden seviyesiz cevaplar alıcağımı düşünmeden sordum çoğu kişi olumsuz cevap veriyor ben onlara umrumda diğil takmıyorum demiyorum tam tersine onlara katıldım onların dediğini yapacağım siz halen daha neyin tarrışmasını yapıyorsunuz? Bana olumsuzlara cevap veriyorsun diyorsunuzda ben yetişemiyorum birine cevap verirken diğeri hoş olmayan bir cevap veriyor okumaya başladığımda yeni görüyorum lütfen hakkımda bu açıdan bakılmasın beni tanıyanlar terbiyeli ve saygılı olduğumu bilir ben hakkımda böyle düşünenlerle bizzat konuşmaya görüşmeye hazırım..Eğer birşey yazmak istiyorsanız 2 kere düşünün karşınızda sizin yaşınızda biri yok sizden küçük belki kızınız belkide kardeşiniz yaşında biri var bende karşımda olmayan ablam veya annem gibi konuşuyorum...Bazı yorumlara yönelik olarakta ailem beni çok iyi yetiştirdi saygısız ve terbiyesiz olarak diğil ki nitekim öyle biri değilim...

Back
X