- Konu Sahibi Celine1998
Size açıklama yapmadım ki gereksiz olsun...Düzgün üslupla sorsaydınız cevaplardım derdim... Mesele ikimizin anlaşması değil zaten, gerginliğin son bulması çünkü herkes aynı fikirde...
Yorumların çoğu sizin gibi "Ben insanca konuştum, senin yabancı dilin yok galiba" "Senin akıl sağlığından şüphe ediyorum, psikologa görün" diyen konu sahibinin üzerine gidildiğini düşünenlere cevaptır... Onlar da 13 yaşından büyüktür... Üstelik hakkını yemeyeyim konu sahibi bana gayet düzgün cevaplar verdi ama bu yazdıklarımı da kendi gibi düşünmeyenlere söyledi ve yanlış, saygısızca buluyorum... Eminim o da bunları sinirle yazıyor ve daha sonra okuyup bu tarzda konuştuğu için pişman olacak...
Ayrıca mesele 13 yaşındaki çocuğun anlayamamasıysa bence 13 yaşında çocuk öpüşmekten de anlamaz... O kadar çok "olgun" dediniz ki biz de öyle sandık, öyle cümleler kurduk...
Yineliyorum konunun kapatılması gereğini, artık fikirler değil nahoş laflar çarpışıyor... Hoş değil...
Deliricem birazdan -.- Ben kendim gibi düşünmeyenlere diğil FAZLA önyargıda bulunan bayanlara söyledim bunu bana tatlı bir dille benim gibi düşünmediklerini söyleyenlere verdiğim cevaplara bir baksanız keşke tek bir saygısızlık örneği göremezsiniz ben daha fazla hakkımda üstüne basa basa söylüyorum hakkımda konu hakkında diğil hakkımda söylenenlere katlanmak istemiyorum siz ne dediğinizin farkında mısınız allah aşkına? Lütfen sadece konu hakkında yorum yapın konu başka yerlere kayıyor