- Konu Sahibi Celine1998
-
Çocuk diyip geçiyorum..
Ablacım benden sana bi tavsiye.
Daha yaşın küçük.
Sen derslerine bak.
Düşünüceğin şeyler bunlar olmasın..
İlerde zaten fazlasıyla yasıcaksın.
Simdi sana masum gelen sey ilerde senin icin kötü bi anı olabilir..
Bak yaz geldi yazın tadını cıkar.
Arkadaslıgınıza devam edin ama öpücük işlerine hiç bulaşmayın.
Konu sahibi erkenden yatmış, biz arkasından laflıyoruz dediğimde bundan kötü bir anlam çıkarıp "Ben böyle bir kız değilim" mi diyorsunuz?
Sizin bu konulara bakış açınız gerçekten farklı... Hangi sözleri nerelere çekiyorsunuz... 13 yaşında öpüşmeye dair konu açtınız diye erken yatmadan kastım nasıl düşündüğünüz şey olabilir? Biz değil ama siz kendinize neler yakıştırıyorsunuz, pes...
Aşağılamalar bitti sıra tavsiye vermekte demek...Madem tavsiye veriyoruz birbirimize benim de çok değil anlama kapasitenizi zorlamayacak 2-3 tavsiyem olacak...
Önyargılarınızdan vazgeçmelisiniz.
İnsanları aşağılamak kimseyi yüceltmez veya haklı çıkarmaz bunu öğrenesiziniz.
Ve akıl sağlığınızı kontrol ettirin bir psikoloğa görünün belki geçmişte yaşadığınız bir olay nedeniyle bu denli önyargılısınızdır bayan.
Sağolun...
Asıl sen 13 yaşında bir çocuğun topicine tacizi tecavüzü yazarak ne anlatmaya çalıştın? Konu neydi nerelere geldi bayanlar sizler yüzünden. Bir kere de ordan burdan uç örnekler vermeyin ya.
Çocuklarını küçücük yaşta boya küpüne çevirip cinsel meta gibi dolaştıran, kadınlaştıranlar sapkın zihniyetleri ayaklandırıyor... Onlar ki dizlerinizde bir etek giyseniz yiyecek gibi bakan, her mevzudan cinsellik nasiplenmeye çalışan gereksiz adamlar... Çocukları böyle bir toplumda 5-10 yaşlarında makyajlı, ojeli, boyalı saçlarla dolaştırmanın sakıncalarından birine değinildi... Neyi anlamadınız?
Yok arkadas :)
Güzelim sana hiçbişey demiyorum.
Bak hakaret eden sensin.
Benim mizacım sert olabilir.
Sert bi insanım.
Ama sen insanlıktan anlamıyorsun.
İyi davranmakta kötü davranmakta sana yaramıyor!
Ben ön yargılıda degilim küçük sen rahat ol.
Size ben insanca konuştum ama belliki yabancı diliniz yok kusura bakmayın
Düzgün sorabilseydiniz cevabını alırdınız ki o yazdığım da bir başkasına cevaptı... Bu üslupla konuşulursa konu farklı yerlere gidiyor evet... Oysa çok değil, ilk 5 sayfada herkes aynı fikirdeydi... Sonra yanlış anlamalar başladı, sorsanız hepimiz hala aynı fikirdeyiz ama sinirler gerildi ve düzgün ifade edemiyoruz...
Bu tip üsluplar, konu sahibinin gerginleşerek yanlış anlamalarının artması ve konunun sonuçlanamayacak olması konunun kapatılması gereğini düşündürdü bana...
Umarım yetkililer dikkate alır da kimse daha fazla yanlış cümle kurmaz...
Burda umarım benden bahsetmiyorsunuzdur çünkü inanmamanız ihtimaline karşın şunu söyleyebiliri ki yemin ederim ben hayatımda makyaşta yapmadım saçıma boya dokundurmadım oje kullanmadım ben yaşıma göre giyinen bi kızım inanmayanınız varsa isteyene fotoğraf yollarım ama bilin ki o bahsettiğiniz kişilerle ilgim alakam yok hanımefendi...Teşekkürler...
daha 13 yaşındasın 13!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! şimdiden öpmeye karşılık verirsen 2 sene sonra önüne geçemezsin heveslerinin haberin olsun!!!!!!! :95: :95::95: :95::95:
Aşağılamalar bitti sıra tavsiye vermekte demek...Madem tavsiye veriyoruz birbirimize benim de çok değil anlama kapasitenizi zorlamayacak 2-3 tavsiyem olacak...
Önyargılarınızdan vazgeçmelisiniz.
İnsanları aşağılamak kimseyi yüceltmez veya haklı çıkarmaz bunu öğrenesiziniz.
Ve akıl sağlığınızı kontrol ettirin bir psikoloğa görünün belki geçmişte yaşadığınız bir olay nedeniyle bu denli önyargılısınızdır bayan.
Sağolun...
Alakası ne diyorum, hala bana gereksiz açıklama yapıyorsun arkadaşım. Konuyla ne alakası var demek istiyorum. Safça sorulmuş öpüşmeli miyim sorusu nerelere uzandı. Şimdi benim yazdığım sert üsluplu (ki bence öyle değil) bir 'ne alaka' sorusu mu gerdi ortamı. Allah aşkına yazdığın yorumlara bak. 13 yaşındaki çocuğa verilecek cevaplar mı bunlar?
Konu sahibi erkenden yatmış, biz arkasından laflıyoruz dediğimde bundan kötü bir anlam çıkarıp "Ben böyle bir kız değilim" mi diyorsunuz?
Sizin bu konulara bakış açınız gerçekten farklı... Hangi sözleri nerelere çekiyorsunuz... 13 yaşında öpüşmeye dair konu açtınız diye erken yatmadan kastım nasıl düşündüğünüz şey olabilir? Biz değil ama siz kendinize neler yakıştırıyorsunuz, pes...
Sizin akıl sağlınızın yerinde olup olmadığı konusunda şüphelerim var hanımefendi!! Ne akla hizmet bu yönde önyargılarda bulunabiliyorsunuz acaba? Benim karakterimi biliyor musunuz?? Okuduklarımda bu yönde düşündürecek birşeyler yazmadığımı düşünüyorum! Bu yazdıklarınız hiç hoş diğil üzgünüm ama yargısız infazda bulunuyorsunuz..Ne dediğinidi umursamıyorum size kulağımı tıkıyorum pardon gözlerimi! Elimlen gonuşun -.-'
Özür dilerim gerçekten ifade ettiğinizi anlamadım gerçekten kusura bakmayın
Of..of..of..of..dur güzelimm..Ne oluyo az önce aşağılanmaktanmı bahsediyodu biri?Senin şuanda yaptığın ne peki?Sen kaç yaşındaısn ben bilmiyorumda 13sün 15sin hadi.Sen saygısızsın birdefa.ne demek o öyle kapasitenizi zorlamıcak şeyler söylicem akıl sağlınını kontrol et falan..Yokkk..ben kesinlikle inanıyorum senin artık yaşının küçük olduğuna..yaşın gibi davran..Yaşının 10 kat üzerinde laflarda etme.Saygısızlık ukalık hiç etme.Git öpüşüyormusun öpüşmüyormusun ne istiyorsan onu yap..Bak bu yazın bana değil başka bir arkadaşa ama saygısızlığın o kadar ileri boyuttaki ben kendimi yorum yapmaktan alı koyamadım..Sen zaten şu konuşma tarzınla kimseyi dinlicek birine benzemiyorsun..SAYGISIZLIK ETME....!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?