Beni öperse karşılık vermeli miyim?

Saygısızlık olmamış sahi... İtinayla "nutuk çekilir"...

Her neyse... Gençlik işte...

Kendimi tekrarlama konusuna ben de katılıyorum, aynı fikirde olduğum arkadaşım tersini söylüyormuş gibi yazdıkça tekrar tekrar cevaplamak zorunda kaldım ve tekrarladığımı söyledim zaten... Bu, kişisel gelişimden bahsettikçe sizin başarılarınızı tekrar tekrar anlatmanız gibi bir durum ki ben bunu takdir ederim, aksini ima ettiğimi düşünüyorsanız yapacak bir şey yok...

"Bunlar 16-18 yaşında yaşanmalı" diyen bizleriz... Şu noktada siz de aynı şeyi söylüyorsanız herkes aynı fikirde... 13 yaşında fiziksel yakınlaşmanın(öpüşme) iyi bir fikir olmadığını söyledik... Zaten "burada" konular fikir sormak için açılır...

ne erkenden ha? Siz ne diyorsunuz ya! Yani umarım yanlış anlamışımdır demek istediğinizi ben öyle bir kız değilim

Eğer sen gerçekten bahsetitğin bireysen ve eğer gerçekten yardım istiyorsan sana bendende bir abla tavsiyesi...Bunları burada paylaşmanasaygı duyarım.Ancak,,, Bana kalırsa annenle paylaş.Çekinmeden utanmadan ailenden özellkle ve en azından annenden (ablan varmı bilmiyorum varsa ondan) saklama..!Zaten senin ailenen sana bunu en doğru şekilde anlatıcaktır..

Ben de 8 yaşında saçları röfleli bir kız gördüm bugün, tırnaklar kıpkırmızı... Anneleri Hollywood ünlüsü sanıyor kendilerini, olan çocuklara oluyor... Sağlık açısından zararlarından, kansorejene temastan bahsetmiyorum bile...O küçücük kızlar erkenden kadın olduğunda da "Biz nerede yanlış yaptık!" diye dövünüyolar... Çocuklara taciz ve tecavüz konularını toplumca ayıplıyoruz ama onlara "kadınlık hormonunu" bizzat bizler enjekte ediyoruz. Maalesef küçüklerimize her şeyi zamanında yaşamanın güzelliğini aşılayamıyoruz...

20 yaşındayım hayatımda ilk defa sevgili sıfatında olan birine rastladım. herkes gibi evlilik muhabbetleri yapıyoduk. çok iyi anlaştığımı sanıyodum. hatta öpmesine izin bile vermiştim. bak şimdi ne oldu yok ayrıldık. ama aklım olsaydı öpmesine asla izin vermezdim. bi erkek neye ulaşmak istiyosa kendinden ödün vermeyeceksin ki sürekli peşinden koşsun. diğer türlü şu şekilde düşünüyolar buda diğer kızlar gibi. eğer yaşıtlarından bi fark yaratmayı düşünüyosan böyle bişiye izin verme derim. emin ol izin versende vermesende değişen bişi yok sadece ayrıldığında elinde bi avuç dolusu pişmanlıkların kalıyo aynı bnm gibi.. lanet ediyosun sonra onu tanıdığın güne bu böyle sürüp gidiyo.

ilklerin hep özel hep farklı olduğu düşünülür ayrılınca farksız olduğunu anlarsın neyse
öpüşmeye gelince bence de çok erken sevgiyi ifade etmenin en bariz yolu öpüşmek değil ki hem 13 yaşında öpüşeceksin 15 te ne yapacaksın ama ben ona çok güveniyorum mu diyeceksin
klasik bi laf ama doğru bence göster ama elletme birşeye erişemedikçe değerlidir elde ettiğin an basitleşir değersizleşir benim bakış açım bu benim ilk öpücüğüm 22 yaşındaydı sanırım biraz geç kalmışım he

ne erkenden ha? Siz ne diyorsunuz ya! Yani umarım yanlış anlamışımdır demek istediğinizi ben öyle bir kız değilim

İşte bu yüzden aynı şeyi tekrar ediyorum, uzun yazıyorum... Ailenizle paylaşmalısınız, o da olmadı, bir abla, kuzenle, arkadaşla, hiçbirimiz onlar kadar destek olamayız dediğim mesajda, iyiliğiniz için yapılması gerektiğine inandıklarımı söylemişim...

"Ne diyorsunuz ya!" diye sorduğunuzu üslubunuzu düzelterek söyleyin.. Eminim onu da yanlış anlamışsınızdır... Zaten burada yazılanları doğru anlasanız çoktan hepimizie teşekkür eder, doğru kararı verirdiniz...

Hanımefendi lütfen ben buraya sizin yazılarınız sayesinde aşağılanmaya gelmedim daha tatlı dille yazmanız bunları 2dk fazla...Benim tek derdim öpüşmek diğil efendim ben sağlığıma nerdeyse kavuştum ve 1 senedir sevdiğim hatta son 3 aydır aşık olduğum kişiden bahsediyorum siz çok önyargılısınız bayan ve bu hiç hoş diğil. Bu nedenle yazdıklarınızı dikkate alamam kusura bakmayın...Umarım bu tavrınızı çevrenizdekilerede yansıtmıyorsuzundur...Teşekkürler...

Sen neden sadece kötü yorumlara yazıyorsun ?

Bak alıntı yapıp en son yazdıgım mesajıda yazdım tekrardan.
Tekrar söylüyorum güzelim ben seni aşağılamadım.
Ama sen inatla buna taktın.
Burada seni kimse aşağılamıyo..

Kesinlikle katılıyorumm..ailelere çok çok çok iş düşüyor.Bizim bu çocukları böyle ortalarda görüyor olmamaızın sebebi ailelerinde hiçbirşey yapamıyor demiyorum bakın..Yapmıyorolması.Buda zaten o çocukların üzerinde teşviklerin en büyüğü..

Tacizle tecavüzle ne alakası var ya!

Çocuklarını küçücük yaşta boya küpüne çevirip cinsel meta gibi dolaştıran, kadınlaştıranlar sapkın zihniyetleri ayaklandırıyor... Onlar ki dizlerinizde bir etek giyseniz yiyecek gibi bakan, her mevzudan cinsellik nasiplenmeye çalışan gereksiz adamlar... Çocukları böyle bir toplumda 5-10 yaşlarında makyajlı, ojeli, boyalı saçlarla dolaştırmanın sakıncalarından birine değinildi... Neyi anlamadınız?

Ve sen madem buraya konu açtın bizden yardım istedin iyi yorumlara oldugu kadar kötülere dikkat ediceksin.
Yorumlara acık olman lazım.
İşine gelene yazıp işine gelmeyene yazmamak olmaz canım.
Bazen sana söylenen ve sana kötü gelen bieşy senin için çok faydalı olabilir.
Bunu unutma.
Ve rica ediyorum sadece kötü yorumları alıntılayıp laf yetiştirmeye çalışma ablacım.

Sizin akıl sağlınızın yerinde olup olmadığı konusunda şüphelerim var hanımefendi!! Ne akla hizmet bu yönde önyargılarda bulunabiliyorsunuz acaba? Benim karakterimi biliyor musunuz?? Okuduklarımda bu yönde düşündürecek birşeyler yazmadığımı düşünüyorum! Bu yazdıklarınız hiç hoş diğil üzgünüm ama yargısız infazda bulunuyorsunuz..Ne dediğinidi umursamıyorum size kulağımı tıkıyorum pardon gözlerimi! Elimlen gonuşun -.-'

Asıl sen 13 yaşında bir çocuğun topicine tacizi tecavüzü yazarak ne anlatmaya çalıştın? Konu neydi nerelere geldi bayanlar sizler yüzünden. Bir kere de ordan burdan uç örnekler vermeyin ya.

Bak celinecim.

Son mesajımı iyi oku.
Ondan sonra yorum yap tamam mı güzelim?

Hala inatla böyle yapmaya devam edersen gerçekten daha kötü tepkiler alıcaksın..

maşallah gerçekten çok olgunsun, tebrik ediyorum ..şu anda yaşadığın bu güzel duyguları sorduğun şekilde ileriye taşımak için çok naif bi dönemde ve yaştasın... kendin için doğru olanı tercih edeceğine inanıyorum
sağlığını ihmal etmemeni -bildiğin halde- bir abla olarak tekrar hatırlatırım..

Bak canım.
Hala yanlış anlamaya devam ediyosun.
Burada kimse sana hakaret etmedi yada aşağılamadı!
İnadına mı yapıyorsun?
Nedir bu anlamamak için verdigin savas?

Asıl sen 13 yaşında bir çocuğun topicine tacizi tecavüzü yazarak ne anlatmaya çalıştın? Konu neydi nerelere geldi bayanlar sizler yüzünden. Bir kere de ordan burdan uç örnekler vermeyin ya.

Bencede bunlar daha 13 yaşında bi kızın okuyup anlayabilceği cümleler değil..
Bazıları filozof gibi konuşuyo anlamış değilim...

Bence konuyu açtığına pişman oldu kızcaz..!

Benim kızkardeşimde 13 yaşında ordan biliyorum

Son düzenleme:
Neyse yarın erken kalkmam gerek herkese iyi geceler sağolun :)

Konu sahibi erkenden yatmış, biz arkasından laflıyoruz dediğimde bundan kötü bir anlam çıkarıp "Ben böyle bir kız değilim" mi diyorsunuz?

Sizin bu konulara bakış açınız gerçekten farklı... Hangi sözleri nerelere çekiyorsunuz... 13 yaşında öpüşmeye dair konu açtınız diye erken yatmadan kastım nasıl düşündüğünüz şey olabilir? Biz değil ama siz kendinize neler yakıştırıyorsunuz, pes...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…