Beni öpmeye kalktı!

ada18

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2012
63
12
48
Gaziantep
Kızlar birine anlatmazsam çatlıyacağım.21 yaşındayım ve hayatıma çok uzun zaman sonra biri girdi daha sevgili bile değiliz konuşuyoruz sadece bugün daha ilk kez buluştuk arabası var arabayı ıssız bi yere çekti daha ilk buluşmada elimi tuttu beni öpmeye kalktı arada yanağımı öptü zor engel oldum ben böyle şeyler yapamam başından söyleyeyim dedim bunun amacı ne?? Ne demek ilk buluşmada ıssız yere araba çekip öpmeye çalışmak bi daha görüşmesem mi acaba off beni zaten akıllısı bulmaz ki

Sapik mi bu. Bekliyememis bi bi kac hafta daha. Salla gec ya böyleleri icin acaba görüssemmi yoksa görüsmesemmi diye düsünmene bile gerek yok. kaybedecek bir seyin yok. Böylesi her yerde bulunur.

ilk buluşmada öpmek filanda neyin nesi ben olsam bir daha asla görüşmem geçmiş olsun valla allah korumuş başka şeylerde olabilirdi

Niyetini belli etmiş zaten bas tekmeyi

ilk buluşma ve öpmek ha
yol ver gitsin

ilk buluşmada öpüşme teknikleri diye bir konu vardı o geldi aklıma

görüşmeye değmez. karşılık versen neler yapmak isterdi kim bilir

Sapiga bak sen yol ver ya boyle adamların suratina bakilmaz

سبحان

Arabayı ıssıza mı çekti yuh kaç kızım hemen kaç bu sapıktan.

Opss korkarım ben böyle birinden. Hemen görüşmeyi kes. Sana tavsiyem ilk buluşmalarda arabaya binmek yerine kalabalık yerlerde buluşmayı tercih et.

Tövbe tövbe daha ilk buluşma aranızda bir şeylerde daha yok diyorsun.Hiç hoş bi davranış değil

sana bişey diyeyim mi aynı şey benimde başıma geldi 10 sene önce 18 yaşımda...ilk çıkma tecrübemdi...teklif etti ve aradan çok geçmeden öpmeye kalktı..ayrıldım tabi hemen...ama sonrada herkese karşı soğukluk hissettim hayatıma kimseyi bi daha alamadım..yaş oldu 28... ama o çocuktan ayrıldığıma hiç pişman olmadım...girecekse adam gibi biri girsin hayatımıza...kullanacak adamdan hayır gelmez

Onunla gorusmeyi hala dusunuyor musun?

ben okurken korktum irkildim iyiki başka bir şeye yeltenmemiş bu ne cürret ilk buluşmada arabayı ısısız bir yere çekmekte ne,karşı tarafın yaşı kaç ,hem ilk buluşmada bir yerde oturulup sohbet etmektir normal olan ,arabada oturmakta neyin nesi ,evli olabilirmi bu kişi arabyı ıssız bi yere çekince aklıma o ihtimalde geldi.kimdir neyin nesidir, çok tehlikeli geldi bana uzak dur bu kişiden. herşeyin bir sırası adabı yolu yordamı var

topuk topuk topuk.
run lola run.

Issız yere araba çekmek falan ne ya yuh.
İlk ve son görüşmen olsun bence. En hayırlısı bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…