Beni öpmeye kalktı!

Sanslısınız ki ilk buluşmada niyetini belli etmiş. İlk buluşmada öpmek neymiş ya abaza bu yol ver

Son düzenleme:
Arabama yanlız bindi. Issız yere çektim ses yok. Öpeyim demiştir. Yine ses gelmezse muhakkak devam edecektir.

Arabama yanlız bindi. Issız yere çektim ses yok. Öpeyim demiştir. Yine ses gelmezse muhakkak devam edecektir.

Aynen katılıyorum. Konu sahibi biraz dikkat etmeli bence. İlk buluşmada birinin arabasına binmek de tuhaf bence. Gerçi bunu yapabilen biri için öpmeside tuhaf olmasa gerek.

keşke ilk günden arabada baş başa kalmasaydın
bence hızlı yaşıyor arkadaş, uzaklaş derim

Eğer görüşmeye devam edersen bundan sonraki yapicaklarina göz yummus olursun. Çünkü niyetini başından göstermiş terbiyesiz... bırak buluşmayı telefonuna bile cvp verme!

Boyleleri migde bulandiriyor baska bisey değil

Öpüşmek için geçmesi gereken bir süre mi var ?
resmi olarak sevgiliyiz, 3 hafta sonra öpüşecegiz gibi planlar mı yapmak lazım ?

Öpüşmek için geçmesi gereken bir süre mi var ?
resmi olarak sevgiliyiz, 3 hafta sonra öpüşecegiz gibi planlar mı yapmak lazım ?

size katılıyorum. sevgilimle ilk buluşmamızda arabasına da bindim ve ilk öpüşmemiz de ilk buluşmada gerçekleşti. 3 yıldır da beraberiz.
hani onu sapık, abaza falan olarakta algılamadım. böyle yaftalamak kötü. herkes farklıdır elbette ki ama bence asıl sorun ilk buluşmada öpüşmek falan değil. arabayı özellikle ıssız bir yere çekmiş olması kötü niyet sezdirdi bana sadece. bir şeylerin yolunda gitmediğini hissediyorsan görüşmemelisin.

Son düzenleme:

Normal bir durum değil, anormal örnekleri kendine örnek alma...

Sormaya gerek yok herkesin cevabı belli.Gönder gitsin uğraşmaya değmez

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kaç kızım kaç bu çocuktan aynı şey başıma geldi 1.5 sene çıktım sonra sapık çıktı aldattı beni şimdi çok pişmanım aklın varsa tekrar sakın görüşme.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Zor mu engel oldum ne demek ya ağır sapık.
Daha ilk buluşmalarda böyle zorla öpmeye kalkarsa bi'hafta sonrasından kork bence.
Ayrıca sana arkadaş tavsiyesi olsun daha güvenmediğin, doğru düzgün tanımadığın insanların arabasına binme.
Ne işiniz var ıssız yerde yani bak zorla öpmeye kalmış daha abartılı taciz etse ne yapacaktın?
Hala da sormuşsun görüşmesem mi diye tokatı yapıştırmadığın kabahat.

Issız yere çekip yakınlaşmaya çalışan adam , kim bilir ıssız bir adaya düşse neler yapar dimi

Neye uğradığımı şaşırdım zaten yok yok görüşmeyeceğim bi daha çok haklısın ucuz atlattım dikkat edicem artık bu bana bi ders oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…