Kızlar birine anlatmazsam çatlıyacağım.21 yaşındayım ve hayatıma çok uzun zaman sonra biri girdi daha sevgili bile değiliz konuşuyoruz sadece bugün daha ilk kez buluştuk arabası var arabayı ıssız bi yere çekti daha ilk buluşmada elimi tuttu beni öpmeye kalktı arada yanağımı öptü zor engel oldum ben böyle şeyler yapamam başından söyleyeyim dedim bunun amacı ne?? Ne demek ilk buluşmada ıssız yere araba çekip öpmeye çalışmak bi daha görüşmesem mi acaba off beni zaten akıllısı bulmaz ki
Arabama yanlız bindi. Issız yere çektim ses yok. Öpeyim demiştir. Yine ses gelmezse muhakkak devam edecektir.
Öpüşmek için geçmesi gereken bir süre mi var ?
resmi olarak sevgiliyiz, 3 hafta sonra öpüşecegiz gibi planlar mı yapmak lazım ?
Kızlar birine anlatmazsam çatlıyacağım.21 yaşındayım ve hayatıma çok uzun zaman sonra biri girdi daha sevgili bile değiliz konuşuyoruz sadece bugün daha ilk kez buluştuk arabası var arabayı ıssız bi yere çekti daha ilk buluşmada elimi tuttu beni öpmeye kalktı arada yanağımı öptü zor engel oldum ben böyle şeyler yapamam başından söyleyeyim dedim bunun amacı ne?? Ne demek ilk buluşmada ıssız yere araba çekip öpmeye çalışmak bi daha görüşmesem mi acaba off beni zaten akıllısı bulmaz ki
Öpüşmek için geçmesi gereken bir süre mi var ?
resmi olarak sevgiliyiz, 3 hafta sonra öpüşecegiz gibi planlar mı yapmak lazım ?
Arabayı ıssıza mı çekti yuh kaç kızım hemen kaç bu sapıktan.
Zor mu engel oldum ne demek ya ağır sapık.
Daha ilk buluşmalarda böyle zorla öpmeye kalkarsa bi'hafta sonrasından kork bence.
Ayrıca sana arkadaş tavsiyesi olsun daha güvenmediğin, doğru düzgün tanımadığın insanların arabasına binme.
Ne işiniz var ıssız yerde yani bak zorla öpmeye kalmış daha abartılı taciz etse ne yapacaktın?
Hala da sormuşsun görüşmesem mi diye tokatı yapıştırmadığın kabahat.
Issız yere çekip yakınlaşmaya çalışan adam , kim bilir ıssız bir adaya düşse neler yapar dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?