Öpüşmek için geçmesi gereken bir süre mi var ?
resmi olarak sevgiliyiz, 3 hafta sonra öpüşecegiz gibi planlar mı yapmak lazım ?
ben okurken korktum irkildim iyiki başka bir şeye yeltenmemiş bu ne cürret ilk buluşmada arabayı ısısız bir yere çekmekte ne,karşı tarafın yaşı kaç ,hem ilk buluşmada bir yerde oturulup sohbet etmektir normal olan ,arabada oturmakta neyin nesi ,evli olabilirmi bu kişi arabyı ıssız bi yere çekince aklıma o ihtimalde geldi.kimdir neyin nesidir, çok tehlikeli geldi bana uzak dur bu kişiden. herşeyin bir sırası adabı yolu yordamı var
Size katılıyorum kesinlikle.Eğer bir erkek ilk görüşmede ıssız bi yerler seçiyosa bilinki o sapıktır uzaklaşınnnn acilen.Başıma geldi biliyorum.Yasak olmasa basıcam küfürüde...Nefret ediyorum böyle tiplerden.Anaları bacıları yokmu bunların ya!!!..Hem ilk buluşmada cafeye falan gidilir ne ıssız yeri ne arabası hey allahımm
Eline sağlık,doğrusunu yapmışsın.Msj attım artık görüşmek istemiyorum die şimdi.Kazanın neresinden dönülse kardır Allahtan ucuz atlattım verilmiş sadakam varmış.
Kızz sen kafayı yedin ??? Belli değil mi zaten amacı.s.s
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kızlar birine anlatmazsam çatlıyacağım.21 yaşındayım ve hayatıma çok uzun zaman sonra biri girdi daha sevgili bile değiliz konuşuyoruz sadece bugün daha ilk kez buluştuk arabası var arabayı ıssız bi yere çekti daha ilk buluşmada elimi tuttu beni öpmeye kalktı arada yanağımı öptü zor engel oldum ben böyle şeyler yapamam başından söyleyeyim dedim bunun amacı ne?? Ne demek ilk buluşmada ıssız yere araba çekip öpmeye çalışmak bi daha görüşmesem mi acaba off beni zaten akıllısı bulmaz ki
Aynisini yasadm. Daha bir haftalik sevgiliydik onceden muhabbefimiz 3 ay vardi gorustgmuz gun hayvan gibi optu dedim.igrencsin midemi kaldirdin ve ayrildim tabi allah uzak tutsun benden snradan sapiklik varmis ogrendim ayyy tovbe tovbe
Kızlar birine anlatmazsam çatlıyacağım.21 yaşındayım ve hayatıma çok uzun zaman sonra biri girdi daha sevgili bile değiliz konuşuyoruz sadece bugün daha ilk kez buluştuk arabası var arabayı ıssız bi yere çekti daha ilk buluşmada elimi tuttu beni öpmeye kalktı arada yanağımı öptü zor engel oldum ben böyle şeyler yapamam başından söyleyeyim dedim bunun amacı ne?? Ne demek ilk buluşmada ıssız yere araba çekip öpmeye çalışmak bi daha görüşmesem mi acaba off beni zaten akıllısı bulmaz ki
Kurtuldum kızlar msj attım artk görüşmeyeceğim diye o da benden karşılık alamayacağını anladı çok şükür çıktı gitti hayatımdan neyseki çok ucuz atlattım daha neler gelebilirdi başıma düşünmek bile istemiyorum buna çok şükür yine.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?