Beni öpmeye kalktı!

Öpüşmek için geçmesi gereken bir süre mi var ?
resmi olarak sevgiliyiz, 3 hafta sonra öpüşecegiz gibi planlar mı yapmak lazım ?

Iyide dank diye öpülmeye kalkisilmazki. Insan bi karsisindakini anlamaya calisir. Böyle davranirsam acaba nasil tepki verir diye. Hadi karsilikli yakinlasma olsa anlarim. Yinede sevgili olsalar bile en dogru zamani beklemesi lazimdi fikrimce :/

keşke kocamı evlenmeden tenhaya cekıp taciz etseydım ne hıssederdı acep gercı arada ben onun ustune cullanıyorum kendını kadın gıbı dusun nasıl bi his diyorum kalk cok kötu dıyor buraya nerden geldım kı kaç sen sapık o

Allah kahretsin emi böylelerini ne diyim ben!
Aynısı benimde başıma geldi çok kez.neymiş efendim çok güzelmişim dayanamamışlar s...sinler gerzekler sapıklar onlar kullanacak adam arıyolar aman taviz verme aman diyim.bunlar eller elller herkesi sonrada namuslu kız ararlar etrafda...Okuyunca dellendim yemin ederim YOL VER GİTSİN BEYİNSİZZ

Size katılıyorum kesinlikle.Eğer bir erkek ilk görüşmede ıssız bi yerler seçiyosa bilinki o sapıktır uzaklaşınnnn acilen.Başıma geldi biliyorum.Yasak olmasa basıcam küfürüde...Nefret ediyorum böyle tiplerden.Anaları bacıları yokmu bunların ya!!!..Hem ilk buluşmada cafeye falan gidilir ne ıssız yeri ne arabası hey allahımm

Msj attım artık görüşmek istemiyorum die şimdi.Kazanın neresinden dönülse kardır Allahtan ucuz atlattım verilmiş sadakam varmış.

Arabayla o issiz yere giderken aklinizdan ne geciyordu ki? Cekirdek citlemek mi

yanaginizdan opmesine bile tahammulunuz olmayan hatta sevgili bile olmadiginiz birine kontrolu bu kadar birakirsaniz ve henuz guven tam olusmadan arabasina binerseniz... iyi atlatmissiniz derim.
Yaptigi hic hos degil ama opmeyle kurtuldugunuza sevinin.

Kızz sen kafayı yedin ??? Belli değil mi zaten amacı.s.s

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Aynisini yasadm. Daha bir haftalik sevgiliydik onceden muhabbefimiz 3 ay vardi gorustgmuz gun hayvan gibi optu dedim.igrencsin midemi kaldirdin ve ayrildim tabi allah uzak tutsun benden snradan sapiklik varmis ogrendim ayyy tovbe tovbe

Aynisini yasadm. Daha bir haftalik sevgiliydik onceden muhabbefimiz 3 ay vardi gorustgmuz gun hayvan gibi optu dedim.igrencsin midemi kaldirdin ve ayrildim tabi allah uzak tutsun benden snradan sapiklik varmis ogrendim ayyy tovbe tovbe

Allah ıslah etsin bunları bizdende uzak etsin ne diyeyim verilmiş sadakamız varmış..

Ilk dkdan yapmasi niyetini göstermis sana zaten yenisiniz hemen bitirirsen kolay olur senin icin oda anlayis gosterir ama devam edersen bu sefer ilerde daha beterini yapar yada gercekten niyetini anladiginda ayrilmasi zor olur arada sevgi baglilik vs derken yipranirsin aklin varsa hemen bitir cok gencsin karsina bin tane kat kat iyisi cikacaktir :) hicccccc takma bileeeee direk sil gitsin

Kurtuldum kızlar msj attım artk görüşmeyeceğim diye o da benden karşılık alamayacağını anladı çok şükür çıktı gitti hayatımdan neyseki çok ucuz atlattım daha neler gelebilirdi başıma düşünmek bile istemiyorum buna çok şükür yine.

Cok sukur canim cok sevindim yine bi zaman snra denemek isteyeblir konusmak isteyeblir hic cvp verme direk heryerden engelle hic bes dk bile konusmak icn zaman ayirma gecmis olsun :)

Kesin bir dille söylüyorum umarım kırılmazsın. Kendisinin amacı hedefi belli. Bağlantıyı kes. Çok üzülürsün

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kesmişsin zaten şimdi gördüm:) tebrik ederim geçmiş olsun:)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…