Beni otobüs tutuyor ama uzun yolculuk yapmam gerek

sarangee

Güvenme kimseye...
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2013
633
36
53
Konuyu doğru yere mi açtım bilmiyorum ama madem açtım anlatayım derdimi . Otobüsle 9 saatlik bir yolculuk yapmam gerek ama beni otobüs tutuyor .Midem bulanıyor ve kusuyorum (afedersiniz).Yolculuk beni çok kötü etkiliyor.Gideceğim yere otobüsle gitmek zorundayım ama yolculuk beni baya korkutuyor..Bu sorunu yaşayıp çözüm bulabilen varsa beni de bilgilendirebilir mi acaba? Şimdiden teşekkür ederim...

Konuyu doğru yere mi açtım bilmiyorum ama madem açtım anlatayım derdimi . Otobüsle 9 saatlik bir yolculuk yapmam gerek ama beni otobüs tutuyor .Midem bulanıyor ve kusuyorum (afedersiniz).Yolculuk beni çok kötü etkiliyor.Gideceğim yere otobüsle gitmek zorundayım ama yolculuk beni baya korkutuyor..Bu sorunu yaşayıp çözüm bulabilen varsa beni de bilgilendirebilir mi acaba? Şimdiden teşekkür ederim...

Bunun için hap vardi.
Eczaneye gidip alirsaniz sikinti kalmaz.

Yola çıkmadan yarım saat önce yaklaşık medpamit iç canım. Eczaneye gidersen söyler zaten. Yine de bir bilene danış

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Emedur diye bi hap var, onu kullanıyorum ben.
Bir de iki üç paket çubuk kraker alıyorum. Yol boyu yavaş yavaş kemiriyorum onları :)

ayni sorun bendede var, normal mide bulantisi ilaci fayda etmiyor maalesef.
yolculuk icin olanlardan alman gerekiyor, bunlarda uyku hapi gibi cok uyutuyor.
ben yillardir ilacla yolculuk yapiyorum, kullandigim sürece asla midem bulanmiyor
sadece tüm yolculuklarim uyuyarak geciyor.

Dramamin tavsiye ederim. Metpamide oranla yan etkileri açısından daha iyi. Aile hekiminden istersen yazar basit bi ilac zaten. Ama yazdirmadan alamazsin recetesiz satilmiyor.

Kuru fasulye yut Canim 2-3 tane hap gibi. Beni pek araba tutmax da Kuzenlerime iyi geliyor

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Yola çıkmadan yarım saat önce yaklaşık medpamit iç canım. Eczaneye gidersen söyler zaten. Yine de bir bilene danış

Bu da o tip ilaçlardam sanırım...saolun

Emedur diye bi hap var, onu kullanıyorum ben.
Bir de iki üç paket çubuk kraker alıyorum. Yol boyu yavaş yavaş kemiriyorum onları :)

Bir bayan çocuğuna şurup içirmişti aynı amaçla ama çocuk kusmuştu , etkisinden pek emin olamadım..

ayni sorun bendede var, normal mide bulantisi ilaci fayda etmiyor maalesef.
yolculuk icin olanlardan alman gerekiyor, bunlarda uyku hapi gibi cok uyutuyor.
ben yillardir ilacla yolculuk yapiyorum, kullandigim sürece asla midem bulanmiyor
sadece tüm yolculuklarim uyuyarak geciyor.

Kaç saat etkili oluyor bu ilaç acaba ? :)

Dramamin tavsiye ederim. Metpamide oranla yan etkileri açısından daha iyi. Aile hekiminden istersen yazar basit bi ilac zaten. Ama yazdirmadan alamazsin recetesiz satilmiyor.

Hem mide bulantısını hemde kusmayı engelliyor dimi

Kuru fasulye yut Canim 2-3 tane hap gibi. Beni pek araba tutmax da Kuzenlerime iyi geliyor

Hap olayını duymuştum ama bunu ilk kez duyuyorum , çiğnemeden mi yutayım?

O tip derken? Mide bulantısı için canım

Yok yok bende o anlamda demiştim zaten :) mide bulantısı için yani..teşekkür ederim :)

7-8 saat rahat ediyorum kullandigimda.
cok uzun bi yolculuksa yarisini basinda, yarisini yolculugun ortasinda aliyorum.

Sanırım uyku hapı daha etkili olucak :)) teşekkürr ederim :))))

Cnm benide çok tutar bide çocukla 15 saat yolculuk yapnak zorunda kaldım hanilelikte mide bulantısı için emedur diye bir ilaç verdi dr onu kullandım midem hiç bulanmadi birde tuzlu şeyler bana iyi geldi

Back
X