Beni otobüs tutuyor ama uzun yolculuk yapmam gerek

Ben otobüs yolculuklarını çok severim,takıyorum kulaklığımı,cips,çikolata ,kola yiye yie gidiyorum ,hiç midem bulanmıyo çok şükür:1:
Herkes farklı bir ilaç ismi vermiş,bence siz bir eczaneye veya doktora sorun.Cam kenarına oturun bir de :1:
Tuzlu şeyler falan yiyebilirsiniz,kraker,lelebi vs.
Hayırlı yolculuklar

Ayyyy ne kadar güzel ya , keşke bende sizin kadar rahat olsam :)) evet evet en iyisi doktor veya eczaneye sormak, ilginiz için teşekkür ederim :))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

9 saat ne kadar az gorundu gozume.. Once yarin 12 saat, birkac gun sonra da 21 saat yol gidicem ama neyseki arabayla. Benim mideye bisey olmuyorda stres sariyor iki cocukla:)) Bir de varisler kabariyor bak simdiden stres oldum :1:
Neyse Emedur diye antiemetik bir ilac var size o iyi gelir diye dusunuyorum. Tabi bir eczaneye sorun. İyi yolculuklar

Oooo ben o kadar yola dayanabilir miydim hiç bilmiyorum ..Sevmiyorum ben yolculuk yapmayı ya ...Sizin işiniz baya zormuş Allah yardımcınız olsun :)) önerileriniz için de teşekkür ederim...

Benim kız kardeşimde de aynı sorun var.
Okula giderken bile en ufak otobüs yolculuğu için hap kullanıyor.
Sanırım başka çözümü yok.

Yok canım ya ben saatlik yolculuklara gelemiyorum :( geçmiş olsun

Dramamin ve diğerlerini çok kullandım ama binmeden 2 saat önce almanız karnınızın tok olmasına dikkat edin uyutur sarhoş gibi yapar bu daha iyi uyudukça mide bulantısını hissetmezsiniz.

4-5 saat geçince yeniden bir hap daha alın ve yanınızda leblebi bulundurun bana çok iyi geliyor arada ufak ufak atıyorum şimdiden geçmiş olsun

Doktora veya eczaneye sorup karar vericem hangi hapı kullanacağıma canım :) ama yanıma leblebi de alıcam çünkü sizden öncede öneren byanlar olmuştU :)) teşekkür ederim..

benide tutararaba,otobüs gemi,uçak farketmez.
.dramamine kullanıyorum.
ağabeyim vermişti kullan diye.doktor kendisi.. artık rahatça binebiliyorum.
çokta güzel bir uyku veriyor. ohh rahat rahat yolculuk yapıyorum.

Son düzenleme:
Dramamine Tablet

İlaç Etken Maddesi:
Dimenhidrinat

İlaç Marka İsmi:
Dramamine Tablet

Dimenhidrinat Nedir?

Dimenhidrinat bir antihistaminik ve antikolinerjiktir.
Dimenhidrinat aşağıdaki durumlar ile ilgili bir ilaçtır:

• taşıt tutmasının (hareket hastalığı) yol açtığı bulantı, kusma, sersemleme ve baş dönmesinin önlenmesi ve tedavisi.
.

Konuyu doğru yere mi açtım bilmiyorum ama madem açtım anlatayım derdimi . Otobüsle 9 saatlik bir yolculuk yapmam gerek ama beni otobüs tutuyor .Midem bulanıyor ve kusuyorum (afedersiniz).Yolculuk beni çok kötü etkiliyor.Gideceğim yere otobüsle gitmek zorundayım ama yolculuk beni baya korkutuyor..Bu sorunu yaşayıp çözüm bulabilen varsa beni de bilgilendirebilir mi acaba? Şimdiden teşekkür ederim...

yorumları okumadım daha önce deneyen varmı bilmiyorum ama alt komşumuz tır şöförü ve yolculuğa çıkmadan önce bir adet çiğ kuru fasülye yutup iyi geldiğini söylemişti. biz küçük çocukta denedik ve sonuç mükemmel. inandırıcı gelmediyse, haklı olarak :) , eczaneden ilaç alabilirsiniz.

Arkadaşlar eczacıyım anti-em yada dramamine alabilirsiniz yolculuktan yarım saat önce ve her 4 saatte 1

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kuru fasulye yut Canim 2-3 tane hap gibi. Beni pek araba tutmax da Kuzenlerime iyi geliyor

riskli olabilir çünkü bir arkadaşım anlatmıştı kadın sarımsağın bir dişini bütün olarak yutmuş midesinde şişip kocaman olmuş kadını hastanelik etmiş...endoskopide kocaman görünmüş sarımsak...fasulye de midede şişebilir diye düşündüm paylaşmak istedim

Arkadaşlar eczacıyım anti-em yada dramamine alabilirsiniz yolculuktan yarım saat önce ve her 4 saatte 1

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

profilinizde avukat yazıyor eczacıyım demişsiniz ...siz de arka sokaklardaki dr gibi çok yönlüsünüz galiba :52: :52: :52:

Son düzenleme:
yorumları okumadım daha önce deneyen varmı bilmiyorum ama alt komşumuz tır şöförü ve yolculuğa çıkmadan önce bir adet çiğ kuru fasülye yutup iyi geldiğini söylemişti. biz küçük çocukta denedik ve sonuç mükemmel. inandırıcı gelmediyse, haklı olarak :) , eczaneden ilaç alabilirsiniz.

Yok yok zaten bir bayan daha önerdi bu fasuleyi gayet inandırıcı yani :)) ben gidişte hap almayı düşünüyorum eğer etkili olmazsa bunu da deneyeceğim :)) teşekkürler canım ...

Dramamine Tablet

İlaç Etken Maddesi:
Dimenhidrinat

İlaç Marka İsmi:
Dramamine Tablet

Dimenhidrinat Nedir?

Dimenhidrinat bir antihistaminik ve antikolinerjiktir.
Dimenhidrinat aşağıdaki durumlar ile ilgili bir ilaçtır:

• taşıt tutmasının (hareket hastalığı) yol açtığı bulantı, kusma, sersemleme ve baş dönmesinin önlenmesi ve tedavisi.
.

Zahmet edip araştırmızsınız çok teşekkür ederim :)) dramamine'yi öneren baya bayan var :)) eczaneye yada doktora sorucam mutlala :)) teşekkür ederimmmm..

riskli olabilir çünkü bir arkadaşım anlatmıştı kadın sarımsağın bir dişini bütün olarak yutmuş midesinde şişip kocaman olmuş kadını hastanelik etmiş...endoskopide kocaman görünmüş sarımsak...fasulye de midede şişebilir diye düşündüm paylaşmak istedim

Teşekkür ederim o zaman hiç riske girmeyeyim ilaç alayım ben :))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.[/Q

rica ederim canım ... beni de önceden çok rahatsız ediyordu yolculuklar ve anti em diye bir ilaç vardı ondan içiyordum .... ama sonra sonra geçti artık rahat rahat yolculuk ediyorum...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.[/Q

rica ederim canım ... beni de önceden çok rahatsız ediyordu yolculuklar ve anti em diye bir ilaç vardı ondan içiyordum .... ama sonra sonra geçti artık rahat rahat yolculuk ediyorum...

Sanırım benim derde derman da ilaçlar olucak :)) ne olur ne olmaz diye doktora sorucam hangi ilacım kullanmalıyım diye :)) tekrandan teşekkürler..

Araç tutmasından şikayetciyseniz veya önüne geçilmez mide bulantılarınız varsa mutfağınızda mutlaka her zaman zencefil kökü bulundurun. Çünkü Zencefil mide bulantıları denince akla gelen ilk bitkidir.

Back
X