Beni rahatlatacak olan var mı?

son 1 ayda 1 kilo alıyor neredeyse.
üzülmeyin 3000e yaklaşır diye tahmin ediyorum başka bir sorunu yoksa
Ben yaşadım bu durumu gelişim geriliği vardı 32 hafta başka bir doktora göre de 30 haftalıkken 1100 gr çıktı ki neler yedim protein ağırlıklı beslendim beslenmeme çok dikkat ettim haftada bir defa mutlaka balık yedim sebze yedim en son 3100 gr doğdu
Merak etme sen beslenmene dikkat etmeye devam et ben 2800 doğsa kar diyordum biraz daha çok doğdu tahminimden

İnşallah dediğiniz gibi olur yeterki sağlıklı olsun. Bunları okudukça pek kafama takılmadı bugün yememe dikkat ettim pzts kontrole kadar bekliyim bakalım. Çok teşekkürler. :)

Normal bebekler 2500 ve 3500 arası demek ,bayramdı sıcaklardı yeme düzeniniz bozulmuştur ,üzülmeyin
Son haftalarda alır ben 2450 gr doğmuşum gayet sağlıklıyım ,üzüldükçe daha çok sorun yaşarsınız

Canim kafana takma tam olarak ölcemiyolarki.arkadasimada 3 kilo anca dogar drdi dr.2 hafta erken dogdu bebek ve 3800 kiloydu.kaşar ve muz cok okudum kilo aldiran seyler olarak.ayrica saglikli olsun yeter kilosunu takma.sendr stres yapma bosuna.

Normal bebekler 2500 ve 3500 arası demek ,bayramdı sıcaklardı yeme düzeniniz bozulmuştur ,üzülmeyin
Son haftalarda alır ben 2450 gr doğmuşum gayet sağlıklıyım ,üzüldükçe daha çok sorun yaşarsınız
Canim kafana takma tam olarak ölcemiyolarki.arkadasimada 3 kilo anca dogar drdi dr.2 hafta erken dogdu bebek ve 3800 kiloydu.kaşar ve muz cok okudum kilo aldiran seyler olarak.ayrica saglikli olsun yeter kilosunu takma.sendr stres yapma bosuna.
İnşallah öyle olur, ilk çok üzüldüm ama şuan iyyim çok şükür rahatladım. Teşekkürler cevap verdiğiniz için. :anneadayı: :KK200:

Konum bi süre kalsın sonra taşınsın nereye taşımacaksa lütfen en çok burada cevap geliyor. Bu da benim derdim oldu dünden beri.

Dün bebeğimi görmeye gittim. Doktor baktı şuan
34+0 haftalık ama kilosu 1901 çıktı. Gelişimi biraz duraksamış kilosunu takip edelim dedi. Çok üzüldüm çok ağladım dün. Bugün tam 8 aylık oldu güzel kızım sizce bundan sonra daha iyi kilo alır mi, başına böyle bir durum gelen var mı? Koskoca 2 haftada 200 gram bile alamamış ve o kadar dikkat ediyorum ki yediğime içtiğime.
Benimde ilk bebegim 34 haftada 2700dediler 38+5te dogdu ve 2700du yani alamamsti smdiki bebegimde 30 haftalik ve zayf dedi doktor benm hamileliklerim cok stresli sinirli aglamali gecer sanrm bunun etkisi buyuk bebekte kilo alamiyo

Yaşadım, merak etmeyin.
32. Haftada 1800 civarındaydı ve bunu duyan ben, deli gibi yemek yemeye başlamıştım.
O ana kadar 6 kilo almıştım hamilelikte ve bir yerde terslik var deyip ne bulduysam gömdüm.
Günde 3 yumurta, 1 litre süt, 2 muz, 3 litre su vazgeçilmezim oldu.
Tabi bunun yanında her gün içtiğim demir ve vitamin hapım da var.
Ne yiyorsam iki katı yedim, öyle söyleyeyim.
Sonuç olarak bebeğim 37 de 2700 olarak doğdu.
Ben onları yapmasaydım, muhtemelen çok daha düşük bir kiloda doğup küveze girecekti.
Sizin de sıcak aylara gelmiş son zamanları, muhtemelen sıvı alımı ile karnınızı doyuruyor ve farketmiyorsunuz.
Elbette düşük kiloyla da sağlıkla kavuşursunuz ama yine de elinizden geleni yapın derim.

Benimde ilk bebegim 34 haftada 2700dediler 38+5te dogdu ve 2700du yani alamamsti smdiki bebegimde 30 haftalik ve zayf dedi doktor benm hamileliklerim cok stresli sinirli aglamali gecer sanrm bunun etkisi buyuk bebekte kilo alamiyo

Benim de böyle oldu dediğiniz gibi, sinirli ve ağlak sebebi bu olabilir o zaman çğnkü beslenmeme dikkat ettiğimi düşündüm hep.
Alır diye düşünüyorum ama uzulup yilratmayin kendinizi bebege yansir
Teşekkürler daha çok dikkat edicem.
Yaşadım, merak etmeyin.
32. Haftada 1800 civarındaydı ve bunu duyan ben, deli gibi yemek yemeye başlamıştım.
O ana kadar 6 kilo almıştım hamilelikte ve bir yerde terslik var deyip ne bulduysam gömdüm.
Günde 3 yumurta, 1 litre süt, 2 muz, 3 litre su vazgeçilmezim oldu.
Tabi bunun yanında her gün içtiğim demir ve vitamin hapım da var.
Ne yiyorsam iki katı yedim, öyle söyleyeyim.
Sonuç olarak bebeğim 37 de 2700 olarak doğdu.
Ben onları yapmasaydım, muhtemelen çok daha düşük bir kiloda doğup küveze girecekti.
Sizin de sıcak aylara gelmiş son zamanları, muhtemelen sıvı alımı ile karnınızı doyuruyor ve farketmiyorsunuz.
Elbette düşük kiloyla da sağlıkla kavuşursunuz ama yine de elinizden geleni yapın derim.

Ben de günde 2 muz yemeye başladım dünden beri, ilk hamile olduğum zamanlar çok muz yediğim için soğumuştum birkaç aydır hiç muz almıyordum önceki gün azıcık da muz yiyim diye aldım iyi yapmışım. :) kaşar da önerdiler bu ikisine yüklenicem pzts randevum var bakayım ne kadar etki edecek miniğime.:anneadayı:

Benim kızım bildiğiniz kuş gibi doğdu 34 haftalıkken. Doktorum demişti ki; bu çocuk sağlıklı doğacak o yüzden de küvöze yatırılmayacak. Önemli olan kilosu değil sağlığı. Normal kiloda doğan çocuklarda sağlık problemi çıkabilidiği için doğar doğmaz küvöze yatırdığımız bebekler var demişti. Gerçekten de kızım sağlıklı doğdu çok şükür. 2.gün evinindeydik. Yaşıtlarına 3 yaşında yetişir demişti çocuk doktoru ama 1 yaşında yaşıtlarına ulaştı. Şu an 5 yaşında ve fıstık gibi bir kız oldu. Hiç kiloya takılmayın, endişelenmeyin lütfen. sağlıkla kucağına alırsınız inşallah..

piramütüre doğan bebekler varken ve yaşarken!
sencede haksızlık değil mi?
sağlıklı ve zamanında doğacak inşallah ki 2 kıloya yakın.4 kg doğan bebek kılolu bır bebek zaten.

keşke doktordan sizi tatmin edecek bilgiler alsaydınız, doktorlar bunun için var çekinmeyin sakın çekiniyorsanız zaten nasıl ona kendinizi teslim edip doğum yapacaksınız? sormak en doğal şey, sorup öğrnip rahatlamanızı tavsiye ederim biz ne desek boş

Benim doktorum hiç bebeğin kilosunu söylemezdi. 1 hafta geriden geldi, çok zayıf doğdu. 40+ 5 te dogum yaptim. 2.900 gr idi doğduğunda. Iyi beslenmeme rağmen zayıf doğdu. Sağlıklıydı, ertesi gün çıktık. Sen beslenmene dikkat et, su tüket. Et bebege kilo aldiriyor diyorlar. Normalde az tuketirdim, hamileyken de az tukettim. Et, muz, kaşar peyniri diyorlar bebek kilo alsın diye. Benimki hala yaşıtlarına göre kilo olarak geride. Genetik özellikler de etkili oluyor.

bende şuan 33+0 haftamdayım doktorum bebeğin 1 hafta geriden geldiğini söyledi ama şuan için sorun teşkil etmiyormuş . 3 hafta gibi bir gerilik olursa sezeryanla bebeği alıyorlarmış. ilk kızımda da geriden geliyordu çok şükür hiç bir sorun yaşamadık şimdi 3 yaşında . Gönlünü ferah tut .

Konum bi süre kalsın sonra taşınsın nereye taşımacaksa lütfen en çok burada cevap geliyor. Bu da benim derdim oldu dünden beri.

Dün bebeğimi görmeye gittim. Doktor baktı şuan
34+0 haftalık ama kilosu 1901 çıktı. Gelişimi biraz duraksamış kilosunu takip edelim dedi. Çok üzüldüm çok ağladım dün. Bugün tam 8 aylık oldu güzel kızım sizce bundan sonra daha iyi kilo alır mi, başına böyle bir durum gelen var mı? Koskoca 2 haftada 200 gram bile alamamış ve o kadar dikkat ediyorum ki yediğime içtiğime.
şimdi kızım kilo alsın diye bakarsın bundan 25 sene sonra kızım az ye kimse almayacak seni turşunu kuracam ama bidon bulamayacam sana göre dersin :) işin şakası zaten son ay kilo alır bebek diye biliyorum

Kordonda kan akışını engelleyecek bir durum yoksa son ayda alır merak etmeyin

keşke doktordan sizi tatmin edecek bilgiler alsaydınız, doktorlar bunun için var çekinmeyin sakın çekiniyorsanız zaten nasıl ona kendinizi teslim edip doğum yapacaksınız? sormak en doğal şey, sorup öğrnip rahatlamanızı tavsiye ederim biz ne desek boş
Doktorla görüştüm sordum tabiiki de, takip edelim kilosunu dedi. Öyle aman bir şey olmaz modunda değildi ama hani çok dikkat etmeliyiz hemen kontrol altona alalım şeklinde tedirgin de değildi. Biraz nötr bi doktor hislerini ne düşündüğünü anlayamıyor insan. Çok acil bir şey olsa 2 hafta ( zaten olması gereken) sonra kontrole gel demez farklı tetkikler de isterdi. Bunu da yapmadı ama beni tam olarak da rahatlatmadı. Ama okuduklarımla içim rahatladı, daha dikkat ediyorum yediklerime sanki 2 günde karnım büyüdü mutluyum keyfim yerinde.

Doktorla görüştüm sordum tabiiki de, takip edelim kilosunu dedi. Öyle aman bir şey olmaz modunda değildi ama hani çok dikkat etmeliyiz hemen kontrol altona alalım şeklinde tedirgin de değildi. Biraz nötr bi doktor hislerini ne düşündüğünü anlayamıyor insan. Çok acil bir şey olsa 2 hafta ( zaten olması gereken) sonra kontrole gel demez farklı tetkikler de isterdi. Bunu da yapmadı ama beni tam olarak da rahatlatmadı. Ama okuduklarımla içim rahatladı, daha dikkat ediyorum yediklerime sanki 2 günde karnım büyüdü mutluyum keyfim yerinde.
oh ohh Allah keyfinizi arttırsın, bebişin de kilosunu.
benim demek istediğim genel bir şeydi aslında tam güven vermeyen doktorlara gitmememiz gerekir süreç zaten hassas birde doktor nazı suratı çekmeyin anlamında demiştim.
memnunsanız sıkıntı yok

Back
X