- 15 Aralık 2017
- 1.514
- 1.580
- 63
- 34
- Konu Sahibi Hatice Meryem
-
SifirMorfoloji kaç cnm cok mu düşük?
Sayi ve hareket iyiyse morfoloji cok degisken,keci boynuzu ve havuç suyu bunlari mutlaka icsin ...sifir morfoloji ile 6 cocugu olan bir babayi duydum hiç yok demiyorlar yani sifır olsa dahi belli bir miktar kaliteli sperm olurmuş,elbet vakti zamani vardir herseyin hayirlisi....
Kuzenim var 8 senelik evli. Eşi varikosel ameliyatı oldu. İki hafta sonra hamile olduğunu öğrendi. Yani kendiliğinden oldu. Biraz kafada bitiyo sanırım. Nasılsa eşi ameliyat olacak diye stres yapmamış. Biliyorum düşünmemek çok zor ama biraz kafanızdan atmaya çalışın. Allah en kısa zamanda hayırlı bi evlat nasip etsin.Derdim çocuğumun olmaması. Eşim de ben de 27 yasindayiz. Bir problemimiz gözükmüyor eşimin sperm morfoloji bozukluğu dışında. 2 aşılama olduk. Aslinda bu zamana kadar böyle umutsuz olmamistim ama asilamalar basarisiz olunca bir hüzün kapladi beni. Havalar da kasvetli kasvetli oldu. Herşey üstüme üstüme geliyor. Kpssye girdim iyi bir puan aldim. Ama aralikta bir sinavim daha var atanmak icin onda da iyi bir puan yapmam lazim. Ders calisirken bir anda aglamaya basliyorum. Bebek haberleri duyuyorum agliyorum. Disarda bebek görüyorum agliyorum. 2 yildir olmuyor. Daha uzun süre olmayip sonra olanlari anlatin bana nolur. Karalar baglamaya basladim hic olmayacak diye. Evet biliyorum hic olmayadabilir ve bu dünyanin sonu degil. Yani böyle simarik biri oldugumu düsünmenizi istemem. Bu zamana kadar gayet mutlu mesut geldim ama 1 hafta önce 2. Asilamam da basarisiz olunca aglayip duran biri oldum. Benim icimi ferahlatacak birseyler söyleyin Allah askina. Buna cok ihtiyacim var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?