Beni rahatlatacak şeyler söyleyin lütfen :(

Yorum yapan herkese cok cok tesekkur ediyorum. Esim suan emodeks hap kullaniyor. Keci boynuzu özü iciyor sabah aksam. Bal polen ari sütü propolis karisimi iciyor. Gseng iciyor. L arginin iciyor. Çoban çokerten, çakşır otu, kırkkilit otu da kullaniyoruz. Tabi e vitamini de. Yemesine icmesine dikkat ediyor. Findik fistik ceviz nohut tüketiyor bol bol... ben kendimi sicak tutuyorum. Inofolic combi kullaniyorum. Stresten kurtulmam gerektigini anladim ama suan hala nasil yapacagim bilemiyorum.... bunlar disinda önerisi olan var mi acaba?

Merhaba esimin sperm sayisi düşük hızı yavas morfolojisi bozuk aspartik asit diye birsey var yurtdışından getirtti kendisi.polonya dan. Suan önümde duruyor ancak foto yüklemeyi beceremiyorum
Ismi activlab lift you world DAA
120 kapsul var icinde
Internette turknsitelerinde pek bir bilgi yok bunu bilen insan bile yok dogru durust anladigim kadarıyla spermleri vs herseyi duzeltiyormu 15 gunde esim 1 ay kullandi. Yarin adet gunum bugun sancılarım var sabahtan beri ağlıyorum bizde aşılama yaptircaktik doktor öyle soyledi
Esimin bu inadi yüzünden bunu denemek istedi ve gunde 3 kez iciliyormuş
Her bir kapdul 1 gram
Gunde 3 gram yani.
Ingilizceniz varsa yabanci sitelere bakin ve getirtin bundan
Bizde sanirim ise yaramadi ama yarina adet olucam galiba ben

Neler neler cekiyorum psikolojim bozuk. Mikrocip aşılama yapiyor benim doktorum mikroçip asilama da başarı orani yuzde 70 falanmış
Ama esimin bu cok bilmisligi ve bu kapsulu denemek istemesi uzerine 1 ay erteledik
Ben bu 1 ayda ama neler cektim suanda moralim oyle bozukki sizi cok iyi anliyorum ama bazi seyler bizim elimizde degil malesef
Bu stres yapma diyenlerin coguda,bana diyenlerin yani,kendilerinin 3 4 ay olmayinca arka arkaya test yapip strese girenler
Cocuk olduktan sonra ama demekki cok kolay agza sakız yapiliyor stres yapma demek sanki kendisi yapmamis gibi
Gunden güne üzüntümden eriyorum
Bugünlerin gececegine inanıyorum. Beni doktorlara gitmek vajinal muayne ya da kan aldirmak falan degilde bu insanlarin pis agizlarindan cikan sozler yaraladi ve üzdü
Cocuk dusunuyor musunuz
Siz gec kaldınız ha
Cocuk yapin kopek bakacaginiza
Hamile misin?
Benim cocugum olur Allah in izni ile
Hepimizin olur insallah
Ama bu soylenenler ve bize bunu yapanlar iste onlar iflah olmazlar. Olmayacaklarda

3 sene evli olma kararı kalktı.
1 senelik evli olmak yeterli.
Ağustos da 3 seneyi doldurdum evliliğimde, 1 i devlette, 2. tüp bebek için rapor çıkararak özelde denedim.
Size bu bilgiyi kim verdiyse yanlış bilgi.
İnofolic combi pko li hastalara verilir. Sizde pko mu var?
Ben iki zorlu ameliyat, 2 tüp bebek denedim tutmadı.
Doğal yolla gebe kaldım.
Fakat hayatı önem taşıyan hastalığım varmış gebelikten sonra öğrendim genetik olarak kan pıhtı genlerim, protein+B12+folik asit üreten genlerim bozuk ve damarlarım feci şekilde tıkalı.
Öncelikle Allah'tan herşeyin hayırlısını iste.
Şu an 3 aylık hamileyim her gece ağlayarak Rabbimden beni evladıma kavuştur die ağlıyorum.
Çok ağır diyetim var.
Her an inme geçirebilir, kalp krizi gecirebilir, böbreklerim bitebilir, yada herhangi bir organima giden damar tıkanırsa oracıkta ölürüm. Doğumdan 40 gün sonraya kadar yüksek ölüm riski taşıyorum.
Tek isteğim Rabbimi incitmeden inşallah evlat dileyebilmisimdir ve beni evladıma kavuşturur.
Sakın umutsuz olma bana ve eşime doktorlar sizin çocuğunuz olmaz diyorlardı.
Ben Allah'a sığınarak hiç bu yolda uğraşı bırakmadım.
Seninde olacak inan buna.
O kadar şeyler yaşadım ki yazsam destan olur.
Allah'a bol bol dua en büyük tedavi.

O zaman okumaniz ve evlenmeniz zor olduysa bebek de oyle olur da sonu hayir olur insallah.

Komik olan su ki ben de direten insan degilimdir.
Ust uste gelen ve kirilan duygular olunca insan bir umut kirintisi ariyor.
Insanin onuru da sarsiliyor.
Tesekkur ederim yorumunuz icin beni anlarsiniz cunku siz de zorluk yasamissiniz.

Raporsuz da yapiliyor mu üniversite hastanesinde? Ne kadara yaptirabilirim acaba

Canim ben karar verdigim zMan doktor ve merkez arastirdim hepsini kagida yazdim numaralariyla birlikte. Sonra oturdum hepsini aradim raporlu ve raporsuz fiyatlarini ogrenip deftere yazdim. Daha sonra eleye eleye doktorumu buldum. Aradim randevu aldim ve gittim. Rutin kontrol yapildi. Ama söyle bur durum var ki doktorum detayli arastirma yapti olmamasinin altinda yatan sebebe dayali laparoskobi yapildi rahim temizlendi. 1 sene dogal dene denildi. Sende de tup bebek asamasinda daha detayli arastirma yapacaklardir. Ya da direk tup bebege gececeklerdir. Zaman kaybi diye dusunmeyip arastirilmasini iste bu benim fikrim. Mesela hidrosalpenks diye bir hastalik var. Bu hastaligin olma durumunda tup bebek yapilsa dahi tutmama olasiligi var. Yani hemeb yaptirmicaksan bile tup bebek merkezine git. Bunun icinde iyi bir merkez bulman gerek. Fiyat konusu en son cunku sana diyebilirim ki 3 bine de yapan merkez var 10- 15 bine yapan merkezde var

Sana rahatlatıcı bişeyler söyleyim.
İstatistiklere göre tüp bebek, aşılama ya da sebepsiz hamile kalamama durumlarında en büyük başarı bunlardan vazgeçtiğinizde geliyor.

Yani ne kadar stres, üzüntü içindeyseniz şansınızı o kadar azaltıyorsunuz.
Ne zaman kabule geçip üstesinden gelmeye başlarsanız o zaman güzel haber alma olanağınız kat be kat artıyor.
Ben demiyorum, geçenlerde bir yerlerde okudum. Bir çok kadın bu tecrübeyi yaşıyor.
Umarım siz de bir an önce üstesinden gelirsiniz.

Silkelen kendine gel lütfen.
Dr lar olmaması için neden bulamamış.
Vakti vardır.
Yoksa bile topla kendini.
Şükredecek şeylerin illaki vardır..
Hayat devam ediyor.
Olmayacakmış gibi devam et.
Belki olacak çok hayırsız olacak,kaldıramayacaksın..
Bilemezsin hakkında hayırlısını..

Tavsiyem folik asit içmelisin ancak dr danış tabi.
Maydanoz adaçayı vb adet sökütürücü şeylerden uzak dur.
Tedaviye devam et ancak bu denli psikolojini bozmasına izin verme.

Halamın kızı 39 yaşında ..çocuk için gitmeddiği doktor kalmadı diyebilirimki tüm imkanları denedi olmadı..bunlarda artık vazgeçtiler uğraşmaktan..sonra aradan bi yıl geçmedi normal yollardan hamile kaldı..şimdi dünyalar tatlısı 5 yaşında bir kızı var..demem o ki ümitsizliğe düşme..hayırlısını iste..

Okuyunca gözyaşıma engel olamadım.Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip eylesin.Çok büyük imtihan

Canm herkes yazmış da ben de yazayım bi tane.Herşeyi deneyip çocukları olmadı bi tanıdığımızın.45-46 yaşlarında menopoza girdim galiba diye doktora gitti .Doktor menopoz değil hamilesin demiş

Okuyunca gözyaşıma engel olamadım.Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip eylesin.Çok büyük imtihan
Sınav dünyası, Allah'a bir kere isyan etmedim.
Rabbimden gelen herşeyde var bi hikmet.
İnanın bebeğin erkek olacağını öğrendim sevindim eğer bana bişey olursa eşim daha rahat bakar bebeğe die.
Yoksa kız erkek die bı konuşma aramızda eşimle asla geçmedi.
İnsanoğlu her an herşey bizler için.
Şunu çok çok çok çok iyi anladım Rabbimden her şeyin hayırlısı için hep dua etmeliyiz.

Öyle gerçekten.İnşallah sağlıkla kucağına aldığını yazarsın,Hayırlı haberlerini alırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…