- 15 Aralık 2017
- 1.514
- 1.580
- 63
- 34
- Konu Sahibi Hatice Meryem
-
3 sene evli olma kararı kalktı.Yorum yapan herkese cok cok tesekkur ediyorum. Esim suan emodeks hap kullaniyor. Keci boynuzu özü iciyor sabah aksam. Bal polen ari sütü propolis karisimi iciyor. Gseng iciyor. L arginin iciyor. Çoban çokerten, çakşır otu, kırkkilit otu da kullaniyoruz. Tabi e vitamini de. Yemesine icmesine dikkat ediyor. Findik fistik ceviz nohut tüketiyor bol bol... ben kendimi sicak tutuyorum. Inofolic combi kullaniyorum. Stresten kurtulmam gerektigini anladim ama suan hala nasil yapacagim bilemiyorum.... bunlar disinda önerisi olan var mi acaba?
Insallah bundan sonra hayat karsiniza güzel şeyler cikarir... benim hayatimda hic birşeyim çabalamadan olmadi. Okumak icin cabaladim. Evlenmek icin cabaladim. Ailem istemiyordu evlenmemi ama suan cok memnunlar. Neden cektirdik sana biz de anlamiyoruz diyorlar. Ama ben biliyorum. Cabalamadan hic bisey gelmiyor bana bunu anladim. Daha büyük dertlerde olanlar da var bunun farkindayim. Hiç evlenemeyenler de üzülüyor. Çok çok iyi anliyorum. Ama evlenip mutsuz olan o kadar insan var ki. Ben çok cocuk istiyorum mesela. Ama buna ragmen hic ver Allahim ille de ver diye dua etmiyorum. Hayirliysa ver hayirliya cevirip ver diyorum. Esimi de cok sevmeme ragmen dua etmistim hayirsizsa evlenmeyelim diye. Yani ne bileyim. Dertten büyük dert var. Ama en büyük dert herkesin kendi derdi sanirim.
Raporsuz da yapiliyor mu üniversite hastanesinde? Ne kadara yaptirabilirim acaba
Silkelen kendine gel lütfen.Derdim çocuğumun olmaması. Eşim de ben de 27 yasindayiz. Bir problemimiz gözükmüyor eşimin sperm morfoloji bozukluğu dışında. 2 aşılama olduk. Aslinda bu zamana kadar böyle umutsuz olmamistim ama asilamalar basarisiz olunca bir hüzün kapladi beni. Havalar da kasvetli kasvetli oldu. Herşey üstüme üstüme geliyor. Kpssye girdim iyi bir puan aldim. Ama aralikta bir sinavim daha var atanmak icin onda da iyi bir puan yapmam lazim. Ders calisirken bir anda aglamaya basliyorum. Bebek haberleri duyuyorum agliyorum. Disarda bebek görüyorum agliyorum. 2 yildir olmuyor. Daha uzun süre olmayip sonra olanlari anlatin bana nolur. Karalar baglamaya basladim hic olmayacak diye. Evet biliyorum hic olmayadabilir ve bu dünyanin sonu degil. Yani böyle simarik biri oldugumu düsünmenizi istemem. Bu zamana kadar gayet mutlu mesut geldim ama 1 hafta önce 2. Asilamam da basarisiz olunca aglayip duran biri oldum. Benim icimi ferahlatacak birseyler söyleyin Allah askina. Buna cok ihtiyacim var.
Halamın kızı 39 yaşında ..çocuk için gitmeddiği doktor kalmadı diyebilirimki tüm imkanları denedi olmadı..bunlarda artık vazgeçtiler uğraşmaktan..sonra aradan bi yıl geçmedi normal yollardan hamile kaldı..şimdi dünyalar tatlısı 5 yaşında bir kızı var..demem o ki ümitsizliğe düşme..hayırlısını iste..Derdim çocuğumun olmaması. Eşim de ben de 27 yasindayiz. Bir problemimiz gözükmüyor eşimin sperm morfoloji bozukluğu dışında. 2 aşılama olduk. Aslinda bu zamana kadar böyle umutsuz olmamistim ama asilamalar basarisiz olunca bir hüzün kapladi beni. Havalar da kasvetli kasvetli oldu. Herşey üstüme üstüme geliyor. Kpssye girdim iyi bir puan aldim. Ama aralikta bir sinavim daha var atanmak icin onda da iyi bir puan yapmam lazim. Ders calisirken bir anda aglamaya basliyorum. Bebek haberleri duyuyorum agliyorum. Disarda bebek görüyorum agliyorum. 2 yildir olmuyor. Daha uzun süre olmayip sonra olanlari anlatin bana nolur. Karalar baglamaya basladim hic olmayacak diye. Evet biliyorum hic olmayadabilir ve bu dünyanin sonu degil. Yani böyle simarik biri oldugumu düsünmenizi istemem. Bu zamana kadar gayet mutlu mesut geldim ama 1 hafta önce 2. Asilamam da basarisiz olunca aglayip duran biri oldum. Benim icimi ferahlatacak birseyler söyleyin Allah askina. Buna cok ihtiyacim var.
3 sene evli olma kararı kalktı.
1 senelik evli olmak yeterli.
Ağustos da 3 seneyi doldurdum evliliğimde, 1 i devlette, 2. tüp bebek için rapor çıkararak özelde denedim.
Size bu bilgiyi kim verdiyse yanlış bilgi.
İnofolic combi pko li hastalara verilir. Sizde pko mu var?
Ben iki zorlu ameliyat, 2 tüp bebek denedim tutmadı.
Doğal yolla gebe kaldım.
Fakat hayatı önem taşıyan hastalığım varmış gebelikten sonra öğrendim genetik olarak kan pıhtı genlerim, protein+B12+folik asit üreten genlerim bozuk ve damarlarım feci şekilde tıkalı.
Öncelikle Allah'tan herşeyin hayırlısını iste.
Şu an 3 aylık hamileyim her gece ağlayarak Rabbimden beni evladıma kavuştur die ağlıyorum.
Çok ağır diyetim var.
Her an inme geçirebilir, kalp krizi gecirebilir, böbreklerim bitebilir, yada herhangi bir organima giden damar tıkanırsa oracıkta ölürüm. Doğumdan 40 gün sonraya kadar yüksek ölüm riski taşıyorum.
Tek isteğim Rabbimi incitmeden inşallah evlat dileyebilmisimdir ve beni evladıma kavuşturur.
Sakın umutsuz olma bana ve eşime doktorlar sizin çocuğunuz olmaz diyorlardı.
Ben Allah'a sığınarak hiç bu yolda uğraşı bırakmadım.
Seninde olacak inan buna.
O kadar şeyler yaşadım ki yazsam destan olur.
Allah'a bol bol dua en büyük tedavi.
Derdim çocuğumun olmaması. Eşim de ben de 27 yasindayiz. Bir problemimiz gözükmüyor eşimin sperm morfoloji bozukluğu dışında. 2 aşılama olduk. Aslinda bu zamana kadar böyle umutsuz olmamistim ama asilamalar basarisiz olunca bir hüzün kapladi beni. Havalar da kasvetli kasvetli oldu. Herşey üstüme üstüme geliyor. Kpssye girdim iyi bir puan aldim. Ama aralikta bir sinavim daha var atanmak icin onda da iyi bir puan yapmam lazim. Ders calisirken bir anda aglamaya basliyorum. Bebek haberleri duyuyorum agliyorum. Disarda bebek görüyorum agliyorum. 2 yildir olmuyor. Daha uzun süre olmayip sonra olanlari anlatin bana nolur. Karalar baglamaya basladim hic olmayacak diye. Evet biliyorum hic olmayadabilir ve bu dünyanin sonu degil. Yani böyle simarik biri oldugumu düsünmenizi istemem. Bu zamana kadar gayet mutlu mesut geldim ama 1 hafta önce 2. Asilamam da basarisiz olunca aglayip duran biri oldum. Benim icimi ferahlatacak birseyler söyleyin Allah askina. Buna cok ihtiyacim var.
Sınav dünyası, Allah'a bir kere isyan etmedim.Okuyunca gözyaşıma engel olamadım.Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip eylesin.Çok büyük imtihan
Sınav dünyası, Allah'a bir kere isyan etmedim.
Rabbimden gelen herşeyde var bi hikmet.
İnanın bebeğin erkek olacağını öğrendim sevindim eğer bana bişey olursa eşim daha rahat bakar bebeğe die.
Yoksa kız erkek die bı konuşma aramızda eşimle asla geçmedi.
İnsanoğlu her an herşey bizler için.
Şunu çok çok çok çok iyi anladım Rabbimden her şeyin hayırlısı için hep dua etmeliyiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?