Ama hala ekliyim. Benim her şeyim herkese gizli. Haklısınız galibaO da sizin gibi meraktan eklemiştir :)
Bilemedim. OlabilirBelki hastalarının numarasını kaydediyor olabilir
Hastalarının numarasını ekliodur karışıklık olmadın diyeHerkese selam.
Geçen hafta diyetisyene gittim. Diyetisyen beye telefonumdan örnek bir menü gösterecektim telefonumu çantamda aradım taradım bulamadım. Adam da ben çaldırayım isterseniz dedi. Çaldırdı. Sonradan baktım çantamın dibindeymiş. Neyse sonra akşam rehberime ekledim whatsappta fotoğrafı var mı diye falan bakacaktım merak ettim sonra silecektim. Baktım fotoğrafı vs. her şeyi görünüyor. Arkadaşımın birine verdim numarayı. Rehberine ekleyip bakar mısın fotoğrafı görünüyor mu diye dedim. Baktı görünmüyormuş. Yani beni rehberine eklemiş. İyi ama ne amaçla eklemiş olabilir sizce? Gençti bu arada yaşlarımız yakındır.
Durum at bakıyım bakacak mıBilemedim. Olabilir
Özel hastane değildi. Devlet hastanesinde de bu kadar ilgilenirler mi sanmıyorumHastalarının numarasını ekliodur karışıklık olmadın diye
Ay o zaman benim de kaydettiğim belli olur o riske girememDurum at bakıyım bakacak mı
Belki de özel hayatı ve iş hayatı için iki ayrı telefonu vardır. Diyetisyen sonuçta.Ama hala ekliyim. Benim her şeyim herkese gizli. Haklısınız galiba
Evet o da olabilir çok anlam yüklememek lazımBelki de özel hayatı ve iş hayatı için iki ayrı telefonu vardır. Diyetisyen sonuçta.
Belki begenmıstır sızıÖzel hastane değildi. Devlet hastanesinde de bu kadar ilgilenirler mi sanmıyorum
Devlet hastanesinde daha önce de diyetisyene gittim hiç böyle bir ilgiyle karşılaşmadım doğrusu. Ya da bana mesaj atabilirsiniz sorunuz olursa gibi bir şey de demedi. Bugüne kadar mesaj da atmadı. BilemiyorumÇünkü diyetisyenler danışmanlarıyla sürekli iletişimde olurlar; misal menüde olan bir şeyi başka bir şeyle değiştirmek için porsiyon ayarlamak isterseniz danışırsınız. Ya da gerçekten ilgili bir diyetisyense, siz tartılıp söylemeseniz dahi kendi sorar vs. Çok normal bence iş ilişkisi kurduğu birinin numarasını kaydetmesi.
Haklı olabilirsiniz. Daha önce hiç numaram istenmedi bu da tesadüf eseri olunca garibime gitti.Bu çok normal doktorunuz sonuçta siz etkilenmişsiniz
Ne var yahu doktor değil mi birşey sorma ihtimaline karşı eklemişsindirAy o zaman benim de kaydettiğim belli olur o riske giremem
Bu ihtimali düşünmek bile istemiyorum arkadaşım da aynısını söylediBelki begenmıstır sızı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?