Beni rehberine niye ekledi?

mastoid

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2018
353
248
33
Herkese selam.
Geçen hafta diyetisyene gittim. Diyetisyen beye telefonumdan örnek bir menü gösterecektim telefonumu çantamda aradım taradım bulamadım. Adam da ben çaldırayım isterseniz dedi. Çaldırdı. Sonradan baktım çantamın dibindeymiş. Neyse sonra akşam rehberime ekledim whatsappta fotoğrafı var mı diye falan bakacaktım merak ettim sonra silecektim. Baktım fotoğrafı vs. her şeyi görünüyor. Arkadaşımın birine verdim numarayı. Rehberine ekleyip bakar mısın fotoğrafı görünüyor mu diye dedim. Baktı görünmüyormuş. Yani beni rehberine eklemiş. İyi ama ne amaçla eklemiş olabilir sizce? Gençti bu arada yaşlarımız yakındır.

Belki hastalarının numarasını kaydediyor olabilir

Bu arada sanırım sen ondan etkilendin ki arkadaşına falan sordun kontrol ettin
Çünkü ben olsam bir doktorun bilgilerinin herkese açık olmasını yadırgamam kontrol etme gereği duymam

Hastalarının numarasını ekliodur karışıklık olmadın diye

Çünkü diyetisyenler danışmanlarıyla sürekli iletişimde olurlar; misal menüde olan bir şeyi başka bir şeyle değiştirmek için porsiyon ayarlamak isterseniz danışırsınız. Ya da gerçekten ilgili bir diyetisyense, siz tartılıp söylemeseniz dahi kendi sorar vs. Çok normal bence iş ilişkisi kurduğu birinin numarasını kaydetmesi.

Bu çok normal doktorunuz sonuçta siz etkilenmişsiniz

Devlet hastanesinde daha önce de diyetisyene gittim hiç böyle bir ilgiyle karşılaşmadım doğrusu. Ya da bana mesaj atabilirsiniz sorunuz olursa gibi bir şey de demedi. Bugüne kadar mesaj da atmadı. Bilemiyorum

Ay o zaman benim de kaydettiğim belli olur o riske giremem
Ne var yahu doktor değil mi birşey sorma ihtimaline karşı eklemişsindir
Senin 1 doktorun var
Onunsa çok hastası
Yani normal olan sensin bu durumda
Muayeneye gittiğinde bu konuda birşey derse işte beni eklemişsiniz falan "tam künefe gömecekken profilinize bakıp vazgeçiyorum" dersin

Evet, düşündüğünüz nedenle ekledi.
Yahu adam sizin takibinizi yapıyor numaranız varsa elinde ekler tabi. Adamdan hoşlandıysanız da eğer şaka maksatlı söyleyin gitsin arada, kasmayın bu kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…