Beni rehberine niye ekledi?

Yahu adamı amma stalklamışsın harcadığın mesaiye bak ahah tahmin ettiğin gibi sana abayı yaktığını ya da senden hoşlandıgını sanmıyorum eklemiştir öylesine
Öyle bir tahminde bulunduğumu yazmadım farkındaysanız. Evet biraz stalkladım kabul ama hangi üniversiteden mezun falan diye

Öyle bir tahminde bulunduğumu yazmadım farkındaysanız. Evet biraz stalkladım kabul ama hangi üniversiteden mezun falan diye

Ben yanlış anlamışım o zaman. Devir kötü tabi şüphelenmen normal. Boş ver yahu takma öyle eklemiştir işine bağlı birisi belki de

Kötü bir amaçla veya asılmak olarak eklediğini düşünmeyin, altında bir neden aramayın hasta&doktor ilişkisi diye birşey var, öyle birşey yapacak olsa işini yapamaz zaten adam.

Sadece nedenini merak ettim. Benim de kendisinden etkilendiğim falan yok umarım kendisi de benden etkilenmemiştir şu süreçte en son isteyeceğim şey bu olurdu çünkü emin olun.

birinden etkilendiğin hali merak ettim cidden, etkilenmediğin istemediğin hal buysa, arkadaşının telefonuna kaydettirip resmine baktırmak vs, işsizlik bile insana bu kadarını yaptırmaz.
istemem yan cebime koy konusu resmen

Evlenme teklifi edecek kız git hemen manikür yaptır yahu meraktan eklemiştir hastalarını ekliyordur ya daaa hoşalanmıştır bunu kimse bilemez

İnsanoğlu her harekette bir art niyet arıyor nedense. Eklese ne olacak ki? Rahatsız olduysanız engelleyin gitsin.

Kusura bakmayın ama etkilenen merak eden sizsiniz..siz niye eklediniz? Hadi eklediniz fotoğrafı olup olmadığına bakmak ne alaka? Ve acaba beni ekledi.mi.diye de merak edip arkadaşınıza numarasını verip baktırmak neden? Bu kadar uğraş neden? Benim bildiğim ancak engelliyse bir insan whatsapp fotosunu göremez ama engelli değilse karşı tarafın rehberinde olmasanız da siz eklediğinizde fotoğrafını görürsünüz çok fazla irdelemişsiniz alakasız ayrıca anlam yüklemek saçma siz onu ararsanız açtığında tanımamış olmamak için eklemiş olabilir illa özel anlam yüklemeye çalışmışsınız

Doktorun ilgisinden etkilenmiş olabilirsiniz, evet çaldırdığı telefonu devlet hastanesi doktorunun eklemesini de garip bulabilirsiniz ki bende bulurdum, ama kalkıpta "umarım benden etkilenmemiştir, ben hiç etkilenmedim" demenizi çok samimi bulmadım açıkçası. Sonuçta o kadar incelemişsiniz, bununla o kadar vakit harcamışsınız ki söylediğiniz etkilenmedim olayına inanmak imkansız.

Bayram değil seyran değil eniştem beni niye öptü?
Yaw adam sen ararsan sen oldugunu bileyim diye eklemiştir fazla anlam yüklememek lazım

Bak bak hele bak ..adami beğenmişşş...ustune telefonu bulamıyorumlu numarasini vermişşş...sonra profillere bilmem arkadaşlara baktirmişşş..sonra gelip bizden "senden hoslaniyor"lafını duymak için konu acmişşş... bak sen şu işe yaa

Herkesi ekliyor belki siz eklemeyin olsun bitsin
Hangisi tutarsa misalidir belki kendinizi farkli dusuncelere daldirip uzulmeyin sonra..
Ayrica devlette diyetisyene bende gittim o numara olayi nedir anlayamdm pek.

Bekledigin cevap ben ondan etkilendim ekledim o da benden etkilenmis midir e karsilik bizim evet dememiz. Benim cevabim olabilir. Doktora gittigimde önce benle.baya muhabbet etmis sonra numarami kaydedip bana mesaj atmisti. Sevgili olmustuk. Ama uzun sürmedi

O an çaldırdıktan sonra danışmanı olduğunuz için eklemiştir

En basit şeylerden nasıl bu kadar anlam çıkarıyorsunuz?İşin şakası ama ben adam ilanı aşk etcek kıvama gelince anca tamam oldu diyebiliyorum.sizin gibi bir arkadaşım var kız çocuk selam verse benden hoşlanıyora bağlıyordoktor o an büyük ihtimal sizi eklemiştir çaldırdığı zaman başka bir sinyal almadıysanız büyük ihtimal hepsi bu.birkaç şey biraraya gelir sonra altında sebep aranır.

Bir banami tuhaf geliyor, zaten çantada olan telefon niye çaldiriliyor? Hani desen evdesin ve telefon evin hangi bölümünde bilmiyorsun.

Sonuçta Mary Poppinsin çantasi değil bu. Azicik boşaltip bulursun telefonu. Bulmazsan "aa getirmemişim" der olur biter yani.

Adamin eklemesi tuhaf fakat bu şekilde sana yürüyecek ise, yerinde olsam hiç mutlu olmazdim. Doktor/hasta ilişkisini zedeleyen adamdan hayir gelmez.

Doktor senden hoşlaşmış bacım ilk buluşmaya gelinlikle git derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…