Öyle bir tahminde bulunduğumu yazmadım farkındaysanız. Evet biraz stalkladım kabul ama hangi üniversiteden mezun falan diyeYahu adamı amma stalklamışsın harcadığın mesaiye bak ahah tahmin ettiğin gibi sana abayı yaktığını ya da senden hoşlandıgını sanmıyorum eklemiştir öylesine
Benim de tek istediğim bu vallahiAdam seni iyi etmek istiyor anlaşılan
Öyle bir tahminde bulunduğumu yazmadım farkındaysanız. Evet biraz stalkladım kabul ama hangi üniversiteden mezun falan diye
Sadece nedenini merak ettim. Benim de kendisinden etkilendiğim falan yok umarım kendisi de benden etkilenmemiştir şu süreçte en son isteyeceğim şey bu olurdu çünkü emin olun.
Ne tarafa inanıyoruz?Bu ihtimali düşünmek bile istemiyorum arkadaşım da aynısını söyledi
Aksine bu ihtimali istiyormuşsunuz gibi geldi bana da..Bu ihtimali düşünmek bile istemiyorum arkadaşım da aynısını söyledi
Herkese selam.
Geçen hafta diyetisyene gittim. Diyetisyen beye telefonumdan örnek bir menü gösterecektim telefonumu çantamda aradım taradım bulamadım. Adam da ben çaldırayım isterseniz dedi. Çaldırdı. Sonradan baktım çantamın dibindeymiş. Neyse sonra akşam rehberime ekledim whatsappta fotoğrafı var mı diye falan bakacaktım merak ettim sonra silecektim. Baktım fotoğrafı vs. her şeyi görünüyor. Arkadaşımın birine verdim numarayı. Rehberine ekleyip bakar mısın fotoğrafı görünüyor mu diye dedim. Baktı görünmüyormuş. Yani beni rehberine eklemiş. İyi ama ne amaçla eklemiş olabilir sizce? Gençti bu arada yaşlarımız yakındır.
Doktor senden hoşlaşmış bacım ilk buluşmaya gelinlikle git derimHerkese selam.
Geçen hafta diyetisyene gittim. Diyetisyen beye telefonumdan örnek bir menü gösterecektim telefonumu çantamda aradım taradım bulamadım. Adam da ben çaldırayım isterseniz dedi. Çaldırdı. Sonradan baktım çantamın dibindeymiş. Neyse sonra akşam rehberime ekledim whatsappta fotoğrafı var mı diye falan bakacaktım merak ettim sonra silecektim. Baktım fotoğrafı vs. her şeyi görünüyor. Arkadaşımın birine verdim numarayı. Rehberine ekleyip bakar mısın fotoğrafı görünüyor mu diye dedim. Baktı görünmüyormuş. Yani beni rehberine eklemiş. İyi ama ne amaçla eklemiş olabilir sizce? Gençti bu arada yaşlarımız yakındır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?