- 21 Ekim 2016
- 1.557
- 1.708
- 133
- 33
- Konu Sahibi minnie mouse
-
Marketten gelen kız"Şşşşttt" diyen kim?..
Eşime sorsam o kimseyle muhattap olmuyo soğru bi cvp alamam kiSizin muhatabınız tanımadığınız kız değil eşiniz olmalıydı. Yaptığınız yanlış, sizi eşinizin davranışları bağlar. Kızın o şekilde konuşmasına izin veren kişi eşiniz sonuçta çekersiniz kenara bu durumu eşinizle konuşursunuz
Eşime sorsam o kimseyle muhattap olmuyo soğru bi cvp alamam ki
ALamadım ama tutamadım kendi miKızdan doğru bir cevap alabildiniz mi?
Tabi tabi eminim öyledir. Benim eşim de sosyal medyada kadınlar çıkınca sana denk geliyor demişti. Sonra bi baktım neler neler izlemişBen dükkna çok gitmiyorum bugünde bu denk geldi 40 yılda bi gittim eşimde yemin ediyo daha önce hiç konuşmadı böyle sana denk geldi die ben iş dişında konuşmuyorum diyo da ben beni rezil ediyosuna takıldım
Evet onun yanında söylediEşiniz kızın yanında mı “beni rezil ediyorsun” dedi? Umarım yanlış anlamışımdır.
Sanmıyorum tüm esnaf öyle olsun. Ayrıca eşinizle belirli bir samimiyetleri olmasa konuşma daha farklı ilerlerdi. Eşinizi pek inandırıcı bulmadım.
Son olarak, yerinizde olsam asla kıza bir şey demezdim, sonrasında eşimi muhattap alırdım. Kız da sizi umursamamış zaten, sinirinizi boşuna fark ettirmişsiniz.
Daha önceden de bu gbi şeyler oldu daha önce kızlara bşy sölemedim sonuç aynı bu sefer de kıza sordummuhattabınız eşiniz olmalıydı.
kıza ayar vermeye çalışmışsınız ama yememiş. şimdi birde dedikodunuz dönecek çok kıskançmış karısı diye, anlatıp anlatıp gülecek diğer esnaflara.
eşiniz samimiyetin derecesini ayarlayamıyor demek ki. şışşt diyen kız olsa da şışşt denilen eşiniz sonuçta. dediğim gibi kıza çıkışmanız kendinize etiket yapıştırmaktan başka bir işe yaramamış. eşinizle yalnız kalınca rahatsız olduğunuzu söylemeniz daha olgun bir davranış olurdu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?