- 21 Ekim 2016
- 1.557
- 1.708
- 133
- 33
- Konu Sahibi minnie mouse
-
DÜkkanda olmasak saçını başını yolardım da onun yine eşimi düşündüğümden lafta kaldı yaninasıl olsa seviye yerlerde, bari yarım bırakmasaydınız...
bu dükkandan yiyeceğine zıkkım ye, bir daha girdiğini görürsem bacaklarını kırar, seni mahalleye rezil ederim, evli erkeğe şımarmaya (burada laf başka da neyse) utanmıyor musun? deseydiniz.
hiç değilse amacınıza ulaşırdınız.
DÜkkanda olmasak saçını başını yolardım da onun yine eşimi düşündüğümden lafta kaldı yani
Daha önceden de bu gbi şeyler oldu daha önce kızlara bşy sölemedim sonuç aynı bu sefer de kıza sordum
DÜkkanda olmasak saçını başını yolardım da onun yine eşimi düşündüğümden lafta kaldı yani
Onu da yaptımsize daha önce de aynı şeyleri yaşatan eşinizin saçını başını yolmak varken
Manyak çok emin olElbette daha evvel bir muhabbetleri var ki eşinize bu derece yakın davranıyor.
Yoksa manyak mı ? Gelip birden bire kocanıza takılacak ?
Sen haklısın bacım.Eşinde sus demekle ayıp etmiş.Millet hiç bilmio bu adamın karısı var cocugu var.Aslında bılseler boyle olmaz.Merhaba eşimin simit sarayı var bugün dükkanda otururken yan markette çalışan bi kız geldi eşime şımararak şşşştttt şttttt bidaha puaçaları şöyle yap börekleri böyle yap dedi sonra bizim yanımıza soğru geldi bende o arada sen biriyle konuşurken şşşttt diyerek mi konuşuyosun dedim evet aradaki samimiyete bağlı dedi merden geliyo bu samimiyet deyince de abla burda hepimiz esnafız bilmem ne esnaf olunca böylemi konuşuluyo dedim ama kız o arada hala eşime bişyler soruyo hala abi bu ne şu ne bunu ne yapcan kıza ayrı sınir oldum eşimde o arada bna sus dedi susmadım sonra beni rezil ediyosun dedi şimdi kim kimi reİl etti o lafıyla o bni rezil etmedi mi kim haklı
Kesinlikle katılıyorum eğer arkadaşın dediği gibi yapsaydıniz o zaman eşinizin ağzının payını da vermiş olurdunuz rezillik öyle değil böyle olur derdiniz bi daha eşiniz çok dikkatli olurdunasıl olsa seviye yerlerde, bari yarım bırakmasaydınız...
bu dükkandan yiyeceğine zıkkım ye, bir daha girdiğini görürsem bacaklarını kırar, seni mahalleye rezil ederim, evli erkeğe şımarmaya (burada laf başka da neyse) utanmıyor musun? deseydiniz.
hiç değilse amacınıza ulaşırdınız.
Kizin nasil tavir takindigi seni ilgilendirmez ama esinin ona karsi yaklasimi onemlii esinle halletmelisin bence hosuna gitmeyen olaylariMerhaba eşimin simit sarayı var bugün dükkanda otururken yan markette çalışan bi kız geldi eşime şımararak şşşştttt şttttt bidaha puaçaları şöyle yap börekleri böyle yap dedi sonra bizim yanımıza soğru geldi bende o arada sen biriyle konuşurken şşşttt diyerek mi konuşuyosun dedim evet aradaki samimiyete bağlı dedi merden geliyo bu samimiyet deyince de abla burda hepimiz esnafız bilmem ne esnaf olunca böylemi konuşuluyo dedim ama kız o arada hala eşime bişyler soruyo hala abi bu ne şu ne bunu ne yapcan kıza ayrı sınir oldum eşimde o arada bna sus dedi susmadım sonra beni rezil ediyosun dedi şimdi kim kimi reİl etti o lafıyla o bni rezil etmedi mi kim haklı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?