Beni rezil ediyosun

DÜkkanda olmasak saçını başını yolardım da onun yine eşimi düşündüğümden lafta kaldı yani

DÜkkanda olmasak saçını başını yolardım da onun yine eşimi düşündüğümden lafta kaldı yani
bence kocanızın yanında işe başlayın.
yakın markaj. mis.
her gün gidin saatlerce orada kalın. başka kızlar gelirse onları da yolar, kovalarsınız.

bunun da kinaye olduğunu anlamayacaksınız ablacıgım kocanızı yolacaksınız.
eğer aile değerlerinizin dışında bir şeyler yaşanıyorsa sorumlusu o.

Kıza tepki göstermeniz yanlış olmuş. Dozu ayarlayacak olanın eşiniz olması gerekir.

Fakat karşı tarafın rahatlığı bana bile buradan battı. İnsan baktı yanında birisi var ağzına fermuar çeker. Annem de yıllardır esnaf kimseyle goygoy yaptığını görmedim. Annem daha çok insana, topuğuna sikturma ha şimdi, gibi bakar. Ancak kasten yaptığı bir şey değil, gençlik ve çocukluk fotoğraflarında bile hep kaşlar çatık surat beton gibi soğuk. İçi pamuk gibidir ama maalesef ben de bakışlarımı annemden almışım.

Daha önceden de bu gbi şeyler oldu daha önce kızlara bşy sölemedim sonuç aynı bu sefer de kıza sordum

tamam işte sıkıntı eşinizde .
mesafeyi koyması gereken o.
bu sefer kıza sormanız kendinizi dedikodu malzemesi yapmaktan başka işe yaramamış ki. kız gayet pişkin cevap vermiş o cevabı bile eşinizden aldığı yüzle verebildiğinin farkındasınızdır umarım.

Herkes birbirimi neden böyle düşman koca avcısı olarak görüyor ,bu bir tek bana böyle geliyor herhalde .
kız gevşeklik etmiş evet ama bana yine de saç baş yolacak bir durum yok gibi geliyor .
eşiniz bu gibi samimiyet kuran bayanlara nasıl yaklaşıyor bence önemli olan o.mesafesini ,esnaf arkadaşlığını belli bir seviyede hissettiriyor mu yoksa onun da ağzının suyu mu akıyor ?eger öyleyse sizin muhatabınızın eşiniz olması gerekirdi .

Esin kizin yanindami beni rezil ediyorsun dedi. Kiza o yuzu esin vermis yoksa kim kimle durduk yere o sekil konusur ama yinede kizdada var ben evli bi erkekle asla samimi konusmam cunku onun karisini dusunurum belki yanlis anlar diye simdi herkes erkekte suc diyecek ama ondada var ondada

Eşiniz araya mesafe koysa daha önce böyle davrandığında sert tepki verse veya umursamasa gerisi gelmezdi bence

Hikayede doğru davranan kimse yok malesef. Sizi kırmak istemem ama size nasıl davranılacağını siz belirlersiniz. Yanlış zamanda yanlış kişiyi muhattap alıp zaten seviyesizce ilerleyen bir muhabbete siz de onların dilinden giriş yapmışsınız eşiniz müdahale edip sizden durmanızı isteyince durmayıp devam etmişsiniz ve eşinizde daha fazla devam etmemeniz için rezil ediyorsun beni demiş. Nisbeten haklı. Ortada bir yanlış varsa bile çözüm yolunuz hatalı. Ne bekliyordunuz mesela? Mahalle kavgasına dönmeye ramak kalmış bir atışmaya eşiniz nasıl mudahil olmalıydı? Yargılamak için değil gercekten meraktan soruyorum kadına çıkıştıktan sonra eşinizin sizi ne şekilde desteklemesi gerekiyordu sizce?

Sen haklısın bacım.Eşinde sus demekle ayıp etmiş.Millet hiç bilmio bu adamın karısı var cocugu var.Aslında bılseler boyle olmaz.

Ooo welcome to hacı baba tekkesi :)
Ben 5 yıl etrafı esnaflarla dolu olan bir kurumda çalıştım.
Hiç kimseye böyle haaa hoo hişşt höşşt diye seslenmedim.
Bana çok vıcık vıcık geliyor bu tarz hitaplar.
Her ikisini birden medeniyete gelmiyorsa teneşire davet etseydiniz

Kesinlikle katılıyorum eğer arkadaşın dediği gibi yapsaydıniz o zaman eşinizin ağzının payını da vermiş olurdunuz rezillik öyle değil böyle olur derdiniz bi daha eşiniz çok dikkatli olurdu

Kizin nasil tavir takindigi seni ilgilendirmez ama esinin ona karsi yaklasimi onemlii esinle halletmelisin bence hosuna gitmeyen olaylari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…