Beni rezileden adamdan koca olur mu?

Kisa ve Öz (kusura bakma):

Bir Telefon icin bunu yapan, ailene ve sana bu terbiyesizligi bu saygisizligi yapan, küfür eden ADAM'a ne ADAM derim, nede birak ADAMI baska bir halt bile olmaz:ssz:

Tum erkekler demek ayni tepkiyi veriyormus? Erkeklerin mallari kiymetlidir bir zarar geldimi kiyametleri koparirlar ki sadece senin esin bu tepkiyi vermiyo inan bana burda cok bayanin esi ayni davranislarda bulunuyordur..Boyle yaptiklarinda insan dusunmuyor degil bir kirilan bir telefon bardak, tabak vs.. sey kadar degerim yok diye uzuluyor .. Ama onlar o an kendilerini oyle savunuyolar .. Ve bi cok arkadas ailen seni neden doldurusa getiriyo demis herkesin ailesi bu tepkiyi verir..Kim evlatini mutsuz eden birini gorse ayni konusmayi yapardi sanirim.Gizlenecek saklancak bi durumda yok hersey ortada zaten .. uzakdan gelen bir ablan var vee kendisinden buyuk bir kayinvalidesin yaninda bu tur harakete bulunmasi buyuk saygisizlik .. yuzunu asip konusmaycaksa neden iceri girmis acaba..Canim esin herzamanki hallerimi yoksa ilk defa boyle seymi yasadin..?

Rolleri değiştirsek, eşinin yaptığını sen yapsan ailesinin yanında, onu rezil etsen, hem de bir telefon için, hem de iş aranızda kalmasa ailesine de surat assan utanmadan...

Kocanın elle tutulur tarafı yok bence.

Tum erkekler demek ayni tepkiyi veriyormus? Erkeklerin mallari kiymetlidir bir zarar geldimi kiyametleri koparirlar ki sadece senin esin bu tepkiyi vermiyo inan bana burda cok bayanin esi ayni davranislarda bulunuyordur..Boyle yaptiklarinda insan dusunmuyor degil bir kirilan bir telefon bardak, tabak vs.. sey kadar degerim yok diye uzuluyor .. Ama onlar o an kendilerini oyle savunuyolar .. Ve bi cok arkadas ailen seni neden doldurusa getiriyo demis herkesin ailesi bu tepkiyi verir..Kim evlatini mutsuz eden birini gorse ayni konusmayi yapardi sanirim.Gizlenecek saklancak bi durumda yok hersey ortada zaten .. uzakdan gelen bir ablan var vee kendisinden buyuk bir kayinvalidesin yaninda bu tur harakete bulunmasi buyuk saygisizlik .. yuzunu asip konusmaycaksa neden iceri girmis acaba..Canim esin herzamanki hallerimi yoksa ilk defa boyle seymi yasadin..?

Olay sadece kızlarına yapılanı da aşmış, damat telefon yüzünden evinde misafir aileye de surat asıyor.

Konu sahibi arkadaşım kusura bakma, eşinin ailesi terbiyesini verememiş fikrimce, yaptığı çok çok büyük bir ayıp. Bir telefon yüzündan sana surat asmasına bir şey diyemeyeceğim, siz karı kocasınız, birbirinize nazlanırsınız, bunda bir şey yok. Ama hem 3. kişilerin yanında bu iş oluyor, hem de kızgınlığından onlar da nasiplerini alıp surata maruz kalıyorlar. Hiç bir haklı tarafı yok, resmen saygısızlık.

Ben ailenin yerinde olsam "Damat bizi istemiyor da sudan sebeple kavga mı çıkarıyor" diye düşünürdüm, belki onlar da böyle düşünüp kendilerini tutamadılar. Sen aynısını yapsan, büyük ihtimalle eşinin ailesi de böyle düşünürdü.

Son düzenleme:
O kadar kızgın mki anlatamam sinirimide kırılan kalbimide.

ablam geldi uzaklardan.her zaman sık sık gelemez seede veya 2 yılda bir.bende çocuğumu aldım annemlere geldim hem ablamla zaman geçiririm hemde okul tatil oldu oğlum teyzesine alışır .ablamda çok temiz bakar neyse bir kaç gün kaldık (benim evim 45 dakkkalık uzaklıkta)

bu arada çalışıyorum.işten çıkınca bir baktım eşim gelmiş kapıya beni almaya .neyse süpriz yapmış haliyle sevindim.arabaya binmeden baktım ki telefonla İNTERNETE BAŞLANMIŞ. elindeki telefonu benim kucağıma bıraktı .annemlere gittik.bende arabadan inince telefon düştü.vay bunu düşüren senmisin.bağırmalar küfürler kendisinede küfür ediyor bana verdiği için telefonu.ben sesimi çıkarmadım annemlerde tatsızlık olmasın diye.bu adama astı bbir suratını ne annemle ne ablmal laf ediyor yemeğini yedi içerde maç izliyor.benlede konuşmuyor .ancak çocukla ilgileniyor.konuşmuyor etmiyor.ablam uzaktan geldi ne bir sohbet ne bişey(ablamla daha önce karşılaştılar).o kadar üzüldüm ki annemler tabi bana kızdılar sen ezdirdin kendini sen bunu bu hale getirdin diye.sen bizimle paylaşmıyorsun içine atıyorsun diye.ablamda haliyle üzüldü.ablam bu adam hanımına neden değer vermiyor diyor.bir telefon için değer mi? telefon kırılmadı çizilmedi toprağın üzerine düştü.

gecede çekti gitti arkasından bile bakmadım .girdim içeri. o kada zoruma gitti ne olursa olsun bu kadar uzatmaya ailemide üzmeye gerek var mıydı?:ssz:

Canim yaa... esin gercekten cok ayip etmis, pisman oldumu acaba sonradan ?
bastan assaga kadar kendisi hatali, umarim bunu fark etmistir, kendisi düsürse telefonu acaba kendi kendine yine okadar küfür edermiydi veya ayni davranislari sergilermiydi...
sinir olmamak elde degil...üzülme sen...hatasinin farkina varir umarim
saglicakla kal...

Back
X