Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
etc vs nin ingilizcesi bu sitede Türkçe nin düzgün kullanımı önemsendiği için dedim, dalgınlıkla yazmışsın anlaşılaneşin çok ayıp etmiş. bir telefon diye küfür de ne oluyor. ama orada bi cümle dikkatimi çekti. internete girmiş dedin. internete girdi diye dırdır ettin mi adama? o yüzden sinirlenmiş telde patlamış olabilir. yine de ne olursa olsun ister sana küssün, ailene böyle davranmamalı sık sık görüşmüyorsunuz neticede.
valla eşim ben her tel düşürdüğümde küfür etseydi şimdiye boşanmıştık çünkü ben çok sakarım her dışarı çktığımızda düşürürüm teli, fotoğraf makinesini etc.
eşim bana inşallah bozulur diye beddua eder. ama maşalah benim elektroniklerde bir huydur bozulmazlar :13:
O kadar kızgın mki anlatamam sinirimide kırılan kalbimide.
ablam geldi uzaklardan.her zaman sık sık gelemez seede veya 2 yılda bir.bende çocuğumu aldım annemlere geldim hem ablamla zaman geçiririm hemde okul tatil oldu oğlum teyzesine alışır .ablamda çok temiz bakar neyse bir kaç gün kaldık (benim evim 45 dakkkalık uzaklıkta)
bu arada çalışıyorum.işten çıkınca bir baktım eşim gelmiş kapıya beni almaya .neyse süpriz yapmış haliyle sevindim.arabaya binmeden baktım ki telefonla İNTERNETE BAŞLANMIŞ. elindeki telefonu benim kucağıma bıraktı .annemlere gittik.bende arabadan inince telefon düştü.vay bunu düşüren senmisin.bağırmalar küfürler kendisinede küfür ediyor bana verdiği için telefonu.ben sesimi çıkarmadım annemlerde tatsızlık olmasın diye.bu adama astı bbir suratını ne annemle ne ablmal laf ediyor yemeğini yedi içerde maç izliyor.benlede konuşmuyor .ancak çocukla ilgileniyor.konuşmuyor etmiyor.ablam uzaktan geldi ne bir sohbet ne bişey(ablamla daha önce karşılaştılar).o kadar üzüldüm ki annemler tabi bana kızdılar sen ezdirdin kendini sen bunu bu hale getirdin diye.sen bizimle paylaşmıyorsun içine atıyorsun diye.ablamda haliyle üzüldü.ablam bu adam hanımına neden değer vermiyor diyor.bir telefon için değer mi? telefon kırılmadı çizilmedi toprağın üzerine düştü.
gecede çekti gitti arkasından bile bakmadım .girdim içeri. o kada zoruma gitti ne olursa olsun bu kadar uzatmaya ailemide üzmeye gerek var mıydı?![]()