Beni sadece normal bir arkadaşı olarak mı görüyor sizce

Gerçekten istediği evlilik mi onu da bilmiyorum, belkide kendine bağlamak için de demiş olabilir, aklıma her şey geliyor, canım demek istemesi de garip geldi samimiyet olsa normal bulabilirdim
Kadınlar hisseder arkadaşım. Eğer böyle aklında "acaba mı?" tarzında şüpheler varsa demek ki seninde içine sinmeyen şeyler var.

Kadınlar hisseder arkadaşım. Eğer böyle aklında "acaba mı?" tarzında şüpheler varsa demek ki seninde içine sinmeyen şeyler var.
Hiç buluşmadan bu konuyu açması falan garip geldi bana, benim 1.5 sene önce başıma geldi buna benzer bir durum 15 gün gördüğüm biri seninle evlenmek istiyorum dedi o zamanlar bende çabuk inanıyordum insanlara, ciddi sandım meğerse konuştuğu başka biri daha varmış, aklıma o olay geliyor bir de görüp duyduğum başka insanların yaşadığı olaylarda var

Hiç buluşmadan bu konuyu açması falan garip geldi bana, benim 1.5 sene önce başıma geldi buna benzer bir durum 15 gün gördüğüm biri seninle evlenmek istiyorum dedi o zamanlar bende çabuk inanıyordum insanlara, ciddi sandım meğerse konuştuğu başka biri daha varmış, aklıma o olay geliyor bir de görüp duyduğum başka insanların yaşadığı olaylarda var
Eğer böyle tedirginsen, duygusal olarak daha fazla bağlanmadan görüşmeyi bırak bence. Hakkında hayırlısı olsun arkadaşım

Buluşmadan görüşmeden ilişki olmaz. Sadece mesajlaşarak ya da telefonda konuşarak ne kadar evlilikten bahsederseniz bahsedin boş. Görüşün sonra herşey belli olur.

Evlilik düşünmüyor dimi sizce de bana çok erken geldi bu konuların açılması
evlilik düşünmüyor derken ilerde evlenmek istiyordur tabii ama bu sen misin değil misin bunu zaman gösterir...soru şu ki sen onun evleneceği kişi olmak istiyormusun onu kendine layık buluyor musun? bence sen önce bu soruyu cevapla kendi içinde

Neee seni hiç görmedi mi. Üniversite falan deyince ben de tanıyıp bildiğin ama zaman içinde koptuğun biri sandım. Sizinki sosyal medyada tanışmaltan farksız şu durumda. Görmediği kıza evlilik lafı etmek de akla mantığa aykırı.

daha 17 gündür görüşüyorsunuz
Görülmüyorsunuz bile
Size karşı ne hissedecek ki başka
Kafama gönlüme aklıma göre birini bulursam evlilik düşünürüm demiş.
Samimi olabilir de olmayabilir de
Bence biraz zaman verin ve tanıyın

Neee seni hiç görmedi mi. Üniversite falan deyince ben de tanıyıp bildiğin ama zaman içinde koptuğun biri sandım. Sizinki sosyal medyada tanışmaltan farksız şu durumda. Görmediği kıza evlilik lafı etmek de akla mantığa aykırı.
Üniversite ilk dönem sadece 2 defa gördüm o da 5 dakika falan sosyal medyada eklemişti beni, arada mesajda konuşmuştum 2 sene önceye kadar, sonradan 2 hafta önce falan tekrar konuşmaya başladık ama görmedim onu, sosyal medyada tanışanlardan farkım yok dediğiniz gibi, evlilik konusunu açması çok tuhafıma gitti benimde, canım diyebilir miyim sana dedi ama bir samimiyetimiz de yok

daha 17 gündür görüşüyorsunuz
Görülmüyorsunuz bile
Size karşı ne hissedecek ki başka
Kafama gönlüme aklıma göre birini bulursam evlilik düşünürüm demiş.
Samimi olabilir de olmayabilir de
Bence biraz zaman verin ve tanıyın
Bende bana karşı duygusu olduğuna inanmıyorum onu tanımıyorum aslında, şans versem mi diye de düşünmüştüm bu yüzden ama evlilik konusu hemen açılınca garip hissettim

evlilik düşünmüyor derken ilerde evlenmek istiyordur tabii ama bu sen misin değil misin bunu zaman gösterir...soru şu ki sen onun evleneceği kişi olmak istiyormusun onu kendine layık buluyor musun? bence sen önce bu soruyu cevapla kendi içinde
Onu 4 sene önce 5 dk gördüm, onu tanımıyorum açıkçası mesajla da tanıyacağımı sanmıyorum, buluşmayı düşünmüştüm ama beni tanımadan yeterince görmeden evlilik konusunu açması canım demek istemesi falan kafamı karıştırdı, onunla konuşmak konusunda kararsızım

Bende bana karşı duygusu olduğuna inanmıyorum onu tanımıyorum aslında, şans versem mi diye de düşünmüştüm bu yüzden ama evlilik konusu hemen açılınca garip hissettim
30 yaşında bir insan artık evlenmek istiyorum diye düşünebilir.

Bu normal

Herseyde anlam aramayın önce tanıyın.

Sen nasıl bir kalp istiyorsun ki 😂😂😂çok ısrar etmişsin. O da baktı ki sen anlamayacak kadar temiz kalplisin görüşürüz demiş😉😉😉

30 yaşında bir insan artık evlenmek istiyorum diye düşünebilir.

Bu normal

Herseyde anlam aramayın önce tanıyın.
Haklısınız, normal tabiki bende 25 yaşındayım benimde evlilik ile ilgili düşüncelerim oldu, o ve ben birbirimizi tam tanımadığımız için canım demek istemesi evlilik konusunu birkaç kez açması ilgimi çekti sadece

Nasıl yani demek istediğinizi tam anlayamadım
Yazdıklarına göre temiz kalpli birisin ve seni kastetmiş ama anlamışsın. Denersin olmazsa olmaz bunda bişey yok.
Bir de temiz kalpli olmasın diye tutturmuş sun ya yani ifade ediş şeklin öyle olmuş sen nasıl bir kalp istiyorsun dedimbu kadar 🙄🙄🙄

Back
X