Beni sadece yaşayanlar anlar

Benimde benimde hele bi arkadaşım bana nispeten hamile kaldı sonra baaak ben hamileyim sen değilsin sen anne olmayı haketmiyorsun dedi bana sonra çocuğunu kaybetti düştü Allah bilir işini gerçekten kardeşim
Allah bildiği gibi yapsın böyle insanları

Benimde benimde hele bi arkadaşım bana nispeten hamile kaldı sonra baaak ben hamileyim sen değilsin sen anne olmayı haketmiyorsun dedi bana sonra çocuğunu kaybetti düştü Allah bilir işini gerçekten kardeşim
Yaaaa hiç öyle denir mi yarının garantisi var mı ki öyle konuşuyor bide arkadaş olacak Rabbim cevabını vermiş ama. Kimin hak edip etmediğini o nereden biliyormuş. Bana da eşimin amcasının karısı demişti sen haketmiyorsun Allah sana vermiyor diye çok üzülmüştüm kendisinin iki tane gelini var ikisi de gelir gelmez hamile kaldı peş peşe iki tane doğurdu. Bak benimkiler ne güzel doğuruyor senin olmuyor dedi o an boğazım düğümlendi konuşamadım cevabını vermediğim için çok sinirliyim kendime

Hiç üzülme yavrum hiç öyle insanların kalbi yok Allah’ın onları neyle sınayacağını bilemeyiz onları Allah’a havale et sen kalbini ferah tut

Hiç üzülme yavrum hiç öyle insanların kalbi yok Allah’ın onları neyle sınayacağını bilemeyiz onları Allah’a havale et sen kalbini ferah tut
Öyle yaptım zaten Allaha havale ettim

Öncelikle canını sıkma ben çok hızlı hamile kalmama rağmen tam hatırlamıyorum 12 tane test filan yapmıştım. Acaba bugün adet olacak mıyım diye düşünüyordum. Ama aklımda hep şu düşünce vardı. 1 yıl deneme süresi sonra tedavi siresi olur. Diye kendimi rahatlatmaya çalıştım. Ama bu forumda hep gördüğüm kafası rahat plan insanların daha hızlı hamile kaldigi. Umarım her şey gönlünce olur

Gerçekten benimde gözlerim dolu dolu okudum rabbim herşeyi kolaylaştırsın senin için dilerim ki gönlünden geçen olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…