- 17 Aralık 2015
- 26.986
- 49.303
- 598
Onun ne kadar yorulduğunu benden iyi kimse anlayamaz. İlla benimle hastaneye gelsin demedim. Sadece benimle beraber gelse iyi olurdu diye izin almasını istedim. Alamadı problem etmeden kendim götürdüm zaten. Sonra arayıp yarın izinlisin dediler. Aylardır doğru düzgün yüzümüzü göremiyor ayda bir anca izin alıyor bazen ayda bir bile izin yapamıyor. Çok nadir ele geçen izin gününü abisiyle mi geçirmeli yani? Biz neyiz bu evde eşek başı mı? Madem abisi daha önemli o zaman yatağını da hayatını da gitsin abisiyle paylaşsın. Hiçbir şeyde yanımda olmayacaksa hep yalnız olacaksam niye evlendim ben? Hizmetçiliğini yapmak için mi? Bu saat oldu gelmedi kusura bakmasın ama benden ne yemek beklesin ne güler yüz ne sevgi... Benden hiçbir şey istemeye hakkı yok. Yarın da başımı alıp gideceğim 2 hafta yalnız kalsın ne halt yerse yesin...Sen çalışmıyorsun sanırım.Zaten normal şartlarda akşam 9 lara kadar çalışıyormuş.İşi zor diyorsun.3 haftadır full çalışmış.1 haftadır gece 11 lere kadar çalışmış.Eve pestili çıkmış şekilde geliyordur zaten.İş yerinde ne zorluklar yaşadığını da bilmiyosunuz.Sğrekli olan bir durum olsa,oturup bir çözüm üretirsiniz.Çocuğu pekala siz doktora götürebilirsiniz.Evet birlikte gitmek güzel olur ama şu an ki şartlar ne gerektiriyorsa o olur.Destek iki taraflı.Sonuçta ailesi için bunca çaba iş güç mesai
Onun ne kadar yorulduğunu benden iyi kimse anlayamaz. İlla benimle hastaneye gelsin demedim. Sadece benimle beraber gelse iyi olurdu diye izin almasını istedim. Alamadı problem etmeden kendim götürdüm zaten. Sonra arayıp yarın izinlisin dediler. Aylardır doğru düzgün yüzümüzü göremiyor ayda bir anca izin alıyor bazen ayda bir bile izin yapamıyor. Çok nadir ele geçen izin gününü abisiyle mi geçirmeli yani? Biz neyiz bu evde eşek başı mı? Madem abisi daha önemli o zaman yatağını da hayatını da gitsin abisiyle paylaşsın. Hiçbir şeyde yanımda olmayacaksa hep yalnız olacaksam niye evlendim ben? Hizmetçiliğini yapmak için mi? Bu saat oldu gelmedi kusura bakmasın ama benden ne yemek beklesin ne güler yüz ne sevgi... Benden hiçbir şey istemeye hakkı yok. Yarın da başımı alıp gideceğim 2 hafta yalnız kalsın ne halt yerse yesin...
Eşim dayıma falan katlanmadı. Katlanmak zorunda değil ben de abisine katlanmak zorunda değilim. Ki burada mesele abisini çekmemek değil. Kocam olacak adamın ilgisizliğinden bahsediyorum.Başlığa sakinlestirin yazmışsın da sakinlesecegin yok
Esin senin dayina katlanmis sen de abisine katlan
Onun ne kadar yorulduğunu benden iyi kimse anlayamaz. İlla benimle hastaneye gelsin demedim. Sadece benimle beraber gelse iyi olurdu diye izin almasını istedim. Alamadı problem etmeden kendim götürdüm zaten. Sonra arayıp yarın izinlisin dediler. Aylardır doğru düzgün yüzümüzü göremiyor ayda bir anca izin alıyor bazen ayda bir bile izin yapamıyor. Çok nadir ele geçen izin gününü abisiyle mi geçirmeli yani? Biz neyiz bu evde eşek başı mı? Madem abisi daha önemli o zaman yatağını da hayatını da gitsin abisiyle paylaşsın. Hiçbir şeyde yanımda olmayacaksa hep yalnız olacaksam niye evlendim ben? Hizmetçiliğini yapmak için mi? Bu saat oldu gelmedi kusura bakmasın ama benden ne yemek beklesin ne güler yüz ne sevgi... Benden hiçbir şey istemeye hakkı yok. Yarın da başımı alıp gideceğim 2 hafta yalnız kalsın ne halt yerse yesin...
bu konuyu bizi özlememiş diye değerlendirmek yerine birde farkli acidan baksaniz mesela depocu muhtemelen cogu zaman gun ısıgina hasret calisiyo 1 aydir izin yok nefes bile alamamis abisi gelmis belliki biraz kafa dagitmak istemis bir izin gununu size ayirmadi diye bukadar buyutmeye gerek yok bence
Açıkçası ben abisinden hiç haz etmiyorum hoş olmayan şeyler yaşadık özelimizi karıştırdı doğum yaptım ben bebekleri sevmem dedi çocuğumun yüzüne bile bakmadı o yüzden bir daha asla o adamla aynı ortamda girmem. Ayrıca normalde eşim de haz etmiyordu. Hergün görüşme imkanları olduğu halde yılda 3-4 kez anca görüşürlerdi o da özlemden falan değil abisi hep menfaat amacıyla görüşürdü. Şimdi de menfaat amacıyla görüşmek istiyor eşimle. Ortak bir işe girmek istiyor bunu konuşmak için çağırmış. Çok mu önemliydi bugün bizimle kalsaydı ne vardı yani...
Geldi az önce. Kesinlikle o yokmuş gibi davranıyor dediklerine cevap vermiyor suratına bakmıyorum. Kendini affettirmeye çalışacağına sinirleniyor bir de. Ben cevap vermeyince "çok kötü sinirleniyorum dedi gitti salondan. Şimdi de suçsuz suçsuz hiçbir şey yokmuş gibi dolanıyor evde.Çok haklısın...
Dediğini yap ve uzaklaş biraz...Gerçi zaten sizi gördüğü yokmuş,çok bir şey değişmeyecek onun için.
Geldi az önce. Kesinlikle o yokmuş gibi davranıyor dediklerine cevap vermiyor suratına bakmıyorum. Kendini affettirmeye çalışacağına sinirleniyor bir de. Ben cevap vermeyince "çok kötü sinirleniyorum dedi gitti salondan. Şimdi de suçsuz suçsuz hiçbir şey yokmuş gibi dolanıyor evde.
Allah'ım sinirden şimdi elimden bir kaza çıkacak ya da çıkıp gideceğim evden ya......
Bence normal değil sizin kardeşinizi görmeniz de. En azından gün içinde bir iki saat görüşüp gün bitmeden gelse tamam. Ama tüm günü sadece abi ya da da kardeşe ayırmak nedir...Bir aydır çalışmaktan gecem gündüzüme karıştı eşimle arada derede rasgele görüşüyorum napiyim bu aralar işim sıkışık. Ve aynı sizin eşiniz gibi yarın izinliyim ve kızkardeşime buluşacağım. Eşinizi yok bizi özlemiyor filan diye suçlamayın kendinizi de boşuna bilemeyin inanın öyle denk geldiği işin oluyor bir de insan eşimi gece de olsa görüyorum diye düşünüp izin gününde göremediği yakınına yönelenebiliyor her zaman kaliteli zaman geçiremedik diye düşünmüyor insan
Eş olmak her fırsatta herkesi kenara koyup beraber vakit geçirmeyi istemek değil insanın başka insanlar görmeye de ihtiyacı var. Tabi bu benim fikrim neyse ki eşim de benle aynı düşünüyor. Umarım siz de bir orta nokta bulursunuzBence normal değil sizin kardeşinizi görmeniz de. En azından gün içinde bir iki saat görüşüp gün bitmeden gelse tamam. Ama tüm günü sadece abi ya da da kardeşe ayırmak nedir...
surekli bu şartlar altinda çalismiyor ama adam bu bir donemlik birsey ayirsa evet iyi olurdu guzel olurdu ama belkide adamin buna ihtiyaci vardiAilesiyle de gün ışığına çikabilir değil mi.
Düzenli izin kullanan biri olsa eyvallah bir izin gününü de abisine ayırsin , ama uzun zamandır izin kullanmiyormuş,çocuğunu bile göremiyor,ilgilenemiyormuş.
Bu durumda bir güncük iznini ailesine ayırmamasi garip değil mi ?
Şaka gibisiniz. Eş olmak 1 ay boyunca birbirimizin yüzünü görememek mi oluyor yani? Çok komik ya... Sanki tamamen benimle ilgilensin diyoruz.Eş olmak her fırsatta herkesi kenara koyup beraber vakit geçirmeyi istemek değil insanın başka insanlar görmeye de ihtiyacı var. Tabi bu benim fikrim neyse ki eşim de benle aynı düşünüyor. Umarım siz de bir orta nokta bulursunuz
Demek ki bize ihtiyacı yokmuş. Dediğinize göre bu sonuç çıkıyor. O zaman gitsin yatağını da ömrünü de abisiyle paylaşsın. Ben neyse de, çocuğunu bu kadar ihmal etmesi çok canımı yakıyor...surekli bu şartlar altinda çalismiyor ama adam bu bir donemlik birsey ayirsa evet iyi olurdu guzel olurdu ama belkide adamin buna ihtiyaci vardi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?