Beni sakinleştirin...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Biz kendimize gore yorum yapioruz anlatilana gore... herkes farkli davranir ama onemli olan esinin nasil davranacagini kendi secmesidir. Valla karili kocali yazmissiniz beynim sulandi.. benden pesh

Eşinize de böyle anlatsaydınız ya madem. Herhalde o kadar anlayışsız değildir
Benden size bi tavsiye böyle zamanlarda eve gelirken bi çiçek alın, eşinize bi sürpriz yapın, onunla ayrıca plan yapın ki kendisine önem verdiğinizi anlasın

Beyin eror 404 senin anlatımına göredr sen haklısın. Ama eşinde bişey yazmamış sana. Bize kızmış karımın aklını bulandırdnz sizin yüznzden bana tavır aldı diyebiz naptk neyse önünüze bakın artk geçmiş gün deyin unutuvern bu seferlik. Hayat çok kısa.

Mesajımı ciddiye mi aldınız. Sonundaki emojiye bakıp anlamadınız mı.
Eşin beni değil ama bir başkasını alırsa şaşırma. Korkma ama siz ayrılmazsınız, tencere kapak misali.

Tamam da her zaman olan birşey değilmiş ki 1 haftadır gece geliyormuş işten. Yoruluyordur haliyle sürekli öyle çalışan insanlarda var. Ağabeyi başka yerde oturuyor demek ki hem tüm gün görüşmez herhalde ne yapacaklar ki tüm sabahtan geceye kadar. Demek ki dönece başka yerde oturuyor sanırım. Sizde tamam görüş ama erken gel vakit geçirelim deyin.

Biraz sakiiinnn.Sizin evliliğinizde başka sorunlar var bence.Yoksa 1 ay yoğun çalışan insana bu kadar tepkiyi fazla görüyorum.Yatak/hizmetçi....bu tür söylemler girmemeli kıyaslama yapılmamalı.Abinin kardeşin de önemi ayrı eşin çocuğunda.

Mesajımı ciddiye mi aldınız. Sonundaki emojiye bakıp anlamadınız mı.
Eşin beni değil ama bir başkasını alırsa şaşırma. Korkma ama siz ayrılmazsınız, tencere kapak misali.
Hayır anladım şaka olduğunu ama şapkasının bile ne kadar yanlış olduğunu anlayasınız diye böyle bir tepki verdim. Neyse uzatmayalım iyi tarafımdan kalktım bugün kimsenin kalbini kırmak tartışmak istemiyorum tepkim sizi üzdüyse kusura bakmayın ama siz de birdahaki sefer şakanızın dozunu ayarlarsanız en azından ben de gülerim.

Gitmesine kızdım o neyse tamam onu kabulleniyorum. Ama geç saatte gelmesi... Bahaneleri var abisini evde bulamamış ulaşamamış akşama kadar abisini aramış mahallede üstüne teyzem de birşey istemiş yol üstü diye teyzemin istediği şeyi götürmüş zaman kaybetmiş. Ama bunları yapmak zorunda değildi abisi yoksa niye akşama kadar bekliyor? Teyzen yüzünden geç kaldım diyor bahane bunlar teyzeme yok diyebilirdi teyzemle uğraşmak zorunda değilsin ki. sen evden kaçmak için her fırsatı değerlendiriyor musun artık anlamadım. Evde yoksa akşama kadar beklemek nedir... Hem niye önceden haberleşmiyosun abinle... Plansız programsız iş yapıyorsun bizi de ihmal ettin günü de ziyan ettin yani.

Siz boş verin. Erkeklerin geneli böyle. Kızıp beklemedikleri tepkiler verince tepkilerimizin arkasında bizi kışkırtan birileri olduğunu düşünüyorlar. Ama bilmiyor ki ben mantıklı olmadığı sürece kimsenin gazına gelecek biri değilim.

ay içim bunaldı, buraya bu kadar yazacağınıza karşılıklı konuşsanıza yahu.. resmen insanlarla dalga geçmişsiniz. pes
Siz böyle anlamış olabilirsiniz ama eşimin telefonumu alıp benden habersiz buraya yorum atmasının suçlusu ben miyim? Bir konu açtım derdimi döküyorum fikir alıyorum. Karşılıklı konuşmak benim aklıma niye gelmedi acaba... Sağolun vallahi.

Sizi ve cocugunuzu epey ihmal etmis tepkinizde haklisiniz belli de edin sizde onun ustune dusmeyin anlasin ama cok da uzatmamak lazim ters tepmesin sonra

Eşinizin telefonunuzu alıp kendini savunması çok komik olmuş. Konuyu baştan beri takip ediyorum zaten olay ortada. Tek başına çocukla ilgilenen ve tek yaşayan bir kadın görüyorum ben konu sahibine baktığımda.

İşler yoğun deyip de işin içinden sıyrılamaz kimse. Evde yerine getirmesi gereken sorumlulukları var. İnsan biraz eşini mutlu etmek gönlünü hoş etmek için çaba gösterir. Onun yerine kadının telefonunu almış kendini savunuyor.

Konu sahibi eşiniz buraya gelip kendini savunacağına aranızı düzeltmek için adım atsın. Biz onu haklı bulunca sizin kırgınlığınız mı geçecek sanki? Adam haklı olunca eline ne geçecek? Günde yarım saat aileyle oturup sonra uyumayı haklı görürüz tabi adam ekmek parası için çalışıyor. Ama izin gününü çar çur edip sonra haklı çıkmaya çalışması sinir bozucu.

Kimse bu yüzden boşanmaz eşiniz endişelenmesin. Ama böyle böyle kadınları soğutup uzaklaştırıyorlar kendilerinden. Daha sonra güzel şartlı bir iş bulup bütün tatillerini size ayırsa bile geçmiyor o soğukluk artık çok geç oluyor.

Nasıl da güzel özetlemişsiniz beni... Teşekkür ederim. Umarım anlar. Ben artık uzatmak istemiyorum, ama kırgınlığım da bir köşede duruyor hala.

Gayet haklısınız.Bu yüzden konumu açılır diyenlere sözüm; İlla ölüm kalımmı olması gerekiyor konu açılması için?Çok ama çok sinir bozucu bir durum. Bu tarz bir eşle istediğiniz kadar konuşun komut almayacaktır.Adam sanane! diyebiln bir tip.Valla arkadaşım bu adam değişmez..Keşke yapılabilecek somut bir şey olsada söyleyebilsem.Evlilik başından geçmiş ve eşine söz dinletememiş ilgisizlikten delirmiş bir kadın olarak seni anladım ve sinirin boğazında düğümlenme hissini seneinle birlikte bir kez daha yaşadım.Abi ile buluşmak da ne demekmiş çocuk ve hanım evde hasretle beklerken? Bu gerçekten bir abi kardeş görüşmesi mi diye düşünmeden edemedim..Kocan cidden sopalık. Ne diye evlenir böyle densizler ve hanımların canını yakar bilmiyorum anlamıyorum.Bu tarz kocası olan her hanıma kolaylık ve sabır diliyorum.

Bunaldıysanız konumu okumanıza gerek yok zorla okutmuyorum. Niye böyle yapıyorsunuz anlamıyorum...
Bunaldimmı dedim ben!! güya eşinizde biseyler yazmis sizde.milleti kandiriyosunuz herhalde yorumuna katıldım.yukarida bildirim geldigi icin açinca çikiyor konunuz

Hanımefendi ve beyefendi,
burası kadınlar kulübü, karısıyla tartışıp küsen her erkek ben falancanın kocasıyım diye siteye dalarsa işimiz var, aynı evdesiniz, sorunlarınızı KK üzerinden anlatıp telefonu ortaya bırakırım okusun deyip siteyi kavgalarınıza aracı yapmak yerine, evinizde ne diyecekseniz birbirinizin yüzüne dersiniz, hanımefendinin üyeliği bu yaşanan olay sonrası askıya alınmıştır zira siteye erkek üye girmesi yasaktır.

Hanımlar,
sizler de karı-koca üyeliği ortak kullanan kişilere yorum yazıyor, biriniz de eş siteye girdi, çatır çatır yazıyor demiyorsunuz, şikayet et butonu neden var?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…