Beni sakinleştirin...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Elmaemma

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
5 Mart 2017
1.786
1.988
133
Birçok kişinin derdine göre hiçbir şey değildir belki bu. Ama ben sinirden ve üzüntüden kuduruyorum şu an. Belki hareketimi hiç onaylamayanlar da olacak. Ama elimde değil...
Eşim'in zor bir işi var. Depo sorumlusu olduğu için mesailere kalması zorunlu. Normalde sabah 8 akşam 9 çalışıyordu. İşler yetişsin diye son bir haftadır mesaileri gece 11'e kadar uzattılar. Yüzünü göremez oldum adamın. Özlüyorum haliyle. Gelince de hışı çıkmış oluyor yemek yiyip duş alıp yatıyor. İki çift laf edemiyoruz son zamanlarda. 3 haftadır izin de yapamıyor işler yoğun olduğu için vermiyorlardı. Çocuğu doktora götürmek gerektiği için "İzin al beraber götürelim tek başıma zor oluyor." dedim. İzin almış ama hemen veremeyiz demişler izin yazınca arayıp haber veririz demişler. Belli bir gün vermemişler yani. Bende dün randevu kaçmasın diye mecburen tek başıma götürdüm çocuğu. Akşam aradılar yarın izinlisin dediler.
Ben de kafamda hayaller kuruyorum eşimle vakit geçiricem, çocuğumuzla pek ilgilenemiyor yarın bol bol vakit geçirecek diye seviniyorum. 1 ay önce abisi geldi Ankara'dan. Neymiş onunla görüşecekmiş... Abisiyle hiç yakın samimi değiller bu arada. O kadar yakın oldukları halde yılda 3-5 anca görüşürlerdi.
Ki bir önceki izninde de yine abisiyle görüşmeye gitti. Çok geç kalma yemeğe yetiş dememe rağmen saat 8 buçukta gelmişti yine tartışmıştık. Ya neredeyse bir aydır birbirimizin yüzünü göremiyoruz. Çocuğum babasının yüzünü unutacak neredeyse. Bugünü bize ayırması gerekmez miydi? Kendimi parçaladım gitmeyeceksin diye ama dinlemedi gitti. Benim gezip tozmamı bahane ediyor neymiş o bana karışmıyormuş da ben niye karışıyormuşum... Çok kırgın hissediyorum. Eşini çocuğunu hiç mi özlemez bir insan... Bir günüm var onu da ailemle geçireyim demez mi. Çok kırıldım ya... Demek ki hiç özlemiyormuş bizi. Ben de saf saf bizi özlüyor sanıyordum... Geldiğinde yüzüne bile bakmamayı düşünüyorum. Nasıl davranayım sizce?

haklisin bu cok ciddi bir mesele 1 aydir hadi sen anlarsin yani bir nevi idare edersin ama ya cocugu ne kadar ozluyordur babasını bu yaptigi dogru degil ama karsina alip konusmusunda adam gitmis sende madem tavir yap tepkini goster boyle gitmez cok haklisin

Bence sakin ol sakinleş. Eşin sabahın 8 inden gecenin 12 sine kadar abisiyle olacak hali yok ya. Havalar güzel akşam üzeri gelir hayatım yemek yapmadım hem hava değişimi olur hem de güzel zaman geçiririz de yemeğe çıkın beraber güzel bir parka yürüyüş yapın dondurma yiyin.

Sen haklısın ama üstüne gitme boşver zaten beraber vakit geciremiyorsunuz var olan zamanı bari kaliteli değerlendirin. Sonra da kavga etmeden güzelce sıkıntını anlat.

Abisi geliyormuş tamam görüşsün de eşi ve çocuğu dış kapının dış mandalı mıymış? Sizde onun ailesisiniz, neden sizi evde bırakıp abisiyle başbaşa görüşüyor ki, olması gereken hep birlikte görüşmeye gitmektir, sonuçta arkadaşı ile buluşmuyor ki erkek erkeğe takılmak istesin, aile görüşmesi bu, madem başka şehirde yaşıyor abisi yeğenini de görmek istemez mi. Enteresan geldi bu durum. Ayrıca bende çocuğuna ve eşine öncelik tanıması gerektiğini düşünüyorum.

Açıkçası ben abisinden hiç haz etmiyorum hoş olmayan şeyler yaşadık özelimizi karıştırdı doğum yaptım ben bebekleri sevmem dedi çocuğumun yüzüne bile bakmadı o yüzden bir daha asla o adamla aynı ortamda girmem. Ayrıca normalde eşim de haz etmiyordu. Hergün görüşme imkanları olduğu halde yılda 3-4 kez anca görüşürlerdi o da özlemden falan değil abisi hep menfaat amacıyla görüşürdü. Şimdi de menfaat amacıyla görüşmek istiyor eşimle. Ortak bir işe girmek istiyor bunu konuşmak için çağırmış. Çok mu önemliydi bugün bizimle kalsaydı ne vardı yani...

Ben abisiyle görüşmüyorum. Eşim beni davet etse bile kabul etmeyeceğini bildiği için teklif bile etmiyor. Doğumumda gördüm en son. Bizde kalıyordu ve "ben çocuk sevmem" dedi kucağına bile almadı bebeğimi. Görüşmelerinin sebebi sırf menfaat.

1 aydır bizimle vakit geçirmeni gözlüyoruz dediğinde ne dedi?
Tamam gecikmycem söz
Akşam yemekte beraberiz hayatım
Sıkma canını çok kalmıcam orda
Vs dedi mi?
Demediyse hiçte umursama hatta ailen yakındaysa akşam yemeğine onlara git ararsa annemlerdeyim gelirim dersin.

Dedi. Akşam sahile gideriz istersen falan dedi. Ama benim için bu yeterli değil...

Bu kişi sadece abi mi,emin misin??başka biri olmasın hayatında
Yok o kadar da değil. Öyle bir şey yapmaz. Diyelim ki yaptı, böyle ahmakça hareket etmez. Ben abisinin yanında olmadığını bir telefonla öğrenirim çünkü. Çok zor değil abisiyle görüşmüyorum ama kalkıp giderim sonuçta kaynanamla düşman değilim onu görebilirim.

Sakinleştirecek bir şey yok burada. Kabul edilir değil tabi ama hadi eşini özlemedin, çocuğunu nasıl özlemezsin? Bence sakince bize anlattığınız gibi konuşun? Burnunda mı tütüyormuş abisi?

En son abisiyle görüştüğünde bir gün önceden gidip kalmıştı ve ertesi günün akşamına kadar kalmıştı. İş konuşuyorlar anlıyorum ama ya biz? ...
Abisinden hoşlanmıyorsanız ortak işe girerlerse vay halinize, gidip gelmeler artacak. En kötüsü de aile ile yapılan iş ortaklığı. Bence herkesin kesesi ayrı olmalı.

Sen çalışmıyorsun sanırım.Zaten normal şartlarda akşam 9 lara kadar çalışıyormuş.İşi zor diyorsun.3 haftadır full çalışmış.1 haftadır gece 11 lere kadar çalışmış.Eve pestili çıkmış şekilde geliyordur zaten.İş yerinde ne zorluklar yaşadığını da bilmiyosunuz.Sğrekli olan bir durum olsa,oturup bir çözüm üretirsiniz.Çocuğu pekala siz doktora götürebilirsiniz.Evet birlikte gitmek güzel olur ama şu an ki şartlar ne gerektiriyorsa o olur.Destek iki taraflı.Sonuçta ailesi için bunca çaba iş güç mesai

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…