• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beni salak yerine koyan kv

Az
Peki o da size evet fazla var al mi diyecek ? Ne geçecek elinize öyle sorunca? Gititm söyleidm hatasını kabul etti. Eltime beş tane vermiş amacı neyse artık. Eltim kumaş fakan da vermedi. Bende üç tane daha aldım yetmiyo bana dedim
.

65 lirayı kim verdi bi de o var kv mi sen mi?
kv verdiyse belki ben verdim benim hakkım demiştir.
tabii haksız orası ayrı.
İyide benden isteseydi ben verirdim. Gititm söyledim yetmiyo bana dedim bana çok az geldi dedim. Eltime beş tane vermiş amaç neyse artık. Üç tane daha tayt aldım ondan . Hatasını yüzüne vurunca kabul etti. Keşke ayrı ayrı koysaydık poşetlere falan dedi. Bende brnim babam kolay kazanmıyo babamın kumaşı olduğu için daha değerli gözimde normalde böyle şeylerin peşine düşücek biri değilim dedim
.

İyide benden isteseydi ben verirdim. Gititm söyledim yetmiyo bana dedim bana çok az geldi dedim. Eltime beş tane vermiş amaç neyse artık. Üç tane daha tayt aldım ondan . Hatasını yüzüne vurunca kabul etti. Keşke ayrı ayrı koysaydık poşetlere falan dedi. Bende brnim babam kolay kazanmıyo babamın kumaşı olduğu için daha değerli gözimde normalde böyle şeylerin peşine düşücek biri değilim dedim
.
22 tayt neden bi açıklayın nolur vallahi billahi çatladım sırf buna cevap yazdınız mı diye konuya girip girip bakıyorum

22 tayt neden bi açıklayın nolur vallahi billahi çatladım sırf buna cevap yazdınız mı diye konuya girip girip bakıyorum
Şöyle babam bana penye kumaş getirdi, babam kumaş işi yapıyo. Kaynanamda da kumaş vardı. Bende kendime tayt diktireceğim dedim. Oda bende de kumaş var bende diktiricem dedi. Her neyse gittik diktirdik. Kumaşları almaya gitmiş bana habrr bile vermemiş. Getirid sebetime koydu. Baktım benim verdiğim bir kaç kumaştam hiç tayt yok. Yukarı çağırdım o an kumaşlarım eksik dedim. Oda kem küm etti bilmiyorum, belki adamın yanında kalmıştır dddi. Ertesi gün gittim görümcemin üstünde benim olan kumaş görünce sinirlendim alması sorun değil iki parça bez parçası için sorun çıkarıcak en son insanım. Beni salak yerine koyması zoruma gidiyor. Söyledim, o gün bu benimdi dedim yinr kem küm etti. Bende bugün gittim, taytlarım yetmiyo bana çok az geldi dedim. Oda eltime veridğini söyledi. Eltim kumaş vermediği halde ona da beş tane bana da beş tane vermiş. Ben de istedim ondan bugün üç tane verdi. E yani brn kendi elimle verirdim isteseydi. Bi bez parçası iki sene giyiyorsun yırtlıyo bu kadar yalana dolana ne gerek vardı anlamadım.

6 sizde 5 eltide 3 daha aldınız etti 14. 22 tayt varsa gerisi nerdeymiş🤔🤔

matematikte yeni çığır, musluk problemlerinden sonra tayt problemleri :halay:
konu sahibi 22 tayt ı siz diktirdiniz kaynanaya kaç tayt dikildi, nasıl karıştırılıyor ki ikinizin kumaşı aynı mıydı?

Kalanlarda kaynanamda. Bugün üç tane daha aldım. Yetmiyor dedim. Yüzüne vurunca hatasını kabul etti. Yanlış yaptım falan dedi. Beni salak yerine koyması zoruma giden şey. Normalde elim gerçekten çok açık. Ben kendim verirdim o istemesede ve ben böyle bir şey yapmış olsaydım kıyameti koparrdı

matematikte yeni çığır, musluk problemlerinden sonra tayt problemleri :halay:
konu sahibi 22 tayt ı siz diktirdiniz kaynanaya kaç tayt dikildi, nasıl karıştırılıyor ki ikinizin kumaşı aynı mıydı?
Farklıydı. Ama görümcem benim kumaşları çok beğenmiş olucakki ona vermiş. Bende bugün üç tanr daha akdım. Yetmiyo bana dedim

Annemler bana birZ kumaş verdi, kendime tayt yapayım diye kv dede vardı söyledim götürdük terziye. Taytlar verdi benim veridğim kumaşlardan çıkması gereken taytlar yok. Sordum bilmiyırum dedi. Gelen poşetin üstünde dr 65 yazıyo yani toplamda 65 tl tutmuş 21 ya da 22 tane çıkması gerekiyo bana gelen 6 tayt. Sordum bilmiyorum dedi eveledi geveledi. Sonraki gün gittim ınlar baktım görümcemin üstünde tayt benim verdiğim kumaş. Sordum söyledim lafı yine eveledi geveledi. Ben bunun peşini bi yandan bırakmak istemiyorum bi yandan da iki patça kumaş boşver diyorum. Ben ona gidip taytlarım yetmiyo fazla varsa bana iki üç tane verirr misin demeyi düşünüyorum. Ne yapmalıyım sizce sormalı mı yoksa boşvermelimiyim
Terziye almaya niye siz gitmediniz?65 lirayı kim verdi peki?Deseydiniz ya annemin verdiği kumaşlar bunlar değil nerede diye ya da görümcende gördüğünde annemin verdiği kumaş sana gelmiş karışmış bendekini sana vereyim benimkini bana ver diye

O laflardan sonra gıdıp o ıslerı yapınca sana o lafları soyleme yuzunu buluyor. Eltı kımkı sıze emır verebılıyorr ne demek yapmak zorundasın. Keske gıtmeseydın bak kızınca nasıl geldı oda mecbur yapacagını kabul etmıs demıstır eltı o yuzden bıdahakıne soz sahıbı olacak( oyle sanacak yanı). Aradıgında pardonda o evde aksama kadar yasayan sensın oturun kv yle temızleyın ben hamıleyım hastayım hemde, hıc bısey yapamam cok ıstıyorsan sende yapma deseydın. Sana carladıgındada haddını bıl sen kımsın bana emır verıyorsun yapacagım varsada artık yapmam deyıp kapatsaydınn ve gıtmeseydın bıdaha arayamazdı aranızada mesafe gırerdı. Esınede anlatırken bana boyle soyledıler dıyıp uzuldugunu bellı etme anlatırken. Bana boyle dedı x bende agzının payını verdım ve o oyle yaptıgı ıcın gıtmıcem kendını ne sanıyorsa benımle ne hakla oyle konuyorsa de soru sorma fikrini sorma sadece kendı dusuncenı ve aldıgın kararı soylekı ona sadece senı tastıklemem yada tastıklememek kalsın. Yorum fırsatı verırsen senden yana olmaz
Daha neler duyacağız.
Bu arada ne yapacaksınız 22 taytı yav?
22 tayt kumaşından 6 tane mi gelmiş. Aman yarabbim matematik faciası

Bir de 22 tane taytı napçeniz yaw...

Neyse ben olsam terziye gider işin aslını öğrenir ama taytların üstüne bir bardak buzlu su içer susarım. Daha da ortak tayt diktirmem..
22 küçük tayt meselesi 😄
O değil de şu cümleyi garipseyen bir tek ben miyim? Taytları bir insana nasıl ve neden yetmez? Fazla kalem mi bu başkasından istiyorsunuz ahsjjasjja. Hem bu sıcakta nasıl sürekli tayt giyebiliyorsunuz?
😀😀 22 tayt diktiren birine 6 tayt tabiki de yetmez😀😀😀
Konu sahibi kusura bakma ama konuda en çok takıldığım şey neden 22 tayt 😱
Bi de 22 tayt için 65 lira ne kadar uygunmuş ya
Ben mağazadan tanesini 65e alıyorum neredeyse 🙈
Demek diktirmem daha mantıklı 👍🏻
bi de bu bildiğimiz tayt di mi ya hani dar olan bacağa giyilen ne biliyim 22tayt giyilmek için çok yaa
Tayt sayısı hepimize dert oldu, konu sahibinden çıt yok.
6 taytım olsa hangisini atsam diye bakarım. 22'yi aydınlatalım lütfen. Üstelik hepsi aynı kumaş.
ben de merak ettim de soramadım belki herkes biliyo da ben eksik kalmışım diye. öyle bişey varsa biz de diktirek.
Kayınvalideniz hırsızlık yapmış.
Arkasını bırakmayın.

Taytların parasını kim ödedi?
22 taytı ne yapacaksınız?
Bildiğimiz tayt mı bu 22 tane aynı kumaştan tayt?
Birilerine mi hediye edecektiniz?
Ay ilginç geldi 🤭
65 TL az tutmuş öyle ise. Nerede bu terzi bizim eve yakın mı 🙄😄
Koydurmayın kendinizi enayi yerine

Gördüğünüz an neden “aaa bu Benim taytlık kumaşım, demek anneminkilere karılmış, birini sen mi giydin, yakışmış canım, o sende kalsın, ben diğerlerini annemden alırım “ demeliydiniz

Lakin 22 tayt mı kv ne yapacak siz ne yapacaksınız apartmanda mı dağıtacaksınız
Valla o zaman şahane yapmış ne diyeyim 🙈😁

Aaaa bak bu ayrıntı benim kaçmıştı gözümden 22 tane aynı kumaştan taytı ne yapacaksın konu sahibi

Di mi yaaa
Benim bütün haftasonlarım tayt üstü tişörtle geçiyor ama çok pahalıya geliyor o yüzden 3 tane taytı yıkayıp yıkayıp giyiyorum
Alayım kumaş da diktireyim ne güzel olur
Oh be nihayet biri sormuş bu yorumu arıyodum
Of yaa ama çok merak ettim ben evden fazlaları atma peşimdeyim tam 22 tayt nedir yahu
Üstelik aynı kumaştan 22 tayt. Kafamda deli sorular. :spor:
Evet ya sormayın o ayrıntıyı az önce başka bi arkadaşın yorumuyla farkettim
Aynı kumaştan 22 tane tayt 😱
Konu sahibi niye kaçtı ki yaa sorularımız hep havada kaldı
İlginç sürekli 22 taytı giymek çok sıkıcı olmazmi yahu,görende kadincagizin giyecek kıyafeti yok
Diyecek .oysa 22 tayt :KK76:
Neye şaşıracağımı bilemedim ben de.
Nedense en garibime giden ‘tayt diktirmek ‘ oldu. Hem de 22 tane.
35 yıllık ömrümde toplam 22 taytım olmamıştır sanıyorum ki.
Nerden baksan tutarsızlık :KK70: :confused:
Şu zamanda diktirildiğine göre içlik değildir herhalde :confused: Yani dışlık bile olsa neden 22? Bari alt üst takım falan yaptırsaymış. Ama öyle olunca da en az 8-9 tane aynı kumaştan takım yapar düşünsene:KK70:
Herkesin aklında tek bir soru.

Neden 22 tayt?

Hiç üşenmedim.:KK48:

Arkadaşım nasıl yalanlayacak kumaş aynı kumaş? Birisi kalpli birisi ananas desenli değil
Kabak gibi ortada senin kumaşının olduğu zaten :olamaz:
Evet ama çok yüssüz. Bugün gititm istedim yetmiyo dedim. Yüüzne vurdum. Meğerse gitmiş eltime vermiş beş tane. Bana da
O değil de şu cümleyi garipseyen bir tek ben miyim? Taytları bir insana nasıl ve neden yetmez? Fazla kalem mi bu başkasından istiyorsunuz ahsjjasjja. Hem bu sıcakta nasıl sürekli tayt giyebiliyorsunuz?
Ben tesettürlü biriyim eteklerimin altına giyiyorum tayt dediğim de kısa bir şey evdede giyilecek serin tutucak şekilde

Bana 6 tayta 65 tl uygun geldi, sizin hesapta bir sorun olmasin.
Gecen sene paca diktirdim 8 tl verdim ya.
Ki 65 tl yi de eger kv verdi ise sizinkilerden tirtiklamasi makul geldi.

Tabi ki her harukarda size yalan soylenmis, bu durumda bir dahaki sefere kendi isinizi kendiniz gorun ve hem iciniz rahat olsun, hem de kv ile is yapmamis olun.

Annemler bana birZ kumaş verdi, kendime tayt yapayım diye kv dede vardı söyledim götürdük terziye. Taytlar verdi benim veridğim kumaşlardan çıkması gereken taytlar yok. Sordum bilmiyırum dedi. Gelen poşetin üstünde dr 65 yazıyo yani toplamda 65 tl tutmuş 21 ya da 22 tane çıkması gerekiyo bana gelen 6 tayt. Sordum bilmiyorum dedi eveledi geveledi. Sonraki gün gittim ınlar baktım görümcemin üstünde tayt benim verdiğim kumaş. Sordum söyledim lafı yine eveledi geveledi. Ben bunun peşini bi yandan bırakmak istemiyorum bi yandan da iki patça kumaş boşver diyorum. Ben ona gidip taytlarım yetmiyo fazla varsa bana iki üç tane verirr misin demeyi düşünüyorum. Ne yapmalıyım sizce sormalı mı yoksa boşvermelimiyim
22 tane tayt mi diktirdiniz ??

Back
X