• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beni salak yerine koyan kv

Beneim kaynananam çok yalancı bit kadın sorsamda kavga çıakrıp beni haksız yapar eşime de karın bana hırsız damgası vurur der bundan dolayı fazla tayt var mı diyeceğim
Ya çok özür dilerim ama şu büyülttüğüm kısma çok güldüm... Ne hale sokuyorlar insanları abuk subuk şeylerden... siz fazla tayt var mı diyince var demezki. anlayacağınızı düşünür.(şimdi okudum devamını, bu yorumu saymayın istemişsiniz)

Son düzenleme:
Senin tayt a Göz diken Şahıs demekki Zavallı..Bende Anlam veremediğim bir olay yaşadım 🙄 Eşim Annesi pazar a çıkacak diye beni annesinin yanına yolladı Çarşıdan Gömlek pantolon bakın dedi, Ben ilk inde istemedim Israr edince kabul etmek zorunda kaldım.
Sabah çıktım gittim temizlik yaptım carsıya gidelim dedi ıvır zıvır aldık Sen birşey almayacak mısın dedi? Sözde kayinvalidem bana gömlek pantolon alacak Çöp olan 10 liralık t-shortler e baktı bunlar ince giydirmez dedi Sonra evde giymelik ince kumastan basma mıdır nedir ondan aldı eve geldik... Eşime dedim bir daha asla annenle çarşı pazar gitmem...

tayt sayısı sabiti= konusahibine verilen tayt+ kv nin çorladığı tayt+ eltiye kv tarafından çorlanan tayt+ görumcenin giydiği tayt
=22

terziye verilen para= 65 (buyuk ihtimal 66 ama duz hesap 65 alınmış, bence kv vermiş)

terziye verilen para/tayt sabiti= 66/22=3

gelinin bu olay sonucu tayt başına girdiği zarar formulu;
terziye verilen para/geline verilen tayt=66/6=11
11-3=8 TL

(kumaşa para verilmediği için kumaş masrafı dahil edilmemiş, problem kumaşsız ortama göre çözulmuştur.)

işsiz ötesiyim yanlız bugun:halay:

O kadar kumaşa neden sadece tayt diktirdiniz?
3 değil 5 değil 22 tane taytı 20 sene giyersiniz yahu 😄
Nasıl bir kumaş ne biliyim biraz da başka şey diktirseydiniz🙄

Neyse, ben idrak edemiyorum tam olarak🤭
Neticede kayınvalide yamuk yapmış, cezasını kesmeli. Bir bundan eminim 🤭

İyide benden isteseydi ben verirdim. Gititm söyledim yetmiyo bana dedim bana çok az geldi dedim. Eltime beş tane vermiş amaç neyse artık. Üç tane daha tayt aldım ondan . Hatasını yüzüne vurunca kabul etti. Keşke ayrı ayrı koysaydık poşetlere falan dedi. Bende brnim babam kolay kazanmıyo babamın kumaşı olduğu için daha değerli gözimde normalde böyle şeylerin peşine düşücek biri değilim dedim
.

Toplam 11 oluyor eltininkiyle, diğerleri nerede peki ?

tayt sayısı sabiti= konusahibine verilen tayt+ kv nin çorladığı tayt+ eltiye kv tarafından çorlanan tayt+ görumcenin giydiği tayt
=22

terziye verilen para= 65 (buyuk ihtimal 66 ama duz hesap 65 alınmış, bence kv vermiş)

terziye verilen para/tayt sabiti= 66/22=3

gelinin bu olay sonucu tayt başına girdiği zarar formulu;
terziye verilen para/geline verilen tayt=66/6=11
11-3=8 TL

(kumaşa para verilmediği için kumaş masrafı dahil edilmemiş, problem kumaşsız ortama göre çözulmuştur.)

işsiz ötesiyim yanlız bugun:halay:
Harika

Tek seferde 14 tane bone alıp beni şaşırtan kayınvalidemi solladınız, tebrik ederim.
Bence sormaya hiç değmez, bundan sonra ona göre davranırsınız.Hiç yüz göz olmayın.

Açıkçası terzinin dürüst olacağını düşünmüyorum minareyi çalan kılıfını hazırlar hesabı konuşmuştur terziyle açık vermez bence daha önce başıma geldi çünkü başka meselede kaynanam yıllar sonra ağzından kaçırdı.

Senin tayt a Göz diken Şahıs demekki Zavallı..Bende Anlam veremediğim bir olay yaşadım 🙄 Eşim Annesi pazar a çıkacak diye beni annesinin yanına yolladı Çarşıdan Gömlek pantolon bakın dedi, Ben ilk inde istemedim Israr edince kabul etmek zorunda kaldım.
Sabah çıktım gittim temizlik yaptım carsıya gidelim dedi ıvır zıvır aldık Sen birşey almayacak mısın dedi? Sözde kayinvalidem bana gömlek pantolon alacak Çöp olan 10 liralık t-shortler e baktı bunlar ince giydirmez dedi Sonra evde giymelik ince kumastan basma mıdır nedir ondan aldı eve geldik... Eşime dedim bir daha asla annenle çarşı pazar gitmem...
Kendi kızına nasıl peki yada eşine onlarada mı böyle şeyler alır?Eşimin annesiyle nişan alışverişine gittiğimizde yok o pahalı bu pahalı alacağı bir takım elbise zor aldı.Eşime onun bunun eskilerini layık görür kızı içinde mağazaya gidip hamile kıyafeti bakar 🤭

Back
X