kıyamamcanım benim çok içten yazmışsın.bazı insanlar sevgilerini dışa vuramazlar.eminimki annende seni seviyordur.evin küçüğü daha çok sevilir ya hep.büyük çocuk biraz daha abla abi rolündedir ya.belki senin annende öyle davranıyordur canım.sevmez olur mu bi anne evladını hiç:26:
Seni utandirdigim icin Ozur dilerim demissin cnm ne oldu ki? Birde hic konusmayi denedin mi annenle
Biz annemle konuşup anlaşamıyoruz canım olmuyor denedim...
Ben onu utandıracak bişey yapmadıgımı düşünüyorum onun istemediği biriyle beraberim diye hayatımı alt üst etmeye çalışıyor onu artık tanıyamıyorum..
irvaa cok uzuldum hatasiz kul olmaz ... onemli olan bir annenin evladini hatalariyla bile bagrina basmasi ... yasadiklarin agir seyler zaman gecsede icindeki o yara gecmez tibbi bir destek almalisin
Erkek arkadasini neden istemiyor peki
Erkek arkadaşım çalışmama izin vermiyordu okumuyordum zaten evde boş boş oturuyorum diye annemle her saat kavga ediyorduk işe gir diye üstüme geliyordu.. Tamam dedim anne iş bakmaya çıkıyorum dedim. Çıktım evden 2 3 yere başvurumu yaptım erkek arkadaşımda okey dedi duruma. Çalış dedi.. Annem ben iş bakarken napmış etmiş aramış çocugu bi ton küfürler hakaretler etmiş halbu ki biliyordu işe gireceğimi.. Neden yapıyor bilmiyorum annemin sorunları var gibi hakaretler ediyor bizi çok aşşağılıyor.. Demediği laf kalmadı Beni bu evde istemiyormuş gitmemi istedi ne yapıcam bilmiyorum...
Bence annenin bukadar yuz goz olmasina hic gerek yokmus. Eger cok istiyorsa erkek arkadasinin nasil biri oldugunu sora sora ogrenurdi. Eger sana bi yanlisi varsa o zaman annen karsina cikar acik acik konusurdu. Belki annenin bir takim ruhsal sorunlari vardir senin bilmedigin cnm. Baban hayatta mi cnm eger oyleyse o bisey demiyor mu
çok üzüldüm yaşadıklarınıza. benzerini yaşadım. içinizde oluşan yarayı kapatmanız mümkün değil, 10 yaşımda ne kadar üzgünsem bu yaştada hala aynı mutsuzluğu yaşıyorum. en iyisi mesafeli yaşamak. umarım anlayışlı biri ile evlenir onun sevgisiyle açığınızı kapatırsınız.
Anne benim canım yanıyor.
Hiçmi hisetmiyorsun analar hissetmez mi yavruları zordayken..
Neden 2 yabancı gibiyiz bu evde...
Ne yaptım ben sana ne yaptımda bana sırtını çevirdin?
Buda yetmezmiş gibi kardeşimi de düşman ettin o küçücük kızıda dolduruyorsun yüzüme bakmıyor aşağılıyor beni..
Anne ne kadar inkar etsende ben biliyorum, sen beni hiç içten sevmedin.
Kardeşim gelirdi yanına saçlarını okşar öperdin, bende sizi izlerdim.
Birgün hatırlıyormusun küçücük bir tartışmamızı büyütüp neler söylemiştin;
''Seni doğuracağıma taş doğursaydım, utanıyorum evladım olduğundan''
Ben hatırlıyorum anne.
O günden sonrada her fırsatta bu kelimeleri söyledin...
Seni utandırdığım için özür dilerim..
Arkadaşlarım gelirdi eve, onlara gidene kadar iltifatlar ederdin,
Güler yüz gösterirdin.
Keşke sen benim evladım olsan derdin,
Senin evladın bendim anne, neden bana bi kere güler yüz göstermedin.?
Küçükken dikkatini çekmek için şebeklik yapardım karşında, seni güldürmeye eğlendirmeye çalışırdım.
Bi kez olsun bakmazdın 'sevimli değilsin, başım ağrıyor çekil şu televizyonun karşısından' demekten baska ne yaptın?
2 dk kaçırsan dizilerini ölürmüydün Anne?
Benden değerlimiydi filmlerin?
Biliyormusun o günden sonra kimin dikkatini çekmek istesem hep şebeklik yaptım, çocuk oldum bi parça sevgi için..
Herkes seni güzin abla olarak görürdü, kimin ne sıkıntısı varsa gelir sana anlatırdı, sende en samimi halinle karşındakinin ellerinden tutar ona destek verirdin,
Bana neden vermedin o destekten birazda olsa ben ne suç işledim Anne?
Sevdim, gözünde dünyanın en günahkar insanı oldum, bizi ayırmak için inat yaptın, ayıramayınca da hep küstün ilişkimi bozdun oynadın bizimle anne...
Hep senin istediğin gibi olmamı zorunlu kıldın, ama bu sefer değil Anne..
Çokmu gördün bi parça mutlulugu bana?
Ben sadece sevilmek istemiştim.
Başardın Anne teşekkür ederim. İstediğin oluyor yawaş yawaş.
Biliyormusun sayende kendimi bu evde fazlalık, gereksiz bi misafir gibi görüyorum.
Neden be Anne?
Ben evlatlık görevimi yerine getiremedim mi?
Hata yaparken neden yanımda yoktun?
Düştüm.. Kaldırmak yerine daha fazla ittin.. Aşağıladın, dövdün, küçüktüm çok küçüktüm parasız bıraktın , aç bıraktın.. Ben hatırlıyorum..
Küçükken beni dövmüştün kardeşime vurdum diye,
Yemek vaktiydi, herkesi sofraya aldın, benim yemeğimi tuvalet kapısının önüne bıraktın ''sen buraya layıksın'' dedin..
Çok utanmıştım..
Tuvaletin bi kenarına kıvrılıp yiyemedim o yemeği kusura bakma ANNE..
Bütün gece yorganımın altına saklanıp ağlamıştım, çok utanmıştım, çok ezilmiştim anne...
Hala o günü hatırlar gülersiniz kardeşimle, dalga geçersiniz... Bense susarım..
Biliyormusun Anne o gün anlamıştım aslında bu evde, o masada fazlalık olduğumu...
Zaten birkaç yıla kalmaz gidecektim evinden, kovmana, aşağılamana gerek yoktu...
BENİ SEN KADAR KİMSE ÜZMEDİ BE ANNE, HİÇ KİMSE...
Anne benim canım yanıyor.
Hiçmi hisetmiyorsun analar hissetmez mi yavruları zordayken..
Neden 2 yabancı gibiyiz bu evde...
Ne yaptım ben sana ne yaptımda bana sırtını çevirdin?
Buda yetmezmiş gibi kardeşimi de düşman ettin o küçücük kızıda dolduruyorsun yüzüme bakmıyor aşağılıyor beni..
Anne ne kadar inkar etsende ben biliyorum, sen beni hiç içten sevmedin.
Kardeşim gelirdi yanına saçlarını okşar öperdin, bende sizi izlerdim.
Birgün hatırlıyormusun küçücük bir tartışmamızı büyütüp neler söylemiştin;
''Seni doğuracağıma taş doğursaydım, utanıyorum evladım olduğundan''
Ben hatırlıyorum anne.
O günden sonrada her fırsatta bu kelimeleri söyledin...
Seni utandırdığım için özür dilerim..
Arkadaşlarım gelirdi eve, onlara gidene kadar iltifatlar ederdin,
Güler yüz gösterirdin.
Keşke sen benim evladım olsan derdin,
Senin evladın bendim anne, neden bana bi kere güler yüz göstermedin.?
Küçükken dikkatini çekmek için şebeklik yapardım karşında, seni güldürmeye eğlendirmeye çalışırdım.
Bi kez olsun bakmazdın 'sevimli değilsin, başım ağrıyor çekil şu televizyonun karşısından' demekten baska ne yaptın?
2 dk kaçırsan dizilerini ölürmüydün Anne?
Benden değerlimiydi filmlerin?
Biliyormusun o günden sonra kimin dikkatini çekmek istesem hep şebeklik yaptım, çocuk oldum bi parça sevgi için..
Herkes seni güzin abla olarak görürdü, kimin ne sıkıntısı varsa gelir sana anlatırdı, sende en samimi halinle karşındakinin ellerinden tutar ona destek verirdin,
Bana neden vermedin o destekten birazda olsa ben ne suç işledim Anne?
Sevdim, gözünde dünyanın en günahkar insanı oldum, bizi ayırmak için inat yaptın, ayıramayınca da hep küstün ilişkimi bozdun oynadın bizimle anne...
Hep senin istediğin gibi olmamı zorunlu kıldın, ama bu sefer değil Anne..
Çokmu gördün bi parça mutlulugu bana?
Ben sadece sevilmek istemiştim.
Başardın Anne teşekkür ederim. İstediğin oluyor yawaş yawaş.
Biliyormusun sayende kendimi bu evde fazlalık, gereksiz bi misafir gibi görüyorum.
Neden be Anne?
Ben evlatlık görevimi yerine getiremedim mi?
Hata yaparken neden yanımda yoktun?
Düştüm.. Kaldırmak yerine daha fazla ittin.. Aşağıladın, dövdün, küçüktüm çok küçüktüm parasız bıraktın , aç bıraktın.. Ben hatırlıyorum..
Küçükken beni dövmüştün kardeşime vurdum diye,
Yemek vaktiydi, herkesi sofraya aldın, benim yemeğimi tuvalet kapısının önüne bıraktın ''sen buraya layıksın'' dedin..
Çok utanmıştım..
Tuvaletin bi kenarına kıvrılıp yiyemedim o yemeği kusura bakma ANNE..
Bütün gece yorganımın altına saklanıp ağlamıştım, çok utanmıştım, çok ezilmiştim anne...
Hala o günü hatırlar gülersiniz kardeşimle, dalga geçersiniz... Bense susarım..
Biliyormusun Anne o gün anlamıştım aslında bu evde, o masada fazlalık olduğumu...
Zaten birkaç yıla kalmaz gidecektim evinden, kovmana, aşağılamana gerek yoktu...
BENİ SEN KADAR KİMSE ÜZMEDİ BE ANNE, HİÇ KİMSE...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?