Beni sen kadar kimse üzmedi be anne, hiç kimse...

geçmiş olsun canım cokk üzüldümm bebeğine çokk inan anlıyorum... bazı ınsanlar abarttıgımızı düşünüyolar ama gercekten dogru bunlar.. böyle analar cokk annemle hala küsüm, kız kardeşim yanıma yaklasmıyor onuda küstürdü bana 2 haftadır birbirimizin yüzüne bakmadık bir kez ne yapıcam ben inanın bilmiyorum:'(

Canım ne kadar güzel yazmışsın okurken yaşadıklarım tekrar gözümün önüne geldi.. Rabbim yardımcımız olur inşallah ana sevgisizliği o kadar zor ki... yaşamayan kimse anlayamaz..

bence sen bir yolunu bulup ayaklarının üstünde duracak kadar para kazanmaya çalış yada seni sevdiğini söylediğin kişiye durumu anlatmışsın herhalde o bi çare bulsun yaşın musait evlenebilirsin böylece iki tarafta kırılmamış olur...niyeti ciddiyse evlenir yok dğeilse onun bunun için ailenle aranı bozma geçinmeye çalış ölümlü dünya birde annene pskiyatrik bir tedavi alması konusunda ikna et yada çaktırmadan sakinleştirici rahatlatıcı bitkisel çaylardan filan ikram et..başka çaren yok.. Allah yardımcın olsun..

Ben iyi bir evlat oldum, erkek kardeşimde öyle. Hep ağırbaşlı çalışkan olduk. O ise daha taze genç kız edalarında hep insanların şaşkın bakışlarına sahip oldu. Egosu o kadar büyükki, kendi menfaatleri uğruna evladının mutluuğunu geleceğini yalanlarla silip ohhh diyebilecek bi kadın. Onu yıllarca insanlara karşı koruduk, annemizdir diye. Ama annelik bu diilmiş. Benim nişanlılığımı düğünümü bana zehir etti , sırf onun egosunu okşayacak şeyler yapmadım diye.
Nişanımın ertesi günü nişanlımın ailsini ziyarete gidecektik üstümü giyindim hazır onu bekliyordum, bana diyorki 'tabi senin üstüne giyecek bi sürü şeyin var' sonra bi hışımla bütün dolabını dağıttı. Bu ve bundan beter binlerce şey. Bana o gelinlik kefenin olcak bile dedii yaa. Ve bnm düğünüme bile gelmedi. Anlatamayacağım bi sürü acı yaşattı bana ve biz buna annemi diyoruz hala . Kardeşimde bende mayıstan beri görüşmedik onunla.. Halbuki ona canımı verirdim eşim de kardwşimde aynı, seçimleri egosu ona evlatsız kalmayı getirdi... çok çabaladık biz emek verdik kardeşimle eşimle ama uğraşılacak bi insan diil. Nişanlıyken bana iftira atıp bizii ayırmaya bile çalıştı, ben mutlu olamazsam yanarsam sende yanacaksınn dedii. Bu kadarını bi anne kızına yapamaz. Bi anne en azından kızı hakkında kendi namusu hakkında yalan sölemez. Onu nerdeyse hergece rüyamda görüyorum, bazen kabus bazen de egosondan arınmışş annem olarak ona sarılıyorum, ben annemi özlüyorum egosunu diil..

Kızlar bi çocuk doğuranlar var , bi de anne olanlar...

giysi için dolap dağıtmak...şaşırdım..allah eşinle mutluluk versin..annenin tedaviye ihtiyacı var..

kızlar anlattıklarınızı anlamakta zorlanıyorum...
ne değişik anne profilleri varmış..kesinlikle psikolojik ve nörolojik durumlar bunlar..
anne olan birinin bunları yapması hiç te normal değil..belliki bilerek yapılmamış ama sizleri çok üzmüş..
allah yardımcınız olsun..

tatlım belki de sen bazı şeyleri yanlış tarafından görüyorsundur.bazı annelerde mükemmeliyetçilik vardır,yaptığı şeyler yanlış olabilir ama inan senin kötülüğünü istemiyordur.hep senin mükemmel olman için uğraşıyordur ve seni bu kadar farkında değildir.bende anneyim 2 tane evladım var inan bana evlat candan öte bişey.dünyadaki hiçbir duygu hiçbir aşk evlat sevgisinin önüne geçemez.bunu anne olduğunda anlıyacaksın.yazdıkların beni çok üzdü .sana tek tavsiyem bize yazdığın bu yazıyı annene ver.inan bana hatalı davrandığını ve seni kırdığını farkedecektir.

offff cok uzuldum gercekten ya allah sabır versın.....

Okuduklarım beni çok üzdü.Bazen en sevdiklerimiz en güvendiklerimiz canımızı en çok yakanalar oluyor.

anneler cocuklarını severler anne olunca anlarsın klasik olacak ama

Tüm anneler çocuklarını sever ama bir anne nasıl olurda çocuğunun yemeğini tuvaletin kapısına koyup sen buraya layıksın diyebilir ki?
Doğurdu diye çocuğu diye annesi diye kimse kimsenin hakimiyetini eline alamaz. Tüm anne baba çocuğunun iyi olmasını ister ama bu şekil aşağılamaya hiç bir ailenin hakkı yok bence.
Ben kızıma bırak tuvaletin kapısına yemeğini koymayı onu masaya almamaya bile içim el vermez. Yanlış birisiyle beraber olabilir onuda kızına anlatma biçimi vardır alır karşısına eğrisi doğrusu neden karşı geldiğini bir güzel anlatır. Bu tür yapan aileler yüzünden milyonlarca genç kız evden kaçıp kötü yollara düşüyor. Konuşmak yerine kötü söz hakaret vb. şekilde davranışlar yüzünden evden kaçırıyorlar çocuklarını.

Umarım evlenip mutlu olmussundur annen senin calismani ve evlenmemeni istiyorsa para istediği için olabilir diye düşünüyorum ve muhtemelen kimseyi istemeyecekti. Eskiden onun hayatında yaşadığı kötü şeyler yüzünden bu halde olabilir sana bunları yapmaya hakkı yok tabiki ama demek onun da psikolojisi aslinda iyi değil ki bunları yapmış.

5 yıl öncesinin konusunu nerden buldunuz merak ettim?

Umarım mutlu bir annedir şimdi
Offff ana var ana var işte..bazen en yakınımızdakiler en büyük imtihan olabiliyor işte.

Annenizin Öz Olduğuna Emin misin?

Diğer Kardeşine Böyle Davranmıyorken Sizle Alıp Veremediği Ne

İstenemeyen Bir Gebelik miydi,Yoksa Babanızı Sevmiyormuydu O Dönem Ne Bileyim Aile İçi Huzursuzluk Filan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…