beni sevdiğini gerçekten nasıl anlarım

sekerlisulusalca

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2016
2
0
1
kısa süre önce tanıştık, bir çıkarının olduğunu düşünmüyorum ama inanamıyorum beni sevdiğine çünkü bana göre baya yakışıklı, tanışalı kısa süre olmasına rağmen sürekli beni sevdiğini söylüyor. yani insanlar kötü şüphelensem mi bilemedim.

Şu olaya bir nokta koyayım artık her yakışıklı dediğin insan herkese göre yakışıklı değil güzellik göreceli bir kavramdır,her insan tipe bakarak ilişki yaşasa buna aşk denmezdi ,sevmediğine şüphen varsa ki kısa süre olmuş diyorsun şuan hoşlantı olur hemen seven insana inanmam zaten.

Şu olaya bir nokta koyayım artık her yakışıklı dediğin insan herkese göre yakışıklı değil güzellik göreceli bir kavramdır,her insan tipe bakarak ilişki yaşasa buna aşk denmezdi ,sevmediğine şüphen varsa ki kısa süre olmuş diyorsun şuan hoşlantı olur hemen seven insana inanmam zaten.
tamam doğru bazı güzellik-çirkinlikler göreceli, bazıları genel tarafından kabul görmüş ( şükrü özyıldız mesela genel tarafından kabul görmüş) ,
ben de hemen seven insana inanmam diyorum inanmak istediğim yaşayan var mı diye danışmak istedim

tamam doğru bazı güzellik-çirkinlikler göreceli, bazıları genel tarafından kabul görmüş ( şükrü özyıldız mesela genel tarafından kabul görmüş) ,
ben de hemen seven insana inanmam diyorum inanmak istediğim yaşayan var mı diye danışmak istedim
Şimdi danışsan bile bir faydası olmayacağını düşünüyorum her erkek,kadın aynı değil sonuçta mizaç ve fıtratı farklıdır sen sadece zaman tanı karakterini ve davranışlarını incele,en basiti hemen 2-3 haftada cinsel mevzuyu açarsa ordan belli eder zaten kendini.

canım bir süre hareketlerini gözlemle bence. sana nasıl bakıyor, seninle nasıl konuşuyor, 2-3 hafta sonra ilgisi sönerse anla ki aşık değil. aşık olan insan değer verir, önemser, ilgilenir, hatta kimine göre kıskanır, başkalarına karşı korumaya çalışır vs. ama ilgisizse, sürekli bahanelerle seni geçiştiriyorsa aşık falan değil arkadaşımm

Back
X