• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beni sevdiğini sanmıştım, başka biri varmış.

Haklısınız ne deseniz. Farkındayım. Ama seviyorum işte.
Bu sevmek değil bu takıntı.
Bunca aşağılamaya karşı ortada sevgi barınmaz.
Aklınızı başınıza alın ve her yerden engelleyin o gereksiz insanı.
Onun fiziği senin karakterin güzel ne ya?
Böyle bi yüzsüzlük olamaz. Nerenin prensi bu?

Gormediginiz, hic vakit geciremediginiz bir adama nasil asik oldunuz? Peki o vicik vicik muhabbetler, yok yol parasini ode, hesap odemedi, sana donerim falan ne? Ergenlik donemi cocuklari bile kabul edemez. Koca kadinsiniz. Aklinizi basiniza devsirin.

İyi akşamlar kızlar. Lütfen bana yardım edin deliricem. Yaklaşık 6 yıldır bu forumu okurum takip ederim. Yardımınıza ihtiyacım var. Ben 30 yaşındayım, öğretmenim. 2 ay önce bir hocam beni biriyle tanıştırmak istedi. Ciddi bir ilişki istiyor, sana göre dedi. Face den baktım beğendim. O da öğretmen 32 yaşında. Konuşmaya başladik. İlk başta herşey iyiydi. Aşık oldum ona. O başka şehirdeydi. Beni sevdiğini ciddi düşündüğünü söyledi. Düğün evlilik her seyi konuştuk. Bayramdan sonra beni görmeye gelecekti. Bu arada çok bencil biri olduğunu düşündüm. Bazen aşağılıyor hakaret ediyordu. Beni beğenmediğini ima ediyordu.Ben tepki gösterince özür diliyor, seni kaybetmek istemiyorum diyordu. Birgün eski sevgilisinden bahsetti tartıştık. Seni sevmiyorum dedim. Halbuki seviyordum herşeye rağmen. Sonra uzaktan ilişkiden yıprandığını söyledi. Elini tutamıyorum bile dedi. Ben yanina gelene kadar ilişkimizi askıya alıyorum dedi. Ben de böyle bir şeyi kabul edemem dedim. Ben yüzyüze görüşene kadar bisey demiycem dedi.Sildim face den. Beni her yerden engellemiş. Arayamıyorum bile. Sadece mesaj atılıyordu. Ben de ne yaptığını sanıyorsun falan yazdım aradı. Beni bekle gelicem yanına dedi. Kızlarin peşinde koşmaktan yoruldum, kendi memleketimden birini bulucam dedi. Eğer gelmemi istiyorsan yol masraflarımi karşıla dedi. Ya da sen benim yanıma gel dedi.Ben de sen ne sandın beni dedim kapattım. Dün bana bir kızla sarmaş dolaş fotosunu gönderdi. Yakışıyor muyuz, düğünümüze beklerim yazmış. Böyle olmasını sen istedin demiş. Hiç aklına gelmedim mi dedim. Yoo, seni de sevmedim onu da sevmiyorum. Bi yanlışını görürsem onunda bırakıcam yazdı. Ama bu kızla olmazsa sana geri dönücem, madem seviyorsun bekleyeceksin dedi. Bisey demedim. Bugün dayanamadım mesaj attım. Nolur hepsi şakaydı de dedim. Aradı. Şaka falan değil dedi. Onu seviyorum ama olmayacak gibi dedi. 4 kere buluştuk hesabı hiç ödeyim falan demedi dedi. Evlenene kadar 5 bin harcatır bu dedimEbeymiş kız. Hoşlanıyorum fiziği güzel, ama senin de karakterin güzel, akıllısın karar veremedim fizik mi karakter mi dedi. Bu kızla olmazsa sana geri dönsem olur mu dedi. Olmaz diyorsan başkasını bul dedi.Ben olur dedim. Ne salaksın sen ya bana biri böyle yapsa yüzüne bakmak dedi. Ben de seviyorum demekki dedim. Seven kazanır bekle dedi. Biliyorum kızacaksınız ama kendime söz geçiremiyorum. Canım yanıyor.
Öğretmen olacaksın bir de hayretler içinde kaldım neyin kafasını yaşıyorsun kendine gel be 2ayda ne sevmesi böyle bir adamın kocan olmasını çocuklarına baba olmasını gerçekten istiyor musun aklım almıyor Allah akıl fikir versin sana irade versin

kardeş vala kusura bakma da inan ilk okul aşkı flört zamanı gibi bu ne saçmalık böyle çok ilginç bide öğretmensiz neden bu kadar aciz duruma düşürdün kendini erkek mi yok sana bırak gitsin adam bide hesap ödetme peşinde böyle erkek mi olur evlensen bu kendisine batıracak tiplerden

Şakaysa hiç komik değil, gerçekse içler acısı.
30 yaşında bir öğretmenmişsiniz çok özür dilerim ama sene bitti devreler mi yandı?
Siz kıymet vermezseniz kimse size kıymet vermez onunla bununla gezeyim sana geri döneyim der densiz. Siz önce kendinizi alın karşınıza bir konuşun, sen değerlisin, değerli hissettmek için bu adama veya hiç bir adama ihtiyacın yok kendi başına biricik ve özelsin , deyin.
Ne demek sarmaş dolaş foto atmak düğüne gel demek! Bre deyyus seni alırım ayağımın altına ilgisizliğimle döverim.
Hem kaba , hem paracı, hem cahil, hem yol yordam bilmez, gerisi küfüre gidiyor söylemeyeceğim.
Siz yakıştırıyor musunuz kendinize bu muameleyi?

Gormediginiz, hic vakit geciremediginiz bir adama nasil asik oldunuz? Peki o vicik vicik muhabbetler, yok yol parasini ode, hesap odemedi, sana donerim falan ne? Ergenlik donemi cocuklari bile kabul edemez. Koca kadinsiniz. Aklinizi basiniza devsirin.

ya bide o var dimi?
hiç görüp iki hoşbeş etmeden ne sevgisi bu:KK53:

Keşke şaka olsaydı. Vallahi gerçek. Gerçek olmasa yardım istemezdim sizden.

Canım kendine yazık etme. Görünen köy kılavuz istemez. Ne aşkı, ne sevgisi... Bence sakın bir daha görüşme karşında anormal bir insan var. Belki şuan sana zor gelecek ama sonu daha ferah olur inan. Her şerde bir hayır vardır. Boşver onu yoluna bak.

Back
X