• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beni sevdiğini sanmıştım, başka biri varmış.

Yoo, seni de sevmedim onu da sevmiyorum. Bi yanlışını görürsem onunda bırakıcam yazdı. Ama bu kızla olmazsa sana geri dönücem, madem seviyorsun bekleyeceksin dedi. Bisey demedim. Bugün dayanamadım mesaj attım. Nolur hepsi şakaydı de dedim. Aradı. Şaka falan değil dedi. Onu seviyorum ama olmayacak gibi dedi. 4 kere buluştuk hesabı hiç ödeyim falan demedi dedi. Evlenene kadar 5 bin harcatır bu dedimEbeymiş kız. Hoşlanıyorum fiziği güzel, ama senin de karakterin güzel, akıllısın karar veremedim fizik mi karakter mi dedi. Bu kızla olmazsa sana geri dönsem olur mu dedi. Olmaz diyorsan başkasını bul dedi.Ben olur dedim. Ne salaksın sen ya bana biri böyle yapsa yüzüne bakmak dedi. Ben de seviyorum demekki dedim. Seven kazanır bekle dedi. Biliyorum kızacaksınız ama kendime söz geçiremiyorum. Canım yanıyor.

Gerekirse ulke degistir ama bu manyagi sevme.

Erkeklerin bu dengesizligine artik bir dur demek gerek.

Bu adam seni süründürür hemen kendine gel ne kadar saçma olduğunun farkindasin zaten sen .....heryerden engelle ve bir daha muhattap olma.Bu adam nasıl bir adam yol masrafimi karşıla ne demek ya burda zaten belli etmiş kendini diğer kısımları yazmayım bile.

Gercek oldugunuza inanmiyorum
Keske universite sinavinda ogretmen olmak isteyenlere ekstradan karakter testi de yapilsa
Yuh yani kocaman yuh

İnsan yokluktayken böyle hatalar yapabilir.
Destek olan, sizi seven size ilgi gösteren birinin varlığı güzel bir şey.
Bazen elimde bu var baskasını bulamam korkusu oluyor. Ama yine de, bu kişinin yaptıkları terbiyesizlik, edepsizlik, saygısızlık, karaktersizlik... artık ne derseniz diyin.
Ama size böyle davramasına izin vermeyin. Hiç bir şekilde de iletişime geçmeyin. Daha yüzünü görmemişsiniz, ne aşkı ne sevgisi, bu yokluk baska bişe degil.

Eğer gerçekse yazdıklarınız, sorun erkek arkadaşınız değil sorun sizsiniz maalesef. Siz izin verdikçe böyle arsız, asalak erkekler herzaman zarar verirler size. Sağlıklı düşünemiyorsunuz belli ki.. Acaba diyorum psikolojik yardım mı alsanız?

Çok sevdim. İnandım güvendim.
Bunun nesine inandın güvendin.Ne demek o olmazsa sana dönebilir miyim
Hadi düşünülür de denilmez yani bu.Bunu duydugun halde nasıl olur diyebildin.Sendeki onur paspas mi?Bunu mu reva görüyorsun kendine?Ya insanin hadi cani yanar da olur demiş ya.Bu kadar saf olma.Kiymet bilirler sanma.Bocek gibi ezer gecerler.Boyle elde edeceğini sanıyorsan yanılıyorsun.Erkeklerin onursuz kızlar işine gelse de sevmezler.
Burda yazılanlar umarım seni kendine getirir.Boyle böyle egosu şişiyor bunların.

arkadaşım, ailenden uzakta mısın? geri dönmedin mi daha?
belki de çok yalnız hissettin kendini.

Back
X