bir buçuk yıllık bir ilişkiniz varmış bence bu kadar zaman içerisinde önce ben mesaj attım o atmadı keşke onu bekleseydim gibi şeyleri aşmış olmanız gerekirdi diye düşünüyorum. bunun ne önemi var ki sonuçta ? karşınızdaki insan istemeseydi mesajınıza karşılık bile vermezdi ya da ters bi cevap verir ilişkiyi orada bitirirdi. o da sizi seviyormuş ki cevap vermiş ve barışmışsınız. diğer kavgalarınıza gelince evet çok patavatsızca laflar etmiş ama bunu sizi sevmediğinden dolayı yaptğını düşünmüyorum. sevgiliniz adı üzerinde biraz "patavatsız" bir erkek belli ki sinirlendiğinde ne dediğini bilmeyen tiplerden kırıcı konuştuğunun bile farkına varamayan insanlardan. erkeklik egosunu biraz fazla büyütmüşler onun ben erkeğim bana bi şey olmaz gibilerinden. bu saatten sonra onu değiştiremezsiniz iliişkiniz boyunca belli ki bu konuşmaları çok duyacaksınız ya sevip kabullenecekseniz ya da çekemiyorum deyip gideceksiniz. bence o sizi seviyo ben olsam büyük ihtimal seviyorum deyip kabullenirdim tabi yeri geldiğinde o ettiği laflar için süründürürdüm orası ayrı =)
emin ol değişmiyorlar ben benimkini düzeltmek için yıllarımı verdim 5 yılı aşkın bir sürü bi iki ay değişmiş gibi gözüküyo sonra pat yine aynı adaaaaam=) gel de delirme. ben artık vazgeçtim değiştirmeye çalışmaktan. ama yine de sürekli iyi bir şekilde yaptığının ne kadar yanlış olduğunu anlatmakta fayda var. hani sen şöyle demiştin ya ben o zaman böyle düşünmüştüm bu kadar kötü olmuştum sevginden şüphe ettim ne olur beni şüpheye düşürme bana değer verdiğini göster kendimi çok değersiz hissettiriyorsun falan diye. alttan ala ala belki düzelir o öyle davrandığında kızmak bağırmak çekip gitmek yerine o an sana ne hissettirdğini söylesen belki durumu farkeder de vazgeçer öyle davranmaktan :S
saol canım güzel bi düşüncen var.bu yorumlarınızı dikkate alıcam bidahaki tartışmamız da inş işe yarar.çünkü kavga etmekten çok sıkıldım.hepinize çok teşekkürtabiki akıl danışmanı kafa karışıklığını anlayabiliyorum ama bize sormak yerine aynen şu şekil onada aktarsan daha güzel bi sonuç alacağına eminim.."sen bazen kırılacağımı düşünmeden sözler ediyorsun,hem inciniyorum hemde sözlerin öyle tutup çekilecek her manaya gelecek cinstenki aklımda sorular oluşuyor,benim kafa karışıklığımı çöz"de..
hiç kimsenin samimiyete karşı koyacağını zannetmiyorum..sizi seviyordur illaki ama o sözleri size söylediğinde anında kavga yaratacak tepkiler değilde sakince "ne demek istediğini açıklarsan yanlış yerlere çekmemiş olrum" dersin oda izah eder..bedavadan kavga etmemiş olursunuz..düşüncem budur..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?