7 yıllık evliyim 30 yaşındayım 2 aşılama yaptım 2 yıl önce tutmayınca ara verdim psikolojik olarak çöktüm dedim denemicem sorun eşimde spremleri 8.900 ama hareketlisi %40 bizim sorun bu 2 ay önce tekrar eşimin çok istegiyle merkez merkez gezdim ön görüşme yatım hepsi bana kesin ilkde tutar ama şansınız çok yüksek tek bile konulsa dendi bende kararımı medicalparkta verdim ve 2 haziran itibariyle yeni bi süreç başladı koşturma koşturma aman ilaçımın saati geçmesin aman yedigime dikkat edim üşütmeyim yok şöyle yok böyle neyse transferim yapıldı 3 gün hiç kalkmadan yattım onunla konuştum onu daha ilk kondugu anda çok sevdim ne oldugunu bilmeden giğtme benle kal diye çok yalvardım içimden bi his beni bırakmıcaktı yaşım gençti ya dr öyle diyodu ya 12 gün neler yaşadım nasıl geçti bilmiyorum neyse bu sabha 9 da kan verdim ve 1 saat ömrümüzü yedi hastanede geçmek bilmedi elime gelne tahlil sonucuna bakarmısınız 0.0 bune şimdi hadi açıklasın birisi dr umu aradım bana tutmamış diyo yurtdışında oldugu için ayın 12 sinde gelen kendine topla hem konuşalım neden olmamış diyo bana.Ben bitmişim hala bana neyi söylüyosunuz bile diyemedim aglamaktan

hani idrar testinde çizgi çıkmıştı hani vardın nereye gittin neden benimi sevmedin yoksa babanımı diye sordum eşimle 7 yıllık evliyim ama 7 yılda önceden çıkma nişan dalkoyun eder 14 yıldır beraberiz ilk defa agladıgını bugün gördüm dedim bizi sevmedi gitti yoksa biz onu okadar umatla bekliyoduk ki alışmıştık hep vardı o ama nasıl istemedi bizi bilmiyorum çok kötü bi şey ya birdaha bunu nasıl denerim bilmiyorum bize sadece 5.000 lira kredi kartı borcu( taksitle yaptırdık biz 4 taksit yaptılar)bıraktı ve gitti canı sagolsun nediyeyim O BİZİ SEVMEDİ AMA BEN ONU 12 GÜNLÜKTE OLSA ÇOK SEVMİŞTİM....