beni sevmedi mi sizce??????

zinal

evli mutlu ve çocuksuz :(
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2008
504
1
96
İstanbul
7 yıllık evliyim 30 yaşındayım 2 aşılama yaptım 2 yıl önce tutmayınca ara verdim psikolojik olarak çöktüm dedim denemicem sorun eşimde spremleri 8.900 ama hareketlisi %40 bizim sorun bu 2 ay önce tekrar eşimin çok istegiyle merkez merkez gezdim ön görüşme yatım hepsi bana kesin ilkde tutar ama şansınız çok yüksek tek bile konulsa dendi bende kararımı medicalparkta verdim ve 2 haziran itibariyle yeni bi süreç başladı koşturma koşturma aman ilaçımın saati geçmesin aman yedigime dikkat edim üşütmeyim yok şöyle yok böyle neyse transferim yapıldı 3 gün hiç kalkmadan yattım onunla konuştum onu daha ilk kondugu anda çok sevdim ne oldugunu bilmeden giğtme benle kal diye çok yalvardım içimden bi his beni bırakmıcaktı yaşım gençti ya dr öyle diyodu ya 12 gün neler yaşadım nasıl geçti bilmiyorum neyse bu sabha 9 da kan verdim ve 1 saat ömrümüzü yedi hastanede geçmek bilmedi elime gelne tahlil sonucuna bakarmısınız 0.0 bune şimdi hadi açıklasın birisi dr umu aradım bana tutmamış diyo yurtdışında oldugu için ayın 12 sinde gelen kendine topla hem konuşalım neden olmamış diyo bana.Ben bitmişim hala bana neyi söylüyosunuz bile diyemedim aglamaktan:(:(:( hani idrar testinde çizgi çıkmıştı hani vardın nereye gittin neden benimi sevmedin yoksa babanımı diye sordum eşimle 7 yıllık evliyim ama 7 yılda önceden çıkma nişan dalkoyun eder 14 yıldır beraberiz ilk defa agladıgını bugün gördüm dedim bizi sevmedi gitti yoksa biz onu okadar umatla bekliyoduk ki alışmıştık hep vardı o ama nasıl istemedi bizi bilmiyorum çok kötü bi şey ya birdaha bunu nasıl denerim bilmiyorum bize sadece 5.000 lira kredi kartı borcu( taksitle yaptırdık biz 4 taksit yaptılar)bıraktı ve gitti canı sagolsun nediyeyim O BİZİ SEVMEDİ AMA BEN ONU 12 GÜNLÜKTE OLSA ÇOK SEVMİŞTİM....

canım cok gecmıs olsun.. nolur bırakma boyle kendını ınan okurken ben de cok fena oldum.. ama allahtan umıt kesılmez her seyde bı hayır vardır.. bence pes etmeyın kendınıze bıraz zaman tanıyın toparlanın esınle , daha sonra tedavınıze devam edın .. ınsallah en kısa zamanda saglıklı bır evlada kavusursun..

zinalcim sana ne desem boş biliyorum ama lütfen hayırlısı nın böle olduğunu kabul etmeye çalışş seni çook iyi anlıyorum 2 gün önce aynı duyguyu bende yaşadım o koskoca negatif beni yaktı geçti şu anda da yazını okuyunca hıçkırark tekrar ağladım biliyorumm çokk zor arkadaşım ama doktorlar ne derse desin bunu bize verecek yüce Rabbim o ol demeden olmuyorr bana da çook umut verdiler kesin olur herşey süper dediler ama olmayınca olmuyomuşş lütefen daha dirayetli ol en kısa zaman da toparelan ve maddi olarakta müsayiy olduğun zaman tekrar dene rabbim inşallah 2. de yüzüne güler hatta bakarsın ona bile gerek kalmadan kendiliğinden gelir bebeişin emin ol onunda elinde olsa onu bukadar isteyen anne babaya bugün gelirdi tatlım.

BıTANEM acını negatif sonucu almış biri olarak paylaşıyorum ama beni sevmedimi deme ne olur o zaman negatif sonucu almış hepimiz bunu söyleyelim bizi sevmedimi değil tatlım o bizi çok seviyo ve sevecek ama geliceği bi vakit var yaradanım ol dediği vakit olacak bunu unutma yok bizler en fedakar anneleriz nelerden vazgeçip bu tedavimizi oluyoruz belki çoğumuz borç arç bularak umut ediyo belki diye belki bizimle kalır kucağıma alırım diye ama herşey umut bitanem bende çok üzülmüştüm ilk günlerde hatta gün geçtikçe acım geçeceğine daha da büyüdü ama hemen toparladım kendimi hayırlısı böyleymiş dedim nasip değilmiş dedim ben hep dua ettim dedim allahım sağlıklı bi evlat nasip et eli ayağı düzgün olsun dedim sonra belki sağlıksız olacaktı ben yaradanımdan böyle istedim dedim o yuzden vermedi bana dedim ve şuan kendimi toplamış gayet iyiyim vucudumu dinlendirip 6 ay sonra tekrar denemeyi düşünüyorum

Zinal, hikayeni okuyunca gerçekten çok üzüldüm biliyorum ne desek boş acın hafiflemiyecek ama ne olur allah takdiri diyip önüne bakmaya çalış bebeğin seni neden sevmesin ama rabbim verirse oluyor canım hayırlı zamanda hayırlı bir evlat sanada nasip edecektir inanıyorum kendini toparlayıp tedavini bırakma devam et derim ben hepimiz birer sınavdan geçiyoruz elimizden geleni yapmamız lazım ki gerisi yüce rabbime kalmış.

canım geçmiş olsun hayırlısı olsun ne olur böyle düşünüp kendini üzme... bir gün rabbim hepimizin yüzünü güldürecek...

canim benim ya sende ayni benim gibi cok paniksin ve sanki defalarca denemiste tutmamis gibi davraniyorsun okumadinmi diger kardesleri 9. denemeyi bile yapmis insanlar var ben hic asilamanin tuttugunu duymadim bu 1 ve senin daha ilk denemen bu 2 gerizekali drlar umit tacirleri insana ne kadar cok umut veriyolar kesin diye bir sey varmi hic bir sorun yokken normal yolla bile her ay yuzde 25 ne kesini ama tabii ikinci ucuncu denemelerde sans cok artiyo burda benim parayla isim yok devlet oduyo yani drla ticari bi durum konu degil ve dr gercekten hep gercegi soyler hatta esim bile demisti ne kadar kolay negatif haberi veriyo diye hic uzulmuyo diye hep istatiksel konusur her sey iyi olursa tutma sansi yuzde 30 veya 35 demisti 6 denemeden sonra eve bebekle gitme sansi yuzde 87 deimisti yok oyle kesin falan her sey para icin paraya gelince canim ne icin calisiyoruzki bi tatil parasi hadi iki olsun Allah size saglik versin bende cok agladim ama hemen duydugum gun sonra aklima bile gelmedi cunku hersey Allahin verecegi zaman uzulmek ona isyan olur sadece olacak inan inan

Canım hıçkıra hıçkıra okudum inan.dagıldım.
Rabbim çook büyük inan .ellerimizi boş çevirmeyecek .mutlaka bi gün bu hasret bitecek.

7 yıllık evliyim 30 yaşındayım 2 aşılama yaptım 2 yıl önce tutmayınca ara verdim psikolojik olarak çöktüm dedim denemicem sorun eşimde spremleri 8.900 ama hareketlisi %40 bizim sorun bu 2 ay önce tekrar eşimin çok istegiyle merkez merkez gezdim ön görüşme yatım hepsi bana kesin ilkde tutar ama şansınız çok yüksek tek bile konulsa dendi bende kararımı medicalparkta verdim ve 2 haziran itibariyle yeni bi süreç başladı koşturma koşturma aman ilaçımın saati geçmesin aman yedigime dikkat edim üşütmeyim yok şöyle yok böyle neyse transferim yapıldı 3 gün hiç kalkmadan yattım onunla konuştum onu daha ilk kondugu anda çok sevdim ne oldugunu bilmeden giğtme benle kal diye çok yalvardım içimden bi his beni bırakmıcaktı yaşım gençti ya dr öyle diyodu ya 12 gün neler yaşadım nasıl geçti bilmiyorum neyse bu sabha 9 da kan verdim ve 1 saat ömrümüzü yedi hastanede geçmek bilmedi elime gelne tahlil sonucuna bakarmısınız 0.0 bune şimdi hadi açıklasın birisi dr umu aradım bana tutmamış diyo yurtdışında oldugu için ayın 12 sinde gelen kendine topla hem konuşalım neden olmamış diyo bana.Ben bitmişim hala bana neyi söylüyosunuz bile diyemedim aglamaktan:(:(:( hani idrar testinde çizgi çıkmıştı hani vardın nereye gittin neden benimi sevmedin yoksa babanımı diye sordum eşimle 7 yıllık evliyim ama 7 yılda önceden çıkma nişan dalkoyun eder 14 yıldır beraberiz ilk defa agladıgını bugün gördüm dedim bizi sevmedi gitti yoksa biz onu okadar umatla bekliyoduk ki alışmıştık hep vardı o ama nasıl istemedi bizi bilmiyorum çok kötü bi şey ya birdaha bunu nasıl denerim bilmiyorum bize sadece 5.000 lira kredi kartı borcu( taksitle yaptırdık biz 4 taksit yaptılar)bıraktı ve gitti canı sagolsun nediyeyim O BİZİ SEVMEDİ AMA BEN ONU 12 GÜNLÜKTE OLSA ÇOK SEVMİŞTİM....

canım seninle konuşmuştuk benimde yarın test günüm.bende biliyorsun seninle aynı duyguları paylaşıyordum hissetmiyorum vs vs diye.

lütfen canını sıkma ben o sıfırı 2 kere gördüm hayat devam ediyor ve sağlıklı olduğun için Allaha şükret,kurban olduğum Rabbim herşeyin hayırlısını versin.a.s.

7 yıllık evliyim 30 yaşındayım 2 aşılama yaptım 2 yıl önce tutmayınca ara verdim psikolojik olarak çöktüm dedim denemicem sorun

yazdıklarını okuyunca çok üzüldüm. Allah'tan umudunu kesme. bize ne zaman nasip olacağı blli değil. o yüzden sadece gerekeni yapıyoruz. gerisi ilahi takdir. ben 36 yaşımdayım 2006 da evlendim 2007 de hamile kaldım. bir hafta süren mutluluk dış gebelik nedeni ile bitti. 2008 ağustostan beri 6 aşılama yaşadım.tedavi sorunları her ay başka şekilde karşıma çıktı. eşimin ikinci eşiyim. 12 yaşında bir oğlu var. ve ben kendimi daha kötü hissediyorum. bu süreci hep yalnız yaşadım. şimdi ilk tüp bebek denemesi ve ben çok umut ediyorum olacağını. sebepsiz infertilite daha kötü. neden olduğunu bilmiyorsun
umudunu kaybetme.dinlen. yazın keyfini çıkar.yapamadıklarını yap. içten isteyince tekrar denemeye çalış.

Sakın umutlarınızı yitirmeyin dualarımız hep hayırlısı için buda bir imtahan demek bir bebek mümkünmü annesini sevmesin tutacak inş.Buna inanıyoruz ve hayırlısı için dua edelim nolur hep

Seni o kadar iyi anliyorumki canim, bende senin gibi ilk tup bebek denememde hep olcak diyerek beni umutlandirdilar, sonucu aldimda bende ayni bu ne simdi demistim, yseilkoy sahilinde agla, agla bir ahl olmustum, benim sorunda seninkine benzer... Cok uzuldum ama kismet olmayinca olmuyo cnaim, Kesinlikle pes etme cok zorlu, ve strestli bir surec ama ne yapalim sabretcem arkadasim.. Uc, bes ya dinlen ondan sonra dondurlmuslarinal dene insallah bu sefer tutar...

çok kötü bişeymiş ya sabaha kadar uyumadım bugün uykuya daldım bebekler gördüm rüyamda her yerimi sarmış bana gülüyolardı sabah kalktıgımdada regli oldum.kızlar denermiyim bilmiyorum ama devlet raporu işi nasıl oluyo benbu tedaviye başlamadan önce zeynep kamil hastanesine gittim bana 5 yıllık sigortalı olmm gerektigi söylendi 3 aşılama yaptırmam gerektigi söylendi ropar çıkarsa bakanlık kabul ederse belli miktar öde3niyomuş degilmi aman şimdi kafamı bunlarla doldurmak istemiyorum sanki dünden beri 10 yıllık ömrüm giitti kendimi 50 yaşında gibi hissediyorumö :( böyle kimsenin olmadı dag taş tepesine çıkıp feryat etmek istiyorum eşimin yanımda olmasın tek gidip içimdeki herşeyi dökmek istiyorum konuşurken bile dikkat ediyorum onuda kırmak istemiyorum yanlış bişey söylersem eşim için kötü olur nebilim ya karmakarışık işte hepinize tşk ederim iyiki varsınız kimseyle konuşamadıklarımı burada sizinle konuşup sizden destek alarak rahatlıyo hepinize tşk ederim

geçmiş olsun Allah bidaha yaşatmasın
öncelikle doktorunuzun size yaşınız genç başarı şansınız çok yüksek demiş
ben 4 ay önce tüp yaptırdım yaşım 22 doktor bana %65 şans verdi 2 tane kondu ama tutmadı bunu ne yaşla nede başka bişeyle ilgisi var
olmayınca olmuyor işte ama Allahtan ümit kesilmez sabırlı ol

Cnm ne desem sana boş acını çok yı anlıyorum

ama belkı sana umut olabılırım bende 7 yıllık evliyim ve 7. tüp bebek denememde kısmetse bebeğimi 4 ay sonra kucağıma alıcam hiçbir zaman pes etmedım aman yoruldum demeden 7 kere dendım hep borç harç içinde yaşadık ama olsun sonunda bebeğime kavuşmak vardı benım için borcn onemı yoktu nasıl olsa odenırdı hep bebeğimi kucağımda hayal edıp onun varlıgı ile yaşamıştım gücüme sabrıma herkes hayran kalmıştı ama ben biliyordum bebeğim olucağını hiçbir zaman benım bebeğim olmıcak demedım
Dr lar benımde 6 denememdede kesın tutucak demışlerdı kısmet 7. yeymiş

Allahım inşallah en kısa zamanda meleğini kucağına versın canm arkadaşımm

ilk öncelikle geçmiş olsun canım....
bende ilk denememi yaptığım vakit 23 yaşındaydım ve dr.lar banada %70 tutar sizin bebeğiniz demişti fakat olmadı...zaten dr.larada anlam veremiyorum bu kadar umut ne diye..o zaman insan daha çok üzülüyor...
lütfen kendini çok yıpratma ben 2.denememde hamile kaldım şükürler olsun..inş sende 2.denememde hamile kalırsın...
dr.ların olur dediğinde değil rabbimin olur dediğinde hamile kalıcaksın..ve inşş en yakın zamanda evladına kavuşmanın vakti zamanı gelmiş olur...

Canım ben de 1 hafta önce sonucumu öğrendim kimyasal gebelik oluştu maalesef bebeğim beni bıraktı bu benim 4. denememdi 5. ye gücüm varmı bilmiyorum Allahtan sabır diliyorum sadece ama maalesef hiç bir zaman olacağının garantisi yok

Cnm ne desem sana boş acını çok yı anlıyorum

ama belkı sana umut olabılırım bende 7 yıllık evliyim ve 7. tüp bebek denememde kısmetse bebeğimi 4 ay sonra kucağıma alıcam hiçbir zaman pes etmedım aman yoruldum demeden 7 kere dendım hep borç harç içinde yaşadık ama olsun sonunda bebeğime kavuşmak vardı benım için borcn onemı yoktu nasıl olsa odenırdı hep bebeğimi kucağımda hayal edıp onun varlıgı ile yaşamıştım gücüme sabrıma herkes hayran kalmıştı ama ben biliyordum bebeğim olucağını hiçbir zaman benım bebeğim olmıcak demedım
Dr lar benımde 6 denememdede kesın tutucak demışlerdı kısmet 7. yeymiş

Allahım inşallah en kısa zamanda meleğini kucağına versın canm arkadaşımm

sendeki azmi tbr ederim bebeginide tbr ederim :) inş saglıklı şekilde kucagına alırsın bebişi zaten dr aynen öyle kesin gözüyle bakıyolar fosluyolar işşte benimki gibi :) napalım hayırlısı buymuş daha zamanı varmış

ilk öncelikle geçmiş olsun canım....
bende ilk denememi yaptığım vakit 23 yaşındaydım ve dr.lar banada %70 tutar sizin bebeğiniz demişti fakat olmadı...zaten dr.larada anlam veremiyorum bu kadar umut ne diye..o zaman insan daha çok üzülüyor...
lütfen kendini çok yıpratma ben 2.denememde hamile kaldım şükürler olsun..inş sende 2.denememde hamile kalırsın...
dr.ların olur dediğinde değil rabbimin olur dediğinde hamile kalıcaksın..ve inşş en yakın zamanda evladına kavuşmanın vakti zamanı gelmiş olur...

inş Rabbim olmayan herkese versin biraz vakit geçsin toparlanalım maddi manevi tekrar yaptıracam

geçmiş olsun canım,bende ilk denemem de olumsuz sonuç almıştım ama hiç karamsar olmadım.tutmayabilirdi çünkü,yola devam ettim 3ay sonra dondurulmuş transferiyle gebe kaldım çok şükür.üstelik tek embriyo ile bence inancınızı yitirmeyin bol bol dua edin,Rabbim inşallah herkese anne olmayı nasip eder:Saruboceq:durmak yok yola devam:teselli:

Back
X