- 5 Ocak 2009
- 380
- 5
- 116
canım yaa, hikayeni okuyunca gözlerim doldu. zaten çok acaip hassas biri oldum son zaamanlarda. seni coooook iyi anlıyorum. her adet öncesi rüyamda ya hamile olurdum ya bebeğim olurdu. yada adet bikac gün geciksin hemen test alırdım, testi yapmaya imkan bulamadan yine hastalık. ne ümidim vardı ne halim. yanlış tedaviler oldum. tüp bebek hakkı kazanmak için evliliğimin üç yılını bekledim, boş yere aşılamalar oldum sonra. öyle böyle 5 sene geçti. sonradan anladım ki kesinlikle pes etmemek gerekiyor. olumlu düşünmek gerekiyor. 5 sene olumsuz düşündğm hiç bir işe yaramadı. her dakka döktüğüm gözyaşları boşa gitti. ne zaman ki yeter artık olumlu olucam, rahat olucam dedim o zaman tutundu bebeğim. şimdi doğumuma 27 gün kaldı hatta bugün ilk sancılarımı yaşadım ama sorsan bana, ben hala hamile kaldıgıma inanamıyorum. hala birisi cıkıp şaka yaptık hamile değilsin diyecek diye düşünüyorum. sakın pes edip kendini yıpratma. cektiklerini cok iyi anlıyorum, sende beni anla, göreceksin hamile kaldıgında bu yaşadıklarının acısı geçecek. allah en kısa zamanda hayırlı saglıklı evlatlar versin sana ve bizler gibi bu yolda gidenlere.