beni sevmedi mi sizce??????

canım yaa, hikayeni okuyunca gözlerim doldu. zaten çok acaip hassas biri oldum son zaamanlarda. seni coooook iyi anlıyorum. her adet öncesi rüyamda ya hamile olurdum ya bebeğim olurdu. yada adet bikac gün geciksin hemen test alırdım, testi yapmaya imkan bulamadan yine hastalık. ne ümidim vardı ne halim. yanlış tedaviler oldum. tüp bebek hakkı kazanmak için evliliğimin üç yılını bekledim, boş yere aşılamalar oldum sonra. öyle böyle 5 sene geçti. sonradan anladım ki kesinlikle pes etmemek gerekiyor. olumlu düşünmek gerekiyor. 5 sene olumsuz düşündğm hiç bir işe yaramadı. her dakka döktüğüm gözyaşları boşa gitti. ne zaman ki yeter artık olumlu olucam, rahat olucam dedim o zaman tutundu bebeğim. şimdi doğumuma 27 gün kaldı hatta bugün ilk sancılarımı yaşadım ama sorsan bana, ben hala hamile kaldıgıma inanamıyorum. hala birisi cıkıp şaka yaptık hamile değilsin diyecek diye düşünüyorum. sakın pes edip kendini yıpratma. cektiklerini cok iyi anlıyorum, sende beni anla, göreceksin hamile kaldıgında bu yaşadıklarının acısı geçecek. allah en kısa zamanda hayırlı saglıklı evlatlar versin sana ve bizler gibi bu yolda gidenlere.

Aynen canım 2.olumsuz sonucumu 10 gün önce aldım.Bende çok ümitliydim bu sefer.Hıçkırarak bir hafta ağladım ama Takdir-i İlahi işte.Olmayınca olmuyo.Benide sevmedi sanırım.Hala ağlıyorum.Seni okuyunca daha kötü oldum.RABBİM uğraştırmadan tezine bizede tüm isteyenlere de nasip etsin inşallah...

Derlerkı bebekler yukarıda durup anne babalarını seÇerlermıŞ olmadı benıde ıstemedı bebeĞım ılkınde tutundu gelıŞım gerılıĞı vardı ıkıncısınde tutundu kalbı atmadı ÜÇÜncÜsÜnde tutnmadı bana bıle benı hıÇmı hıssetmedı hıÇbırımı ıstemedı bılmıyorum nıye benı eŞımı ıstemedıler bılmıyorum nerede hata yapıyorum neyı eksık yapıyorum nıye bızı anne babaları olarak seÇmıyolar bılmıyorum sadece rabbımden ıstıyorum bende anne olmak ıstıyorum

canım yaa, hikayeni okuyunca gözlerim doldu. zaten çok acaip hassas biri oldum son zaamanlarda. seni coooook iyi anlıyorum. her adet öncesi rüyamda ya hamile olurdum ya bebeğim olurdu. yada adet bikac gün geciksin hemen test alırdım, testi yapmaya imkan bulamadan yine hastalık. ne ümidim vardı ne halim. yanlış tedaviler oldum. tüp bebek hakkı kazanmak için evliliğimin üç yılını bekledim, boş yere aşılamalar oldum sonra. öyle böyle 5 sene geçti. sonradan anladım ki kesinlikle pes etmemek gerekiyor. olumlu düşünmek gerekiyor. 5 sene olumsuz düşündğm hiç bir işe yaramadı. her dakka döktüğüm gözyaşları boşa gitti. ne zaman ki yeter artık olumlu olucam, rahat olucam dedim o zaman tutundu bebeğim. şimdi doğumuma 27 gün kaldı hatta bugün ilk sancılarımı yaşadım ama sorsan bana, ben hala hamile kaldıgıma inanamıyorum. hala birisi cıkıp şaka yaptık hamile değilsin diyecek diye düşünüyorum. sakın pes edip kendini yıpratma. cektiklerini cok iyi anlıyorum, sende beni anla, göreceksin hamile kaldıgında bu yaşadıklarının acısı geçecek. allah en kısa zamanda hayırlı saglıklı evlatlar versin sana ve bizler gibi bu yolda gidenlere.

amin canım Raabim hepimize nasip etsin

Aynen canım 2.olumsuz sonucumu 10 gün önce aldım.Bende çok ümitliydim bu sefer.Hıçkırarak bir hafta ağladım ama Takdir-i İlahi işte.Olmayınca olmuyo.Benide sevmedi sanırım.Hala ağlıyorum.Seni okuyunca daha kötü oldum.RABBİM uğraştırmadan tezine bizede tüm isteyenlere de nasip etsin inşallah...

rabbim böyle olasınıistedi aglayıp kendimize yapıyoruz aglama sende artık herşeyin hayırlısı cnm

Derlerkİ bebekler yukarıda durup anne babalarını seÇerlermİŞ olmadı benİde İstemedİ bebeĞİm İlkİnde tutundu gelİŞİm gerİlİĞİ vardı İkİncİsİnde tutundu kalbİ atmadı ÜÇÜncÜsÜnde tutnmadı bana bİle benİ hİÇmİ hİssetmedİ hİÇbİrİmİ İstemedİ bİlmİyorum nİye benİ eŞİmİ İstemedİler bİlmİyorum nerede hata yapıyorum neyİ eksİk yapıyorum nİye bİzİ anne babaları olarak seÇmİyolar bİlmİyorum sadece rabbİmden İstİyorum bende anne olmak İstİyorum

cnm diyorum ki demekki hayırsız bi hamilelik olacak yda daha kötü bişley yaşayacaktık rabbim bu acıyı yaşattı onun yerine diyorum artık sakinleştikçe evet bebekler seçermiş ama inannıyorum ki bizler çok iyi anne baba oluruz bunu onlarda seçerken biliyolardır vaktimiz var daha vaktimizi bekliyecez bende istiyorum anne olmayı ama şimdi diyorum ki eşim daha önemli Rabbim ne zaman verecegini bilir oyüzden hakkımızda hayırlısı diyelim

biliyorum ki bana bi gün beklemedigim anda geleceksin bende seni bekliyorum ama senin canın istedigi zaman gelecegini artık biliyorum

biz aynı günlerde sonuç bekliyorduk zinalcim. hatta ben test yaptırmaya karar verdiğim günden birkaç gün önce okumuştum sonucunu ve içim acıyla dolmuştu, yazacak birşey bulamadım... testimi günümden 3 gün önce yaptırdım ben, 9. günümde ve 25.47 çıktı. dünyalar bizim oldu, öyle sevinçliydik ki.. 2 gün sonra nedense içimde bir endişeyle yaptırdım testi, biliyordum sanki sonucu 12 küsür olmuştu, yıkıldık. inan böylesi de çok ayrı bir acı. ben ne diyim şimdi geldi, tutundu, vazgeçti gitti... beğenmedi, istemedi, bundan anne olmaz mı dedi... çok ağladım, bunalıma girdim inan. ama annem dedi ki Allah bunu unutturacak bir acı vermesin. o gün sustum, iyi olmaya karar verdim, doğru Allah bunu unutturacak acılar vermesin hiçbirimize. gelecek ya da belki de hiç gelemeyecek ama Rabbim dağına göre kar verir, metanetli ol, umudunu kaybetme...

rabbım herseyın hayırlısını versın herkese ınşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

biz aynı günlerde sonuç bekliyorduk zinalcim. hatta ben test yaptırmaya karar verdiğim günden birkaç gün önce okumuştum sonucunu ve içim acıyla dolmuştu, yazacak birşey bulamadım... testimi günümden 3 gün önce yaptırdım ben, 9. günümde ve 25.47 çıktı. dünyalar bizim oldu, öyle sevinçliydik ki.. 2 gün sonra nedense içimde bir endişeyle yaptırdım testi, biliyordum sanki sonucu 12 küsür olmuştu, yıkıldık. inan böylesi de çok ayrı bir acı. ben ne diyim şimdi geldi, tutundu, vazgeçti gitti... beğenmedi, istemedi, bundan anne olmaz mı dedi... çok ağladım, bunalıma girdim inan. ama annem dedi ki Allah bunu unutturacak bir acı vermesin. o gün sustum, iyi olmaya karar verdim, doğru Allah bunu unutturacak acılar vermesin hiçbirimize. gelecek ya da belki de hiç gelemeyecek ama Rabbim dağına göre kar verir, metanetli ol, umudunu kaybetme...

canım çok üzüldüm geçmiş olsun demekki hayırlısı hakkımızıda buymuş umudumu kaybettim dedigin gibi olur yada olmaz ben denemeye devam gücümün yettigi kadar rabbim herşeyin hayırlısını versin

Okurken çok duygulandım.
İnşallah hayırlısıyla en kısa sürede anne olursun.
Allah kimseye evlat hasreti yaşatmasın

vay be şimdi şöyle bi baktim keşke okumasaydım ogünü tekrar yaşamasaydım dedim yazdıgımı ilk defa okudum nerdeyse 1 yıl olacak o hastane sabahını tahlili almayı eve gelmeyi tekrar yaşamak koydu aglayarak okudum yaa :((((ne kısmettirki yine 2 haziran civarında 2.tüp bebege başlamak ve 1 temmuz gibi sonuç almak inş busefer tahlili aldıgım gün mutluluktan aglayarak güzel haberler yazarım.

mrb zinal yazını okudum geçtigimiz ay ilk tüp bebek denemem malesef kocaman bi negatifle sonuçlanmıştı nedense içimde bu ay kendiliğimden hamile kalacağıma dair bi his uyandı kendimde belirtiler arayıp kendimi avutur oldum günümde üç gün geçikince allahım bu sefer kendiliğinden bebeğim geldi bana dedim taki az evel kırmızılarımı görene kadar bikere daha yıkıldım bide üstüne evimizde muhabbet kuşlarımız var ve bugün yumurtaladılar iki tane birden ben ağla ağla canım çıktı eşimi tahmin edemezsini kuşlar yumurtaladılr diye nasıl sevindi anlatamam tabi iç dünyasında oda çok yıprandı ve çok üzgün bana belli etmiyor ama moralman çöktü düşünsenize gözünüzün önünde kuslarınız yavruluyor ama sizde kocaman bi hüsran inanın bu akşam çok kötü oldum hani demişsin ya beni sevmedimi diye galiba benide sevmedi bebeğim :43::43::43::43:

mrb zinal yazını okudum geçtigimiz ay ilk tüp bebek denemem malesef kocaman bi negatifle sonuçlanmıştı nedense içimde bu ay kendiliğimden hamile kalacağıma dair bi his uyandı kendimde belirtiler arayıp kendimi avutur oldum günümde üç gün geçikince allahım bu sefer kendiliğinden bebeğim geldi bana dedim taki az evel kırmızılarımı görene kadar bikere daha yıkıldım bide üstüne evimizde muhabbet kuşlarımız var ve bugün yumurtaladılar iki tane birden ben ağla ağla canım çıktı eşimi tahmin edemezsini kuşlar yumurtaladılr diye nasıl sevindi anlatamam tabi iç dünyasında oda çok yıprandı ve çok üzgün bana belli etmiyor ama moralman çöktü düşünsenize gözünüzün önünde kuslarınız yavruluyor ama sizde kocaman bi hüsran inanın bu akşam çok kötü oldum hani demişsin ya beni sevmedimi diye galiba benide sevmedi bebeğim :43::43::43::43:

nesrincim daha senin çok çok yeni evet bende ilk aylarda beterdim bidaha yaotırmam etmem dşye yırtındım ama zaman geçtikçe psişkolojin düzeldikçe daha mantıklı düşünüyosun ilk 4 ay ilaçlar hormonları altüst ettgi için normal yollan bile hamile kalabilirsin deiler ben psikolojik sorunlar yüzünden 5 ay ilişkiye giremedim bende hz meryem degilim dogal olarak kendi kendime hamile kalayım ilişkiye girmezsen olmaz .))) ama şimdi tekrra yenş bir dr la yeni bir tedavşye başlamamnın heyecanı var umutlyum busfer nasip olacak bana anne olmak bebegimin 8 yıldır boş olan odası Allahımın izniyle 2012 inşallah dolacak.sakın umutsuzluga kapılma hamileler gözünemi batıyo umursma kendine yaparsın herşey yoluna girecek ve herşey çok güzel olacak bizlerde anne olacagız arkadaşım rabbim hayırlsını nasip etsin hepimiz için

Back
X